//thnx za K- len to je taka lama ktora sa nevie podpisat
Za akeho uzivatela PC sa povazujete?
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
70% ? maybe.
Linux, Photoshop, Pascal, Php, Java, Sprava Wifi-siete, 300PC na opravu (skladanie) ročne , v izbe mam momentalne 5 PC, vsade procaky, redukcie etc.
disky nedefragmentujem, zato poriadok az fanaticky , ale zahram aj nejaku hru s kamosmi.
btw : "how geek are you" do googlu a vyhodi ti to milion testov
Linux, Photoshop, Pascal, Php, Java, Sprava Wifi-siete, 300PC na opravu (skladanie) ročne , v izbe mam momentalne 5 PC, vsade procaky, redukcie etc.
-
Lord ANAKIN
Professional
- tak ja viem z kazdeho rozku trosku takze tazko sa mi zaradit
- ako vyznam sa vo vela veciach alebo viem co su sprava pocitaca v pohode - defragmentacia , skenovanie vselijakymi softikmi , uprava registrov a podobne srandy , grafika tak zaklady , daco ohladom webu zvladam uz som par stranok spravil ale take pochybnejsej kvality ale spravil
, svoj pocitac som si poskladal sam , problem nahodit WIN nieje , co sa tyka surfovania tak v pohode, ked nieco neviem tak ujo google to isti - len sa treba spravne pytat ... takze 61 - 75 %
- ako vyznam sa vo vela veciach alebo viem co su sprava pocitaca v pohode - defragmentacia , skenovanie vselijakymi softikmi , uprava registrov a podobne srandy , grafika tak zaklady , daco ohladom webu zvladam uz som par stranok spravil ale take pochybnejsej kvality ale spravil
to tych 5 pocitacov obsluhujes sam aj sucasne?bizzy napísal:70% ? maybe.
Linux, Photoshop, Pascal, Php, Java, Sprava Wifi-siete, 300PC na opravu (skladanie) ročne , v izbe mam momentalne 5 PC, vsade procaky, redukcie etc.disky nedefragmentujem, zato poriadok az fanaticky , ale zahram aj nejaku hru s kamosmi.
necital som vsetky posty, ak to tu bolo sry
ale kusok k tomu cisteniu a defragmentovaniu.....povazujem sa za takeho uzivatela, ktory nema potrebu cistit a defragmentovat disk, nakolko ext3 fs bol navrhnuty tak aby nevyzadoval defragmentaciu
tiez je velmi malo programatorov (nepoznam takeho), ktory sa venuju profesionalnej grafike. proste nemam citenie pre farby, grafika mi nejde tak sa tomu nevenujem
ale kusok k tomu cisteniu a defragmentovaniu.....povazujem sa za takeho uzivatela, ktory nema potrebu cistit a defragmentovat disk, nakolko ext3 fs bol navrhnuty tak aby nevyzadoval defragmentaciu
tiez je velmi malo programatorov (nepoznam takeho), ktory sa venuju profesionalnej grafike. proste nemam citenie pre farby, grafika mi nejde tak sa tomu nevenujem
K+ :] ext3 powakrasko napísal:necital som vsetky posty, ak to tu bolo sry
-
17
Light Professional
tato tema sa vola "Za akeho PC uzivatela sa povazujete?"-=wolf=- napísal:No ja si domacu LAN nespravujem, taktiez nevlastnim blog ani ziadnu stranku s grafikou som uz skoncil ale zato ovladam pojmy z pc,z netu a dokazem si poradit s problemom s pc sam takze ak chcete ohodnotte ma ostatny lebo ja sa neviem presne zaradit
Cize skus sa ohodnotit sam
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To čo je za škatuľkovanie skilluzarobenie17 napísal:Co si o sebe myslite, ze na kolko % viete robit vseobecne s PC? Tu je taky rebricek hodnoteni, ktore na seba mozete pouzit. Pripadne pouzite nejake vlastne hodnotenie spolu s komentarom k nemu.
00-15% - Riadna lama. Jedine co hry, pokec a nic viac
16-30% - Ja viem robit aj s programami ako office ci photoshop. Zvladam aj trosicku lepsie surfovanie po nete.
31-46% - Uz mi to celkom ide. Robim grafiku, pisem dokumenty. V pocitaci mam celkovo poriadok.
47-60% - V tomto odbore sa pohybujem dlhsi cas. Spravujem mensiu domacu LAN siet. Taktiez mam v pocitaci poriadok...
61-75% - Spravca domacej LAN ci WLAN siete. Mam mozno aj viac PC. Pravidelne ho cistim a defragmentujem. Mozno aj spravujem nejaku webstranku, forum ci blog.
76-90% - Uz programujem. Zvladam nielen uz tvorbu stranok ale aj programovacie jazyky. Cistenie a defragmentavcie su samozrejmostou. Taktiez profesionalna grafika a ovladanie takmer vsetkych pojmov z oblasti PC a IT poznam.
91-100% - Uz viem o PC takmer vsetko. Nic nove ma nemoze zaskocit ci prekvapit...
Tak sa ohodnodte, ale pravdivo. Aby sa dalo "zistit", kolko je tu lamerov alebo naopak profikov z tejto oblasti...
Ja sam seba hodnotim, cca okolo tych 61-75%
//t0m4s3 - pridana anketa
Miešať ovládanie operačného systému, balíku Office, konzum hier, grafiku a multimédiá, programovanie software-u, tvorba webstránok, hardware so sieťami a navyše skombinovať to s poriadkumilovnosťou ...
Ešte to zoradiť do rebríčka, ktorý je podľa mňa neobjektívny, nevyvážený, pretože tieto odvetvia nie sú rovnorodé, aby sa dali porovnávať.
Zoberiem to zo svojho postavenia:
+hry na PC (všeobecne): 80% - venoval som im more času, aj dnes sa nájdu chvíle
+surf webu: 95% - z užívateľského hľadiska (pokiaľ sa nekríží s programovaním okolo stránok) sa viem s prezeraním slušne popasovať
+multimédia (obraz, zvuk, video): 15% - multimédiá neriešim, na to sú iní; no možno by som vedel si poradiť s editáciou a mixingom zvuku
+balík Office: 40% - Word slušne ovládam, Excel pomenej, Access zaklady, zvyšok bieda
+networking: 55% - sieťam sa venujem, snažím sa učiť & zdokonaľovať (to hodnotenie je v komplexnom meradle - niekto by si s tými vedomosťami pridelil viac % ; fachman by ma možno zvozil "pod zem" za preceňovanie sa a neobjektívne hodnotenie)
+programovanie: 5% - programovanie neriešim, na to sú iné mozgy a kapacity; avšak navrhnúť nejaký jednoduchší "vývoják" mi nerobí problém
+operačný systém (Widly): 85% - pokiaľ sa to nekríží s programovaním
+odborné termíny z IT: 65% - viac z hardware ako zo software
+poriadok v PC: 80% - pokiaľ sa jedná o udržiavanie PC v behu a kondícií, tak 100%; ak ide o poriadok a hierarchiu na diskoch, tak 40%
+absolútne nič ma nezaskočí/vševed v IT: 40%
No, a teraz akože do ktorej skupiny sa mám zaradiť
Chápem, že autor témy podstatu nemyslel zle, ale akosi to nedopadlo najlepšie
pokial ti to nedoslo tak toto je anketova tema, a take tu mozes ratat na tony, ano hlasovanie je trochu divne ale na vytazeni fora by sa mohlo setrit indedodo.gold napísal:locknite tocele mi to tu pripada ako anahananie prispevkov, zbytocna zataz fora
akoze ten rebricek je neobjektivny a aj keby bol tak co ? kazdy napise za akeho uzivatela sa poklada a co ? druhy sa budu pozerat na to aky su iny dobry a zly ?