Far Cry 2
-
Sokolik969
Medium Expert
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nechutny spammer.. nevies pouzit google ? (nic by som nepovedal keby to bolo prvy alebo druhy mozno treti krat.. ale ty toto robis ako keby naschval, a tiez aj na lamkach to iste)
najdene za 2 sekundy
http://www.tothegame.com/pc-4062-far-cr ... html[quote]
UK RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | US RELEASE: 25-Nov-2008 (Upcoming)[/quote]
najdene za 2 sekundy
UK RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | US RELEASE: 25-Nov-2008 (Upcoming)[/quote]
-
lekoklatik
VIP
[/quote]sudo za takychto okolnosti s tebou suhlasim... Su tu len 3 strany ktore kazdy prebehne kratko.... S tym ci niekto nevie pouzit google moc nesuhlasim pretoze niektory ani nevedia co tam napisat.Šu-Do napísal:nechutny spammer.. nevies pouzit google ? (nic by som nepovedal keby to bolo prvy alebo druhy mozno treti krat.. ale ty toto robis ako keby naschval, a tiez aj na lamkach to iste)
najdene za 2 sekundy
UK RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | US RELEASE: 25-Nov-2008 (Upcoming)
Dufam ze sa to neposunie niekedy na rok 2009 pretoze povodne to malo byt v Marci
//jj sudo ja to chapem ja som len kcel povedat ze ja sa tiez zviknem pytat a ked niekto pride na forum a uvidi ze tu sa zdrbava za opytanie tak sa radsej neopyta
-
Šu-Do
Redeemer
lekoklatik
ide o princip ktory som napisal do zatvorky.. proste tento clovek sa opyta na kktinu na ktoru ma odpoved aj hned nad jeho prispevkom
//
ide o princip ktory som napisal do zatvorky.. proste tento clovek sa opyta na kktinu na ktoru ma odpoved aj hned nad jeho prispevkom
//
to je ine... ale ked je to niekto kto je tu uz pomerne dlho a robi to ako keby naschval..lekoklatik napísal:ked niekto pride na forum a uvidi ze tu sa zdrbava za opytanie tak sa radsej neopyta
-
Hulkm
Professional
oficialne UbiDays zacinaju az zajtra ale VIP novinary si mohli zahrat level z tejto hry ....sice to je shadycam ale aspon neico...UbiDays este len zacinaju takze sa mame na co tesit co nove nam tato spolocnost chysta
[13 minut hraní Far Cry 2 na UbiDays]
[13 minut hraní Far Cry 2 na UbiDays]
-
Hulkm
Professional
myslim ze to bola konzola...mne sa zase v tom aute nepacila ta mapa, akoze to bol celkom dobry napad ale to ako medzi nimi prepinal tak to bolo tiez take bleskurychle a neprirodzene...po grafickej stranke sa to velmi neda hodnotit ked je to iba cam verzia videa ale este aj tka maju dost casu na dotiahnutieSchYzo napísal:hlavne z toho posledeho videa sa mi to zda take nijake...mozno to hral na nejakej konzole ale ak na pc tak protivnici su az prilis tupi..a on hral jak kripel..aj celkovo take divne napr ze auto preradi v zlomku sekundy z jednotky na spiatocku apod...zatial to vyzera tak ze crysis to neprekona
ja som uz vymyslel .... cez leto kupim xko a ktomu kvalitny monitor lebo keby som kupil TV tak nemozem stale hrat lebo setcia by len pozerali a navyse mam malu izbu na tv....Opak napísal:mal by to byt xbox aj podla mna..inač hra vyzerá celko pekne..kebyže mám nato komp:D musím už niečo vymyslieť do budúcnosti
-
Hulkm
Professional
News from UBIDAYS:
vyzera to tak ze to nebude iba dalsia FPS strielacka ale ponukne nam prakticky africke GTA...to znamena volnost v prostredi, nelinearnost pribehu a teda volnost rozhodovania, priatelov ktory vam po zavolani mozu prist na pomoc, bude na vas ci dany usek prejde ako Rambo alebo na sposom Sama Fishera...cely text a nejake nespomenute novinky o hre najdete tu [Far Cry 2 z Ubidays]
vyzera to tak ze to nebude iba dalsia FPS strielacka ale ponukne nam prakticky africke GTA...to znamena volnost v prostredi, nelinearnost pribehu a teda volnost rozhodovania, priatelov ktory vam po zavolani mozu prist na pomoc, bude na vas ci dany usek prejde ako Rambo alebo na sposom Sama Fishera...cely text a nejake nespomenute novinky o hre najdete tu [Far Cry 2 z Ubidays]
-
Hotwire
Addict
dalsie videa http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27735&r=top
-
Hotwire
Addict
no pockajme si na PC video...bo tie konzolove...no neviem posudit tu hratelnost ked tam aimuje po centimetroch...to sa FPSka bud tak mizerne hra na konzole alebo to tam predvadzal nejaky kripelŠu-Do napísal:ako kukam tak Far Cry 2 bude väcsia supa ako Crysis... co sa tyka hratelnosti... grafiku neposudzujem
-
lukkAas
Expert
ked si lama tak neviesFilipito napísal:Schyzo jj tie FPS su na konzolach uplne nahovno a preto si chcem nieco zainvestovat do pc lebo na konzole sa to hra total brutal otrasne
velkym kladom oproti Crysis je uz len fakt - ze ziadne kreatury ci mimozemstania si v nej nenasli miesto. Osobne by som viac uvidal keby do tohto prostredia nebola vsadena taka striktna FPS akcia - v takomto mimoriadne zaujimavom a neokukanom prostredi by som si vedel predstavit RPG jak vysite. Nuz uvidime.