Najlepsi futbalovy trener

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

profik napísal:presne, neviem preco ho neodvolali resp. neodstupil(neodstupil, lebo ma zmluvu a je jedno ake bude mat vysledky peniaze dostava) :? a na dedine su urcite lepsi treneri 8) po kazdom prehratom zapase povie, ze sme hrali dobre ale neprialo nam stastie, ak by si si pozrel tlacovku po kazdom zapase, ako by si pozeral stale to iste :?
hej presne , este si pamatam dakedy skor jak zacinal pri repre ako ukazoval aky ma program na pocitaci , na analizu superov a jak to opisoval :D neviem vzdy povie ze prechod je pomaly ,stracame lopty potom ich dlho ziskavame spat a ze prvych 20 minut bolo dobrych z nasej strany
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

kubodinho napísal:hej presne , este si pamatam dakedy skor jak zacinal pri repre ako ukazoval aky ma program na pocitaci , na analizu superov a jak to opisoval :D neviem vzdy povie ze prechod je pomaly ,stracame lopty potom ich dlho ziskavame spat a ze prvych 20 minut bolo dobrych z nasej strany
alebo, ze dlho sme sa spametavali z inkasovaneho golu :D /resp. rychlo sme sa spametali, ale nedokazali sme skorovat :D ale aj tak mam najradsej hlasku, ze nemali sme stastie, ked chceme hrat na stastie tak sa daleko nedostaneme :? mali by sa nadtym zamysliet :x
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Mne sa pozdáva Rafael Benitez
abo75
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abo75 »

F.Capello,vsade kde prisiel zne uspechy,ja si myslim,ze konecne aj angl.repre s nim nieco dosiahne,lebo on tam urobi poriadok!
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

abo75 napísal:F.Capello,vsade kde prisiel zne uspechy
to myslis vazne :shock: v reale mal nejaky uspech? :lol: vyhrat biednu spanielsku ligu, ktoru vyhra ten co ma najviac stastia alebo ten co prehra najmenej zapasov
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

http://en.wikipedia.org/wiki/Fabio_Cape ... irst_spell

prve ucinkovanie F.Capella v Madride..., taktiez ziskal titul..., patri k absolutnej spicke

najlepsi treneri (a naozaj sa medzi nimi neda urcit, kto je lepsi) su zrejme vsetci treneri poprednych europskych timov. Zalezi od toho, ci maju k dispozicii hracov, ktori zodpovedaju ich predstavam o koncepcii timu.

Fergie vyzaduje od hracov, aby na ihrisku dreli a drzali si svoje pozicie az na jedneho-dvoch, ktori maju vysostne ofenzivne postavenie.
Wenger zasa vyzaduje, aby sa hlavne behalo a hralo v plnom tempe a rychlo kombinacne.
Mourinho s Benitezom vychadzaju zo zabezpecenej defenzivy, pricom Rafa je aspon cosi ofenzivne zamerany..., Jose typicky na jedneho utocnika a zhusteny stred.
atd. aj ostatni treneri..., kazdy ma svoj styl, kazdy styl ma svoje pre a proti..., klucom k uspechu je, ako do tohto stylu zapadaju hraci.

V neposlednom rade nesmieme zabudnut na O.Rehhagela. Vyhrat Euro s greckou repre..., si naozaj zasluzi uznanie. Treneri reprezentacii su ale casto neuspesni v kluboch. Predsalen, praca s hracmi v klube a v reprezentacii je na diametralne odlisnej urovni.
abo75
Amateur
Amateur

profik napísal:to myslis vazne :shock: v reale mal nejaky uspech? :lol: vyhrat biednu spanielsku ligu, ktoru vyhra ten co ma najviac stastia alebo ten co prehra najmenej zapasov
takze spanielska liga je biedna?bodaj by som sa mohol pozerat na taku biedu na nasich ihriskach..,aj ked momentalne je angl.liga asi najkvalitnejsia,spanielsku ligu by som teda biednou nenazyval ani nahodou!!!
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

abo75 napísal:takze spanielska liga je biedna?bodaj by som sa mohol pozerat na taku biedu na nasich ihriskach..,aj ked momentalne je angl.liga asi najkvalitnejsia,spanielsku ligu by som teda biednou nenazyval ani nahodou!!!
a co je na tej spanielskej lige take dobre? Neporovnavaj ju z nasou, porovnaj ju z nejakou spickovou. Pozri si tabulku kolko krat real prehral alebo remizoval a kolko mal bodov a este aj s takym vykonom ziskal titul. To hovori za vsetko. Capelo je dobry trener, ale z realom nic nedosiahol.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

možte zavreť túto zbytečnú tému

Prílohy
FergusonG2608_468x632.jpg
abo75
Amateur
Amateur

profik napísal:a co je na tej spanielskej lige take dobre? Neporovnavaj ju z nasou, porovnaj ju z nejakou spickovou. Pozri si tabulku kolko krat real prehral alebo remizoval a kolko mal bodov a este aj s takym vykonom ziskal titul. To hovori za vsetko. Capelo je dobry trener, ale z realom nic nedosiahol.
pozri sa ked torres,ktory hral spanielsku aj anglicku ligu si moze dovolit povedat,ze spanielska liga je dokonca kvalitnejsia,tak asi ta kvalita nebude az taka zla,chapem,ze je to spaniel,ale on je urcite fundovana osoba,kora moze k tomu nieco povedat,ty si urcite spanielsku ligu nehral a ani v buducnosti nebudes,ja tak isto,vyhrat spanielsku ligu nie je malickost kopu trenreom sa to nikdy nepodarilo,aj ked ja osobne si myslim,ze anglicka liga je momentalne dominujuca v celej europe,Capelo je u mna p.trener a strateg a na tom nic nebudem menit,hawk,je to ozaj zbytocne dalej rozpitvavat.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

abo75 napísal:pozri sa ked torres,ktory hral spanielsku aj anglicku ligu si moze dovolit povedat,ze spanielska liga je dokonca kvalitnejsia,tak asi ta kvalita nebude az taka zla,chapem,ze je to spaniel,ale on je urcite fundovana osoba,kora moze k tomu nieco povedat,ty si urcite spanielsku ligu nehral a ani v buducnosti nebudes,ja tak isto,vyhrat spanielsku ligu nie je malickost kopu trenreom sa to nikdy nepodarilo,aj ked ja osobne si myslim,ze anglicka liga je momentalne dominujuca v celej europe,Capelo je u mna p.trener a strateg a na tom nic nebudem menit,hawk,je to ozaj zbytocne dalej rozpitvavat.
mas pravdu, nebudem hrat spanielsku ligu. Daj link, kde to povedal. Ale toresovi sa tazko porovnava, ako moze porovnat atletico madrid a liverpool, vtedy sa mu mozno tazsie hralo, ale teraz ma za sebou skvelych zaloznikov a je rozdiel, ked musis hrat viac-menej sam a ked je za tebou gerrard a posiela ti krasne prihravky. Anglicka liga je najlepsia na svete. Ved ja nehovorim, ze capelo nieje trener, ale ze titul z realom nebol velky uspech, real nepredvadzal stabilne vykony a to sa ukazalo v lige majstrov.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Saq.utd napísal:možte zavreť túto zbytečnú tému

suhlsim.. neni o com :)

ale dobry su aj : Mourinho,Capello a Scloari
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak podľa mňa jednoznačne Sir Alex Ferguson. To, čo on spravil pre futbal v Manchestri United nespravil ŽIADNY tréner. Svedčí o tom vyše 1000 zápasov v ktorých viedol ManU a čas aký pôsobí u červených diablov - vyše 21 rokov.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Suhlas s nazorom vyssie. Ferguson je fakt dobry trener a tie mensie statistiky nadomnou tak to klobuk dolu. A co tu bola debata o tej spanielskej lige tak keby sme mali porovnat nejake europske ligy take tie vyssie (hovorim to kvoli slovenskej corgon lige) tak spanielsku by som zaradil tak na tretie miesto. Myslim, ze za mensi uspech ako vitazstvo v lige by sa dala povazovat skor francuzska liga ako spanielska. No a to poradie tych lig.

1. Anglicka
2. Talianska
3. Spanielska
4. Francuzska
...
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Urcite najlepsim trenerom je KOZAK z KE bo tote jeho nadavky a kolkokrat bol uz z ihriska vykazany no najlepsi trener a zaroven flipper je on
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

u mna je to jednoznacne Ferguson
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Alex Ferguson a z reprezentačných Guus Hiddink a Karel Bruckner.
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

najlepsi trener bol ten co sme mal nas tym minulu sezonu- asi ani raz sme nevyhrali a jedina formacia ktoru poznal je 4-3-3 :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Arsene Wenger
Prílohy
wenger.jpg
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Presne tak urcite je to Ferguson, ved on proste dokaze tych hracov vychovavat ako vlastne deti a hlavne ma cuch na mlade talenty napr. ronaldo, anderson, nani....
Napísať odpoveď