hej presne , este si pamatam dakedy skor jak zacinal pri repre ako ukazoval aky ma program na pocitaci , na analizu superov a jak to opisovalprofik napísal:presne, neviem preco ho neodvolali resp. neodstupil(neodstupil, lebo ma zmluvu a je jedno ake bude mat vysledky peniaze dostava)a na dedine su urcite lepsi treneri
po kazdom prehratom zapase povie, ze sme hrali dobre ale neprialo nam stastie, ak by si si pozrel tlacovku po kazdom zapase, ako by si pozeral stale to iste
Najlepsi futbalovy trener
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
alebo, ze dlho sme sa spametavali z inkasovaneho golukubodinho napísal:hej presne , este si pamatam dakedy skor jak zacinal pri repre ako ukazoval aky ma program na pocitaci , na analizu superov a jak to opisovalneviem vzdy povie ze prechod je pomaly ,stracame lopty potom ich dlho ziskavame spat a ze prvych 20 minut bolo dobrych z nasej strany
http://en.wikipedia.org/wiki/Fabio_Cape ... irst_spell
prve ucinkovanie F.Capella v Madride..., taktiez ziskal titul..., patri k absolutnej spicke
najlepsi treneri (a naozaj sa medzi nimi neda urcit, kto je lepsi) su zrejme vsetci treneri poprednych europskych timov. Zalezi od toho, ci maju k dispozicii hracov, ktori zodpovedaju ich predstavam o koncepcii timu.
Fergie vyzaduje od hracov, aby na ihrisku dreli a drzali si svoje pozicie az na jedneho-dvoch, ktori maju vysostne ofenzivne postavenie.
Wenger zasa vyzaduje, aby sa hlavne behalo a hralo v plnom tempe a rychlo kombinacne.
Mourinho s Benitezom vychadzaju zo zabezpecenej defenzivy, pricom Rafa je aspon cosi ofenzivne zamerany..., Jose typicky na jedneho utocnika a zhusteny stred.
atd. aj ostatni treneri..., kazdy ma svoj styl, kazdy styl ma svoje pre a proti..., klucom k uspechu je, ako do tohto stylu zapadaju hraci.
V neposlednom rade nesmieme zabudnut na O.Rehhagela. Vyhrat Euro s greckou repre..., si naozaj zasluzi uznanie. Treneri reprezentacii su ale casto neuspesni v kluboch. Predsalen, praca s hracmi v klube a v reprezentacii je na diametralne odlisnej urovni.
prve ucinkovanie F.Capella v Madride..., taktiez ziskal titul..., patri k absolutnej spicke
najlepsi treneri (a naozaj sa medzi nimi neda urcit, kto je lepsi) su zrejme vsetci treneri poprednych europskych timov. Zalezi od toho, ci maju k dispozicii hracov, ktori zodpovedaju ich predstavam o koncepcii timu.
Fergie vyzaduje od hracov, aby na ihrisku dreli a drzali si svoje pozicie az na jedneho-dvoch, ktori maju vysostne ofenzivne postavenie.
Wenger zasa vyzaduje, aby sa hlavne behalo a hralo v plnom tempe a rychlo kombinacne.
Mourinho s Benitezom vychadzaju zo zabezpecenej defenzivy, pricom Rafa je aspon cosi ofenzivne zamerany..., Jose typicky na jedneho utocnika a zhusteny stred.
atd. aj ostatni treneri..., kazdy ma svoj styl, kazdy styl ma svoje pre a proti..., klucom k uspechu je, ako do tohto stylu zapadaju hraci.
V neposlednom rade nesmieme zabudnut na O.Rehhagela. Vyhrat Euro s greckou repre..., si naozaj zasluzi uznanie. Treneri reprezentacii su ale casto neuspesni v kluboch. Predsalen, praca s hracmi v klube a v reprezentacii je na diametralne odlisnej urovni.
takze spanielska liga je biedna?bodaj by som sa mohol pozerat na taku biedu na nasich ihriskach..,aj ked momentalne je angl.liga asi najkvalitnejsia,spanielsku ligu by som teda biednou nenazyval ani nahodou!!!profik napísal:to myslis vaznev reale mal nejaky uspech?
vyhrat biednu spanielsku ligu, ktoru vyhra ten co ma najviac stastia alebo ten co prehra najmenej zapasov
-
profik
Light Professional
a co je na tej spanielskej lige take dobre? Neporovnavaj ju z nasou, porovnaj ju z nejakou spickovou. Pozri si tabulku kolko krat real prehral alebo remizoval a kolko mal bodov a este aj s takym vykonom ziskal titul. To hovori za vsetko. Capelo je dobry trener, ale z realom nic nedosiahol.abo75 napísal:takze spanielska liga je biedna?bodaj by som sa mohol pozerat na taku biedu na nasich ihriskach..,aj ked momentalne je angl.liga asi najkvalitnejsia,spanielsku ligu by som teda biednou nenazyval ani nahodou!!!
pozri sa ked torres,ktory hral spanielsku aj anglicku ligu si moze dovolit povedat,ze spanielska liga je dokonca kvalitnejsia,tak asi ta kvalita nebude az taka zla,chapem,ze je to spaniel,ale on je urcite fundovana osoba,kora moze k tomu nieco povedat,ty si urcite spanielsku ligu nehral a ani v buducnosti nebudes,ja tak isto,vyhrat spanielsku ligu nie je malickost kopu trenreom sa to nikdy nepodarilo,aj ked ja osobne si myslim,ze anglicka liga je momentalne dominujuca v celej europe,Capelo je u mna p.trener a strateg a na tom nic nebudem menit,hawk,je to ozaj zbytocne dalej rozpitvavat.profik napísal:a co je na tej spanielskej lige take dobre? Neporovnavaj ju z nasou, porovnaj ju z nejakou spickovou. Pozri si tabulku kolko krat real prehral alebo remizoval a kolko mal bodov a este aj s takym vykonom ziskal titul. To hovori za vsetko. Capelo je dobry trener, ale z realom nic nedosiahol.
-
profik
Light Professional
mas pravdu, nebudem hrat spanielsku ligu. Daj link, kde to povedal. Ale toresovi sa tazko porovnava, ako moze porovnat atletico madrid a liverpool, vtedy sa mu mozno tazsie hralo, ale teraz ma za sebou skvelych zaloznikov a je rozdiel, ked musis hrat viac-menej sam a ked je za tebou gerrard a posiela ti krasne prihravky. Anglicka liga je najlepsia na svete. Ved ja nehovorim, ze capelo nieje trener, ale ze titul z realom nebol velky uspech, real nepredvadzal stabilne vykony a to sa ukazalo v lige majstrov.abo75 napísal:pozri sa ked torres,ktory hral spanielsku aj anglicku ligu si moze dovolit povedat,ze spanielska liga je dokonca kvalitnejsia,tak asi ta kvalita nebude az taka zla,chapem,ze je to spaniel,ale on je urcite fundovana osoba,kora moze k tomu nieco povedat,ty si urcite spanielsku ligu nehral a ani v buducnosti nebudes,ja tak isto,vyhrat spanielsku ligu nie je malickost kopu trenreom sa to nikdy nepodarilo,aj ked ja osobne si myslim,ze anglicka liga je momentalne dominujuca v celej europe,Capelo je u mna p.trener a strateg a na tom nic nebudem menit,hawk,je to ozaj zbytocne dalej rozpitvavat.
Suhlas s nazorom vyssie. Ferguson je fakt dobry trener a tie mensie statistiky nadomnou tak to klobuk dolu. A co tu bola debata o tej spanielskej lige tak keby sme mali porovnat nejake europske ligy take tie vyssie (hovorim to kvoli slovenskej corgon lige) tak spanielsku by som zaradil tak na tretie miesto. Myslim, ze za mensi uspech ako vitazstvo v lige by sa dala povazovat skor francuzska liga ako spanielska. No a to poradie tych lig.
1. Anglicka
2. Talianska
3. Spanielska
4. Francuzska
...
1. Anglicka
2. Talianska
3. Spanielska
4. Francuzska
...
-
Sagittarius