Moj prvy postup Tuningovania bedni :)

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Moj prvy postup Tuningovania bedni :)

Príspevok od používateľa satelitik11 »

No takze matury mam uspesne za sebou mozem skusit vytuningovat hlavne moju skrinu , dat nejaky chladic na CPU - nataktovat mozno, plus nejaky modding .... postupne Vam tu budem Davat foto a poviete mi vas nazor , Co zlepsit atd. Co vy na to ? momentalne som na tom takto :) biedne - zajtra zacinam :twisted:
Prílohy
DSC00029.JPG
DSC00028.JPG
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ziadny tuning nevidim, tak na co si to postoval.

Pohraj sa s tym a potom sem davaj fotky, takto v tom nevidim zmysel.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Gangy napísal:Ziadny tuning nevidim, tak na co si to postoval.

Pohraj sa s tym a potom sem davaj fotky, takto v tom nevidim zmysel.
idem to robit postupne a chcem aby mi ludia davali nazory co robim dobre a co robim zle chapes ? a vidim v tom zmysel mozno to bude pre niekoho namet ... a ked to bude postupne vidiet den po dni ako to vyzera tak myslim ze to budem mat kusok efekt nemyslis ?? a hned prvu vec co som stihol teraz pred chvilov a to ukadanie kablov vid Screen

//autoeditácia príspevku ( 26 May 2008, 14:32 )
Takze dnes som sa pobavil s flexou :) jednoduchy otvor do ktoreho som vlepil plexisklo ktore som si sam graviroval ( graviroval som ho na maturitnu skusku mal som ho na zosilnovaci no teraz som sa rozhodol radsej pre PC bo sa mi nechce robit nove pretoze je to fuska riadna a zosilnovac ani nepouzivam :) ) .. zatial je to nevysvietene zajtra pridu neony novy chladic tak sa uvidi ako to bude vyzerat ... chystam sa vo vnutri spravit z diod zivu hudbu ze bude reagovat na basy trebars .. casom Vam to urcite ukazem

//autoeditácia príspevku ( 27 May 2008, 13:01 )
Takze rano prisli neony aj Fan CPu tak kuknite foto zatial som ich dal tak tie neony ku plexisklu na hrany .... ale casom tam dam diody ktore budu reagovat na hudbu ... na chvilku koncim bo chcem si dokoncit zosik tak za tyzden pokraacujem v tej zivej hudbe na prednom panely ale asi aj vo vnutry uvidi sa ... ... inac ten zadny Ventilator som odobral ten hnusny plast co ho drzal a nalepil som ho tam na take gumicky .... hned je tichsi o 50 % ............tak vyjadrite svoj nazor ;)
Prílohy
DSC00395.JPG
boicnica dalej.jpg
bocnica.jpg
bok.jpg
t_p2090359_104.jpg
vnutro.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hlavné je, že si porobil poriadok s káblami, bo v prvom príspevku to vyzeralo otrasne.. :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:Hlavné je, že si porobil poriadok s káblami, bo v prvom príspevku to vyzeralo otrasne.. :D
jasne to bolo prve co som robil bo to len vtedy som mal tak aby to fungovalo a hotovo :)
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

velmi pekne :] K+
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

galleon napísal:velmi pekne :] K+
Dakujem :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

tiez sa mi to paci K+.. :)
a chcel by som sa spytat k tomu gravirovaniu nevyznam sa v tom :) ako a cim si to robil ? ako si dosiahol taky pekny vzor ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kupis si plexisklo, rucnu brusku, vytlacis predlohu, obkreslis na plexisklo a vybrusis.

Inak tuning viac ako biedny, presklenu bocnicu a neon nepovazujem za tuning, ale gyc.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

celkom slusne, len zase nepodlahni tomu tuningu natolko ze dopredu implementujes ovladaci panel z helikoptery :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

TomAss napísal:tiez sa mi to paci K+.. :)
a chcel by som sa spytat k tomu gravirovaniu nevyznam sa v tom :) ako a cim si to robil ? ako si dosiahol taky pekny vzor ?
no tak na to som pouzil ... original Gravirovacku hadzem aj obrazok priebehu ...pod plexisklo som si polozil papier z obrazkom no a uz som len drel to toho plexiskla - na konci tej gravirovacky je take nieco ako malicky vrtacik (toci sa to tam) no takze takto som to spravil

//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 8:56 )
t0m4s3 napísal:Kupis si plexisklo, rucnu brusku, vytlacis predlohu, obkreslis na plexisklo a vybrusis.

Inak tuning viac ako biedny, presklenu bocnicu a neon nepovazujem za tuning, ale gyc.
no takze vidim ze ty si asi nikdy take nieco nerobil :roll: no ukaz aku mas bednu ty ... za to ze sa vyznas v PC nemusis byt Taky .... ide tu o snahu ... a povedz mi co je podla teba Tuning PC ... dik
Prílohy
II.JPG
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mas pravdu - nerobil. Co je tuning? Rozhodne nie spravenie priehladnej bocnice a namontovanie jedneho neonu.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:Mas pravdu - nerobil. Co je tuning? Rozhodne nie spravenie priehladnej bocnice a namontovanie jedneho neonu.
No vsak ale mi povedz co ze by som sa o to posnazil .... zlepsenie Vykonu ? mas na mysli alebo co ?? a mam tam dva neony :D a vsak ja len zacinam robim to prvy krat chapes
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Za tuning povazujem zmensenie hluku a zvysenie vykonu. Cize OC + osadenie pasivov, mozno boxy na HDD, k tomu mozno nejake tiche fany ci vodaro alebo trebars aj nejake info. panely ci panely pre ovladanie fanov atd. Proste proste prakticke upravy, lahodiace narocnym aplikaciam a tvojim usiam, nie tvojim ociam.

Priesvitna bocnica a neon je pre mna skor "styling" ci ako to nazvat.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Gangy napísal:Za tuning povazujem zmensenie hluku a zvysenie vykonu. Cize OC + osadenie pasivov, mozno boxy na HDD, k tomu mozno nejake tiche fany ci vodaro alebo trebars aj nejake info. panely ci panely pre ovladanie fanov atd. Proste proste prakticke upravy, lahodiace narocnym aplikaciam a tvojim usiam, nie tvojim ociam.

Priesvitna bocnica a neon je pre mna skor "styling" ci ako to nazvat.
Jasme ked bude viacej penazi tak sa pustim aj do takychto veci .... zatial len toto
Sheep
Addict
Addict

Ale ludia co ho tu balamutite, sak je to jeho komp a chcel z bedne spravit lahodku pre oci popri tom vediet ci sa to paci aj niekomu inemu, co je natom tak nepochopitelne. Ja za tuning povazujem kazdu rucnu upravu kompu, ci uz je to nasadenie nabuchaneho chladenia, overclocking alebo len uprava vzhladu bedne. :roll:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Sheep napísal:Ale ludia co ho tu balamutite, sak je to jeho komp a chcel z bedne spravit lahodku pre oci popri tom vediet ci sa to paci aj niekomu inemu, co je natom tak nepochopitelne. Ja za tuning povazujem kazdu rucnu upravu kompu, ci uz je to nasadenie nabuchaneho chladenia, overclocking alebo len uprava vzhladu bedne. :roll:
diki pekne povedane :) .. jj a tak som to myslel ako vravis ale dam si aj poradit
Sheep
Addict
Addict

satelitik11 napísal:diki pekne povedane :) .. jj a tak som to myslel ako vravis ale dam si aj poradit
vies jako niekomu sa ta bedna paci, niekomu nie 100 ludi 100 chuti ale zaklad je ten ze pacit sa musi tebe, pretoze ty sa na ten komp divas kazdy den :wink:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Sheep napísal:vies jako niekomu sa ta bedna paci, niekomu nie 100 ludi 100 chuti ale zaklad je ten ze pacit sa musi tebe, pretoze ty sa na ten komp divas kazdy den :wink:
JJ prestne ako vravis :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no mam "vytuningovi" komp 2ks neonov priesvitna bocnica ale neake ine sklo ale je ovela lepsie, na predku mam 20 led diod cervenych na ktore som si vyvrtal dieri, potom mam predny panel ktory mi meria teploty, panel na ktorom ovladam fany , fany mam jeden modry led(mam ho od gangyh) potom jeden ac a jednu noctuu v predu bedni na procaku je ac copper silent na graf. karte accelero S2, zdroj Xilence 440W, hdd mam WD caviar ale nepocut ho vobec, northbridge mam zalmana pasiv ale nazov neviem,

ja to mam urobene aby to bolo krastne pre oko a aby to bolo krasne aj pre usi, tak si to urob aj ty a bude to cool
Napísať odpoveď