Moj prvy postup Tuningovania bedni :)
-
satelitik11
Medium Professional
Moj prvy postup Tuningovania bedni :)
No takze matury mam uspesne za sebou mozem skusit vytuningovat hlavne moju skrinu , dat nejaky chladic na CPU - nataktovat mozno, plus nejaky modding .... postupne Vam tu budem Davat foto a poviete mi vas nazor , Co zlepsit atd. Co vy na to ? momentalne som na tom takto
biedne - zajtra zacinam 
-
satelitik11
Medium Professional
idem to robit postupne a chcem aby mi ludia davali nazory co robim dobre a co robim zle chapes ? a vidim v tom zmysel mozno to bude pre niekoho namet ... a ked to bude postupne vidiet den po dni ako to vyzera tak myslim ze to budem mat kusok efekt nemyslis ?? a hned prvu vec co som stihol teraz pred chvilov a to ukadanie kablov vid ScreenGangy napísal:Ziadny tuning nevidim, tak na co si to postoval.
Pohraj sa s tym a potom sem davaj fotky, takto v tom nevidim zmysel.
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2008, 14:32 )
Takze dnes som sa pobavil s flexou
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2008, 13:01 )
Takze rano prisli neony aj Fan CPu tak kuknite foto zatial som ich dal tak tie neony ku plexisklu na hrany .... ale casom tam dam diody ktore budu reagovat na hudbu ... na chvilku koncim bo chcem si dokoncit zosik tak za tyzden pokraacujem v tej zivej hudbe na prednom panely ale asi aj vo vnutry uvidi sa ... ... inac ten zadny Ventilator som odobral ten hnusny plast co ho drzal a nalepil som ho tam na take gumicky .... hned je tichsi o 50 % ............tak vyjadrite svoj nazor
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
no tak na to som pouzil ... original Gravirovacku hadzem aj obrazok priebehu ...pod plexisklo som si polozil papier z obrazkom no a uz som len drel to toho plexiskla - na konci tej gravirovacky je take nieco ako malicky vrtacik (toci sa to tam) no takze takto som to spravilTomAss napísal:tiez sa mi to paci K+..
a chcel by som sa spytat k tomu gravirovaniu nevyznam sa v tomako a cim si to robil ? ako si dosiahol taky pekny vzor ?
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 8:56 )
no takze vidim ze ty si asi nikdy take nieco nerobilt0m4s3 napísal:Kupis si plexisklo, rucnu brusku, vytlacis predlohu, obkreslis na plexisklo a vybrusis.
Inak tuning viac ako biedny, presklenu bocnicu a neon nepovazujem za tuning, ale gyc.
-
satelitik11
Medium Professional
Za tuning povazujem zmensenie hluku a zvysenie vykonu. Cize OC + osadenie pasivov, mozno boxy na HDD, k tomu mozno nejake tiche fany ci vodaro alebo trebars aj nejake info. panely ci panely pre ovladanie fanov atd. Proste proste prakticke upravy, lahodiace narocnym aplikaciam a tvojim usiam, nie tvojim ociam.
Priesvitna bocnica a neon je pre mna skor "styling" ci ako to nazvat.
-
satelitik11
Medium Professional
Jasme ked bude viacej penazi tak sa pustim aj do takychto veci .... zatial len totoGangy napísal:Za tuning povazujem zmensenie hluku a zvysenie vykonu. Cize OC + osadenie pasivov, mozno boxy na HDD, k tomu mozno nejake tiche fany ci vodaro alebo trebars aj nejake info. panely ci panely pre ovladanie fanov atd. Proste proste prakticke upravy, lahodiace narocnym aplikaciam a tvojim usiam, nie tvojim ociam.
Ale ludia co ho tu balamutite, sak je to jeho komp a chcel z bedne spravit lahodku pre oci popri tom vediet ci sa to paci aj niekomu inemu, co je natom tak nepochopitelne. Ja za tuning povazujem kazdu rucnu upravu kompu, ci uz je to nasadenie nabuchaneho chladenia, overclocking alebo len uprava vzhladu bedne. 
-
satelitik11
Medium Professional
diki pekne povedaneSheep napísal:Ale ludia co ho tu balamutite, sak je to jeho komp a chcel z bedne spravit lahodku pre oci popri tom vediet ci sa to paci aj niekomu inemu, co je natom tak nepochopitelne. Ja za tuning povazujem kazdu rucnu upravu kompu, ci uz je to nasadenie nabuchaneho chladenia, overclocking alebo len uprava vzhladu bedne.
-
satelitik11
Medium Professional
no mam "vytuningovi" komp 2ks neonov priesvitna bocnica ale neake ine sklo ale je ovela lepsie, na predku mam 20 led diod cervenych na ktore som si vyvrtal dieri, potom mam predny panel ktory mi meria teploty, panel na ktorom ovladam fany , fany mam jeden modry led(mam ho od gangyh) potom jeden ac a jednu noctuu v predu bedni na procaku je ac copper silent na graf. karte accelero S2, zdroj Xilence 440W, hdd mam WD caviar ale nepocut ho vobec, northbridge mam zalmana pasiv ale nazov neviem,
ja to mam urobene aby to bolo krastne pre oko a aby to bolo krasne aj pre usi, tak si to urob aj ty a bude to cool
ja to mam urobene aby to bolo krastne pre oko a aby to bolo krasne aj pre usi, tak si to urob aj ty a bude to cool