Len kamaratka alebo aj nieco viac?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Len kamaratka alebo aj nieco viac?

Príspevok od používateľa jumbojet »

Predstavte si situaciu, ze mate kamaratku a uz dlho sa motate okolo seba.

Pocas vikendu sme boli spolu, bolo nam fajn. Mali sme program uz aj na tento vikend, minimalne na sobotu a mozno aj na piatok by sme nieco vymysleli. V nedelu vecer mi volala, ci ju pridem pozriet, ze sa jej nechce ist samej domov. Samozrejme, ze som prisiel a to velmi rad, aj ona bola rada, ze som prisiel.

V pondelok som jej pisal, ze ci mam prist a ona, ze ano, ze kludne mozem. V tom mi vecer prisla sms sprava, aby som nechodil, ze ju prisiel pozriet kamarat a caka na nu, ze sa mi za to ospravedlnuje. Povedal som si, ved okej, prisiel kamarat. Dnes (v utorok) podvecer som jej volal, ci mam prist a bola taka nerozhodna do telefonu. Povedala mi, ze je pesi a ze pojde domov autobusom, tak som teda povedal, ze nepridem. Vecer som sa vsak nudil a siel som predsalen za nou, stretol som ju ako odchadzala z podniku v ktorom pracuje a vedla boli este dvaja alebo traja ludia. Nevsimla si ma, pretoze bola uz tma a kedze som nevedel s kym je, siel som radsej prec. Potom som sa otocil a ze pojdem za nou, ale videl som, ze nebola sama, tak som si povedal, ze pojdem radsej prec a pockam ju pred domom, ved predsa pride autobusom. Ako som cakal, prisiel autobus a jej nikde.

Bol som zmateny z toho, pretoze som nevedel s kym bola (mozno to bol druhy casnik s ktorym robi (nevidel som ho do tvare)), ani neviem kedy prisla. Je mozne, ze sla predsa peso a ze sme sa obisli alebo ju mohol ten chalan hodit domov autom. Tak som jej potom napisal, ze som ju chcel ist pozriet a ze akurat koncili a kedze mala spolocnost, tak som nechcel otravovat a isiel som ju pockat ku domu. Ale tam z autobusu neprisla, tak som siel domov a ci sa nestratila nahodou.

Ona mi na to odpisala, ze mi nebude klamat a ze dost rozmyslala, ze potrebuje vztah. Ze ci si myslim, ze ma len tak volala von, pozerat filmy, bicyklovat sa? Ze nie, ze jej islo o to, aby zistila, ci este s nou nieco chcem mat a ze zistila, ze jej bolo so mnou velmi dobre, ale nevidela ziadne naznaky odo mna. Keby som sa jej vraj spytal, ci to chcem s nou skusit, tak by nevahala. Ale zdalo sa jej nieco ine. - Toto mi napisala. Neviem co chcela povedat tym zaciatkom, ze po tom ako fajn bolo cez vikend a ci sa teraz v pondelok uz dala dokopy s tym kamaratom alebo co? Tym co pisala na konci, ze sa jej zdalo nieco ine, tak to jej vysvetlim a poviem co a ako, pretoze ju mam fakt a stoji mi za to......., lenze neviem ci to ma teraz vobec zmysel.

Co si o tom myslite? Je mi jasne, ze podla toho co napisala je namotana, ale ze by sa dokazala behom dna dat dokopy s niekym inym? Alebo to spravila len z recesie, aby mala vztah, ktory potrebuje? Co by ste spravili na mojom mieste?

Dakujem velmi pekne za rady.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Vek?
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

18+
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Mam skôr pocit že tá baba nevie čo chce keďže si nedával žiadne znamenia na to že by si ju chcel neznamená že si u nej pohorel...No ale tá baba ako si aj napísal chce vzťah..A z toho čo si napísal som veľmi nepochopil či chodí s tým dotyčným alebo nie..Ale tak skús sa sňou o tom porozprávať..A to že chce rýchlo nijaký vzťah aj vieš prečo ho chce alebo to ti nehovorila?
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

nieco podobne som mal aj ja :)) len v opacnom gardé ..

taktiez som chodil von s prijemnou holkou .. no a tentokrat ja som chcel riesit nieco viac - aj s tymi naznakmi co ona nepochopila .. a nakoniec z toho nic nebolo :D

a poradim ti tak ..
ak pojde este raz s tebou von .. tak sa jej to spytaj, teda ak chces aj ty riesit .. za to nic nedas ci ma priatela alebo nema ..
ak sa ti ta holka paci :)) potom chod do toho
a na leto sa vzdy nejaka holka zinde po boku :))) ..
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

či sa dala dokopy s iným? to sa z jedného dňa na druhý nedá.... možno šla s ním aby na teba nemyslela aby na teba zabudla ked je na teba taka namotaná.... mal by si s ňou prehodiť reč v nejakom slušnom bare alebo sa ísť prejsť a kľudne si to vyriešiť a uvidíš do 7 dní bude všetko super :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

typicka zenska nevidi ani stipku naznaku zaujmu o vtah z druhej strany a hned na to kasle. Clovek chce ist na to pomaly dat tomu cas a oni nie a nie jeden vecer sa chalan nechyti a uz je koniec. A le myslim ze ked sa snou o tom este porozpravas a poviez ze aj ty by si chcel vtah sanca tam je len treba cim skor a nie cez SMS
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jumbojet: Každopádne baba si musí najprv uvedomiť, že Ťa párkrát celkom celkom slušne nechala vyhorieť - čo sa týka toho, aby si ju prišiel pozrieť - ty, si to racionálne bral tak, že to nič nie je, možno si mal víziu, že po čase možno, no z jej správania sa nedalo nič také usúdiť.

Samozrejme, časť tejto situácie je aj na Tebe z toho hľadiska, že pokiaľ jej SMS sedí s realitou, tak keď ma baba volá do kina, bicyklovať sa a etc. napadne mi, že možno by niečo chcela. A ak by som bol za, tak sa tiež snažím o nejaké signály. Čo sa podľa tvojej prvej správy usúdiť nedá.

Čo by som robil na Tvojom mieste? Záleží to od toho, čo a či ku nej niečo cítiš. Zariaď sa podľa toho. U nej to zrejme ešte úplne stratené nemáš, aj keď teraz by si musel byť iniciatívny hlavne ty.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm,más to tazké chalan,takéto nieco som mal uz aj ja,a dokonca to bola moja sopluziacka,takze asi tak,ale ona uz mala chalana a ja som uz ziadnu sancu nemal,ale boli to len 2 tyzdne,ked som po nej salil,ale teraz uz nic,teraz sme uz nerozlucitelny kamaráti,avsak,kazdy hovori,ze kamarátstvo medzi zenou a muzom neexistuje,ale mi ho predsa máme,a mne to staci :wink:

jaj,a aby som nebol OT,tak nvm no,na tvojom mieste by som ju zavolal na nejake miesto a by som sa s nou porozpravol o tych váznejsich veciach,podla mna tiez zeny niekedy nevedia co chcu,ale sak co uz,su to "zeny",a pravda drzím palce :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zenske - ked sa rovno spytas, tak sa prilis ponahlas, ked to skusas postupne, si prilis pomaly. Skoda reci ...
eloka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eloka »

no chlapce troska si to pokaslal...treba vyuzivat vsetky taketo prilezitosti naplno..prepasol si asi vhodny moment:( no skoda...
ale zas na druhej strane, kto by sa v tych zenach vyznal...
kazdopadne sa snu porozpravaj.. :wink:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

V strede tyzdna sme boli spolu, boli sme asi hodinu a pol von, stali pred vchodom a rozpravali sa. 15 minut odchadzala domov, to bol asi taky znak pre mna ked o tom stale rozpravala a ja som nic nespravil. Potom mi povedala, ze videla na mne, ze som bol nerovozny. Ked som dosiel domov, tak som sa jej ospravedlnil za tu malu trapnost a ona mi povedala, ze si uz zvykla na to a ze ta hanblivost ma raz prejde.

Cez vikend som sa jej pytal ci plati to co pisala, tak so vztahom urcite a co sa tyka mna, tak som dostal odpoved, ze uz strasne dlho cakala kym sa rozhybem a ja nic. Ze ked berie niekoho ako kamarata, tak to tazko zmenit. Teraz neviem co tym chcela povedat, mozno ze ma berie ako kamarata? Potom preco mi pred tyzdnom napisala co mi napisala?

Chapem, ze aj ona sa musi citit hlupo ked vie, ze ju chcem, ale nic nespravim a zase cakat vecne sa jej nechce.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jumbojet napísal:V strede tyzdna sme boli spolu, boli sme asi hodinu a pol von, stali pred vchodom a rozpravali sa. 15 minut odchadzala domov, to bol asi taky znak pre mna ked o tom stale rozpravala a ja som nic nespravil. Potom mi povedala, ze videla na mne, ze som bol nerovozny. Ked som dosiel domov, tak som sa jej ospravedlnil za tu malu trapnost a ona mi povedala, ze si uz zvykla na to a ze ta hanblivost ma raz prejde.

Cez vikend som sa jej pytal ci plati to co pisala, tak so vztahom urcite a co sa tyka mna, tak som dostal odpoved, ze uz strasne dlho cakala kym sa rozhybem a ja nic. Ze ked berie niekoho ako kamarata, tak to tazko zmenit. Teraz neviem co tym chcela povedat, mozno ze ma berie ako kamarata? Potom preco mi pred tyzdnom napisala co mi napisala?

Chapem, ze aj ona sa musi citit hlupo ked vie, ze ju chcem, ale nic nespravim a zase cakat vecne sa jej nechce.
zober vsetky tromfy co mas a hor sa do toho! nerozmyslaj ako kura na vajciach a chyt sa prilezisoti..lepsie to uz nebude!!!! GL
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jumbojet napísal:Chapem, ze aj ona sa musi citit hlupo ked vie, ze ju chcem, ale nic nespravim a zase cakat vecne sa jej nechce.
este si toto par krat sam po sebe precitaj a urcite ta napadne co mas urobit ;)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Vidim, vidim, dobre viem co som napisal aj co som spravil, teda lepsie povedane co som nespravil a mal som spravit. Len kto vie, ci to este vyznam ma.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

t0m4s3 napísal:Zenske - ked sa rovno spytas, tak sa prilis ponahlas, ked to skusas postupne, si prilis pomaly. Skoda reci ...
kamo tak za toto K+ :wink:

no ja by som chcel aby mi niekedy baba povedala ze chce so mnou chodit no nevadi. teraz k tebe: ak ty k nej nieco citis tak urcite ju pories ak iba kamaratstvo tak jej povedz ze aby sa nehnevala.....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jumbojet napísal:Vidim, vidim, dobre viem co som napisal aj co som spravil, teda lepsie povedane co som nespravil a mal som spravit. Len kto vie, ci to este vyznam ma.
ak tu este budes dlhsie rozoberat ci to ma vyznam tak ti rovno mozem povedat ze nie
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

t0m4s3 napísal:Zenske - ked sa rovno spytas, tak sa prilis ponahlas, ked to skusas postupne, si prilis pomaly. Skoda reci ...
presne vystihnute a k tomu ze si sa jej neopytal tak myslim si ze ked s ju volas von a travite spolu vela casu tak by jej malo dojst ze s nou asi nieco chces mat !! :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jumbojet napísal:Len kto vie, ci to este vyznam ma.
vzdy to ma vyznam aspon skusit

EDIT//
Maki napísal:treba sa ponahlat pomaly... :D potom nemozu pi*ovat
netrep...dovod si vzdy najdu :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

treba sa ponahlat pomaly... :D potom nemozu pi*ovat

kazdopadne jumbo - pokial sa pamatam mal si dlhorocny vztah nie? ty by si uz hanblivy byt prave nemal a mal by si vediet co chces, takze ak to je stale aktualne tak si to ychlo premysli a skoc po nej kym je cas a nenecha ta vyhoriet uplne...
Napísať odpoveď