Mustang 1966
Mustang 1966
Zdravim. Chcel by som sa dozvediet aky mate nazor na toto auto pripadne ako sa vam pači či by ste ho kupili alebo nikdy v živote by ste doň nesadli

-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak bral by som ho vsetkymi desiatimi, je to ikona doby, imidzovka este aj v dnesnej dobe. Nevyhodou je nedostatok dielov, objem a s tym suvisiaca spotreba a prevodovka... bud sa robili automaty alebo 4 stupnove manualy, cize daky sportak to nebude, ale zato imidz neskutocny
ak mas love tak ho ber, inac ti hrozi ze ked ti nieco odide, tak sa budes musiet vozit MHD a auto na dlhu dobu odstavit. v nemecku vsak nastastie je silne zazemie mustangov, cize mas velku sancu diely zohnat odtial, potom uz ostava USA...
v tom sa mylis.Ja poznam vela ludi ktorym sa taketo auta paciepinco napísal:z môjho laického pohľadu na autá viem povedať, že takéto niečo by som nechcel nikdy. Podľa mňa vôbec nie je pekné. Škatuľa pripomínajúca niečo veľmi staré a myslím si, že veľa ľudí (napríklad laikov ako ja) by na to ukazovalo prstom ako na vykopávku z múzea.
Sorry, ak si nechcel počuť takýto názor
ale je to tvoj nazor,tak ja ti ho zobrat nemozem
2T:mne sa taketo stare auta velmi pacia,najme ked su ztunene.S takymto autom sa previezt po SL tak to by uz bola haluz
-
rixo
Light Professional
Ono môže byť pekné ako na predvádzsnie ale nie po stránke technickej,vizuálne sa mi celkom páčia, ale najviac ma štve, že tak sakra má to objem veľa válcov, žere to jak sviňa, je to ťažké a kde je výkon?4.6 litrový motor z nového mustangu má 300koní? čo to preboha je?Oni inak nevedia zvýšiť výkon tak to kompenzujú objemom?Keď japonci vedia z 2.7 vytrieskať 1200koní, rpečo nie američania?to mi tam nejak nesedí:)
To je vec filozofie. Americke motory vydrzia viac ako japonske. Keby chceli, tak to mozno vedia americania vyladit, ale nechcurixo napísal:Oni inak nevedia zvýšiť výkon tak to kompenzujú objemom?Keď japonci vedia z 2.7 vytrieskať 1200koní, rpečo nie američania?to mi tam nejak nesedí:)
-
Hotwire
Addict
priemer? F40 ide az do 10 000 otacok tusim...dopln si znalostiGothaR napísal:To je vec filozofie. Americke motory vydrzia viac ako japonske. Keby chceli, tak to mozno vedia americania vyladit, ale nechcuMne to nevadi, motor nemusis tak tocit a moze si pekne priast na nizkych otackach. Kazdy si vyberie, co mu viac vyhovuje, ja mam najradsej nieco na styl Ferrari, to je taky rozumny priemer medzi japonskymi vysokootackovymi a americkymi velkoobjemovymi motormi