MTB (skok,manual,rady pls)
MTB (skok,manual,rady pls)
Ahojte strasne by som sa chcel naucit MANUAL A BUNNYHOP na mojom MTB REDFOX s vidlicou ZOOM zdvih 50mm
ja viem bicykel neni nic moc ale chcel by som vediet od skusenych bikerov ako zacinali oni a jak sa robi ten bunnyhop na MTB 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
najlepsie ked sa to budes ucit na nejakej prekazke a nie len tak na rovinke, daj ci nejake tehlicky na seba a tie preskakuj alebo nejaku krabicu aby si hned nerozbil bike...ale ked vies zaklad a chces skocit nieco vyzsie tak dost pomaha ked sa rozbehnes proti muriku
lebo to proste musis skocit za kazdu cenu inak sa vysekas 
dost drasticke metody, na zaciatk staci aj napr ciara na chodniku...c.a.r.n.e. napísal:najlepsie ked sa to budes ucit na nejakej prekazke a nie len tak na rovinke, daj ci nejake tehlicky na seba a tie preskakuj alebo nejaku krabicu aby si hned nerozbil bike...ale ked vies zaklad a chces skocit nieco vyzsie tak dost pomaha ked sa rozbehnes proti murikulebo to proste musis skocit za kazdu cenu inak sa vysekas
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj ten murik je uzasna vec ja som skakal na bikroske cez auto gumu tiez som musel preskocit inak by som sa vysekal a skoncilo to tak ze som tak trhol ze som zacal robit 360
akurat ze dakde v 1/3 som pustil bike padol na chrbat namna moja tadajsia BMX a tym som vlastne skoncil z bikrosom a presiel na MTB XC 
ale k veci ako bolo spominane trening trening trening a dost pomoze ked daky tvoj kamos to vie a bude pri tebe stat a hovorit co robis zle.
Manual je cisto o polohe musis sa prisposobovat rychlosti bud preniest vahu dozadu abo dopredu ale to su fakt milimetre, mozno nebude zle dat dole sedacku aby si si daco nenatoto
a k bunnymu heh ked mas problem odrazit sa zo zadneho kolesa tka ja som sa to ucil tak ze mas malicku rychlost zabrzdis na prednu brzdu aby ta dvihlo nie prehodilo ako nahle zacne zadne koleso zasa padat k zemi musis mu pomoct a prejst vahou dozadu tak aby si sa postavil na zadne koleso no a ked budes padat dozadu musis sa len snazit odskocit bicyklom dozadu. tot ti trva nauciot sa asi 20min potom uz len poskakujes jak blazon vacinou sa ti to podari 2 3X a padnes ale po dakom tyzdnovom treningu sa naucis pekne skakat po zadnom kolese iba tak na mieste co ja inak efektnejsie
)) len bacha aby si moc tvrdo nedopadaval (nedaval slehu) lebo mozes zlomit zadnu vydlu. Ked sa toto naucis budes vedet jak bunnyho tak aj ohurovat holky
. Btw trialu som sa venoval asi mesiac moc ma nebavil. A ted som uz uplna lama aj s toho lebo 6rokov pouzivam tretri a beznich uz ani zadne koleso neviem dvihnut 
EDIT// jou samozrejme pri tom skakani na zadnom kolese musis zatahnut brzdu hej
proste ked si dvihnuty na prednom vtedy zatahujes zadnu
nie skor, a pri BH samzrejme brzdu nemackas
to by malo drasticke nasledky
ale k veci ako bolo spominane trening trening trening a dost pomoze ked daky tvoj kamos to vie a bude pri tebe stat a hovorit co robis zle.
Manual je cisto o polohe musis sa prisposobovat rychlosti bud preniest vahu dozadu abo dopredu ale to su fakt milimetre, mozno nebude zle dat dole sedacku aby si si daco nenatoto
a k bunnymu heh ked mas problem odrazit sa zo zadneho kolesa tka ja som sa to ucil tak ze mas malicku rychlost zabrzdis na prednu brzdu aby ta dvihlo nie prehodilo ako nahle zacne zadne koleso zasa padat k zemi musis mu pomoct a prejst vahou dozadu tak aby si sa postavil na zadne koleso no a ked budes padat dozadu musis sa len snazit odskocit bicyklom dozadu. tot ti trva nauciot sa asi 20min potom uz len poskakujes jak blazon vacinou sa ti to podari 2 3X a padnes ale po dakom tyzdnovom treningu sa naucis pekne skakat po zadnom kolese iba tak na mieste co ja inak efektnejsie
EDIT// jou samozrejme pri tom skakani na zadnom kolese musis zatahnut brzdu hej
-
hojko
Site Admin
Blade: No a nie??? Len najlepsie je mat taku vidlicu, ktora nekope, cize tie lacne sracky sa nepocitaju, pretoze zvyknu dost kopat a potom sa zle skace.
Kamarat, ktory jazdil na biku pred par rokmi, mimochodom jazdil aj svetovy pohard atd... skocil na fulle lavicku aj smetny kos, tak si vezmi aky je to velky vyskok (zo 80cm, ak nie aj viac). Bike: Trek Fuel 100, vidlica RS Psylo.
Kamarat, ktory jazdil na biku pred par rokmi, mimochodom jazdil aj svetovy pohard atd... skocil na fulle lavicku aj smetny kos, tak si vezmi aky je to velky vyskok (zo 80cm, ak nie aj viac). Bike: Trek Fuel 100, vidlica RS Psylo.
-
The Calvin
Star
-
chrobakos
Light Star
hm..
nieco o mtb : http://slomba.sk
nieco o mtb : http://slomba.sk