Flash

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

ja kazdy vecer ked si lahnem do postele ...moze sa aj na bok, tak ma akoby "vypne" na dakych 8 hodin a niekedy uplna tma a niekedy vidim obrazcy zo zivota aj zvuky neviem co to je.. :?
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

@srnec: :lol::lol::lol: zeby spanok? :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

inflater napísal:@srnec: :lol::lol::lol: zeby spanok? :lol:
Nechapes ironiu? :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

klinicka smrt to urcite neni...je to finta stara ako ludstvo samo :D my to volame flash.som skusal asi 3 krat.a stacilo mi celkom.imho to musi zabijat mozgove bunky alebo co
raz som to robil 5 minut pred telesnou.odpadol som a zdalo sa mi ako keby som spal minimalne niekolko hodin.zobudil som sa na zemi (spoluziaci neverili ze sa to podari a neverili ze 70 kilo je taka tazka vaha :D ) s blbym pocitom ze je uz poobede a ze som celu skolu prespal.povedali mi ze to trvalo 10 sekund. no bol to brutal
btw prestal som to robit ked som videl kamosa ako to robi...cely cerveny,nedal sa prebrat,asi minutu sa triasol a isli mu sliny..uz som myslel ze zle je :cry:
Etien
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Etien »

majej mami kamartka tak zomrela.. ked boli deti tak toto skusali, no a skusali skusali az doskusali :?
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

hm...pripomína mi to tie chmaty zo Xeny :lol: akurát, že tam to nebolo dobrovoľné...ale keď niekoho baví neokysličovať si mozog, nedbám
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Gangy napísal:Drhnut sa navzajom, ohromna zabava :roll:

Pokemoni, pogy a hokejove karticky uz niesu in?
su ale oni si chceju ublizovat a upadat do kom a nakoniec sa ti pritom daco stane tak neviem co potom..... :wink:
neviem kam to spejeme :roll:

skus si pozriet temy vo volnej diskusii a tema "Ako mam ochoriet" to je ale....

//profik: kazdy robi somariny ale urcite nie takto

//Srnec : moje slova
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

Filipito napísal:a nakoniec sa ti pritom daco stane tak neviem co potom.....
truhla alebo blazinec ;)
Filipito napísal:skus si pozriet temy vo volnej diskusii a tema "Ako mam ochoriet" to je ale....
nj, nuda dokaze riadne zatocit. od takychto volovin cez marisku po heroin... :smt003

@pinacolada: fetovanie rajskeho plynu aj tri balony posebe zabijalo takisto fajne mozgove bunky :) zevraj to bolo popularne cez 80te roky ale nevim co je na tom pravdy
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

teraz vazne ... prvy raz som mal asi 12 ked to kamos robil vykotilo ho d travy a som sa na neho kukal asi 15 sekund so zalozenymi rukami prebral sa a isli sme dakam prec :/ to je cele ani ma nenapadlo skusit to ..mam o seba velky strach vo vsetkom
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

ludia je to haluska, ale neodporucam...my sme to robievali kedysi kazdy den niekolko krat za sebou jeden fles za druhym a neviem ci odvtedy, ale tusim ze odvtedy bo nikdy vzivote predtym som take problemy nemal, tak mam problemy s krvnym tlakom a bezne ked vstanem z postele tak hned idem do flesu bez toho aby som to robil nejako naschval...tak isto ked sa postavim zo stolicky ruky si dvihnem vystrete na hlavu tiez idem k zemi....takze skuste to raz dva krat, je to supa ale viacej racej ne :D neodporucam vazne...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No uz viem o co ide, ja sa to nechystam skusat, a ani som to este neskusal. Som za viac adrenalinove veci, a nie toto, tu upadne clovek do bezvedomia a ani nevie co sa s nim deje :D
Mojho kamarata brat to skusal s kamaratmi na vojne (co uz by mali mat troska rozumu) a ked spadol na zem, rozbil si hlavu a este musel ist na chirurgiu zasivat. :slap:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

her cool ass: Ten tlak nieje nic vazne ja to mam vzdy ked dlho lezim a potom prudko vstanem. Srdce nestiha vytvorit potrebny tlak na vytlacenie dostatocneho mnozstva krvi do mozgu. Bud si naspat sadni alebo zacni z hlboka dychat. To prichadza z vekom a slabsou fyzickou kondiciou.
A k tomu Flashu ... spoluziaci to skusali ... par krat stratili vedomie a po prefackani sa zobudili. Nepamatali si na cas asi 5sekund pred stratou vedomia. Tymto ti odumiera urcity pocet mozgovych budiek ... vacsinou v pamatovej oblasti. Kym to nerobis niekolkokrat denne cely mesiac tak to nepocitis. Ale zbytocne si nicit zdravie.
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

vola sa to holotrop http://cs.wikipedia.org/wiki/Holotropní_dýchání a je to celkom haluz, mozgu navodite pocit ako keby ste si slehli davku :D Ja som mal raz davno pritom pocit ze som v dzungly a papagaje a zvierata okolo mna spievali nejake vesele pesnicky, cisto ako na karnevale v Rio de Janeiro som sa citil :lol:
donko18
Medium Expert
Medium Expert

Re:

Príspevok od používateľa donko18 »

2Pacaveli napísal:no, dam ti taky strucny navod...:
1. cupnes si a z hlobka sa budes nadychovat asi 20-25 sekund...
2. sa postavis tak, ze sa pri tom zas nadychnes
3. po postaveni nevydychujes, len ta niekto musi chvilku skrtit
4. upadnes do "smrti", ja si z toho upadku nic nepamatam...
Som to urobil a stačilo mi ešte ma bolí hlava ako som padol :D. A neodporúčam je to kktina
A snívalos a mi že som bol v neakom dome a boli tam mravci a jeden veľký mravec a počul som hlas meliška: Mravci tadeto behajú. kks :DDDD stopoval som si čas a bol som vo Flashe asi 10 sekund ale zdalo sa mi to že som prespal celí deň.Myslel som si ze som zmeškal prácu potom som sa pytal koľko je hodín a že musím už ísť do práce.Zrazu mi to moj brat povedal :D že je toľko hodín a debiloviny aby som už dostal pameť ale ten sen bol EPIC :D Ale už to neskúšam

Tu je toho viac:
keď som bol siedmak tak to skúšali.A spolužiačka padla na hlavu a mala otras mozgu kamarát ju nestihol zachitiť :?
LukasqoO
King
King

Re: Flash

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Neverim ti ani slovo. To je len moj nazor.
Hensym
VIP
VIP

Re: Flash

Príspevok od používateľa Hensym »

Nechcel si miesto "do práce" napísať "do školy"?
Napísať odpoveď