Malcharek - komentovanie F1

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Malcharek - komentovanie F1

Príspevok od používateľa hojko »

Veľká cena Austrálie

Poradie bludov z tejto velkej ceny, ktoré vypotila naša slovenská komentátorská elita:
"...z pretekov odstupuje pilot Patrik Albers ..."
"...tím Ferrari má 100-ročnú tradíciu..."
"...Juan Pablo Montoya jazdí v tíme Williams McLaren Mercedes..."
"...Alonso máva ako na 1. mája na Davida Coultharda..."
"...Žak Alonso..."

Môj názor na komentovanie tejto VC:
Okrem toho ze Čambor nevedel rozoznat viacerých pilotov a Malchárek mal zase opozdenie vyššie ako moje GPRS s blbym signalom, citil som malé zlepšenie..ale možno sa mi to len zdá lebo na trati sa toho veľa neudialo :-). Na druhej strane vinu môžeme dávať aj hlavnému komentátorovy Čamborovy ktorý by mal predovšetkým ako prvý reagovať a nie nechať malchárka nech sa najskôr vykecia a potom po minúte povie že niekto vypadol a aj tak si vo väčšine prípadov pomýli pilotov. Ešte dodávam že veľkú cenu astrálie pozerali obidvaja v priamom prenose a potom ju komentovali zo záznamu takže vedeli už že čo sa bude diať na trati. Napriek tomu robili znovu amatérske chyby. Uvidíme pri VC v našom pásme, keď bude Markíza vysielať naživo aká bude potom úroveň komentovania.

Veľká cena Malajzie

Poradie bludov z tejto velkej ceny, ktoré vypotila naša slovenská komentátorská elita:
"...je 100%-ná vlhkosť vzduchu čo sú veľmi náročné podmienky..." ( za pol minúty sa objavilo na obrazovke info o 50%-nej vlhkosti vzduchu )
"...v BARe majú problém obrovského charekteru..."
"...Titiago Monteiro je na pozícii..."

Celkovo ma komentovanie nejak pozitívne neprekvapilo, pretože ak by bolo veľa chýb aj v komentovaní záznamu tak potom už neviem čo... Jediné čo by som teraz skritizoval je totálne nudné komentovanie. (ale to neni nič nové pod slnkom) Proste ked je za celé preteky nejaká udalosť tak to neokomentujem štýlom "aha.. nuž hľa.. čo sa deje" s pol minútovým opozdením.

Veľká cena Bahrajnu

"...De La Rosa dnes možno siahne po 1 bode, ak sa do konca pretekov nič nezmení..." ( výrok pána Čambora potom ako sa Pedro De La Rosa zaradil po pit stope na 9. priečke, pričom niektorí piloti pred ním ešte nemali pit stop za sebou )
"...toto je jeden z dvojice pilotov tímu BAR..." ( dôkaz toho že Jirko nevie rozlíšit pilotov )
"...Fernando Alonso, jeden z pilotov tímu Jordan..."
"...v boxoch vidíme Paula Gascoyna..." ( Paul Gascoyne je anglický futbalista, ten koho myslel pán Čambor sa volá Mike Gascoyne a pracuje v Toyote )
"...toto už je v úvodzovkách na modré vlajky..."
"...monoposty sú namontované na karosériách..."
"...Vidíme súboj Džejsna Buttona s Michaelom Schumacherom..." (MSCH bol už dávno out)

Konečne sme mali možnosť tento rok na Markize sledovať komentovanie priameho prenosu VC. Podľa očakávania narobili naši komentátori oveľa viac chýb ako pri komentovaní pretekov zo záznamu. Okrem totálnej Jirkovej nevedomosti, neschopnosti rozlíšiť dvoch pilotov jednej stajne sme mali možnosť vidiet aj veľa "odborných výrokov" pána Čambora ktoré naozaj nemali chybu. Dobrý bol aj priebeh tlačovky na Markíze. Prvých dvoch pustili a na tretieho im bohužial nezvýšil čas.

Veľká cena San Marina

"...Luizzi timovy kolega Coultharda..."
"...fanusikovia ferrari sa nemusia radovat, tato Schumacherova pozicia nie je realna..."
"... Kimi mal náskok na Kimiho Räikkonena ..."
"... Alonso nakoniec udolal tlaku schumachera .... "

Celkom zaujimava velka cena najma vdaka schumacherovmu skvelemu vykonu. Na komentovani sa nic nezmenilo, Cambor nedava pozor na to co hovori a obcas tresne vetu ktora vobec nedava zmysel a Malcharek... ten by sa uz konecne mal naucit vyslovovat mena pilotov.

Veľká cena Španielska

"...Michael Schumacher sa zaraduje medzi dvoch pilotov renaultu..."... (pritom bol za nimi, mozno zabudol ze Jarno uz nejazdi za Renault... potom sa mi este pacilo ako tapal ze ci je za nimi alebo pred nimi, alebo medzi nimi..ako keby bol sfetovany)
"...Fisičela ide na prvu zástavku..." (len taky postreh :-) )
"Predne pneumatiky su na tomto okruhu o 28% viac zatazene a lave predne a lave zadne o 150% a celkovo o 80% ako na inych okruhoch, pricom zadna lava o 14% v priemere viac ako lava predna" (koho zaujimaju tieto p...?)
"...Jirko prerusim ta, prave sa nam zacala tlacova konferencia.. a vlastne nezacala... aaaa tak uz nemame cas.. dovidenia!..."
"...Dufame ze alonso nepretne cielovu pasku ako prvy..." "...Dufame ze McLarenu nezlyha technika..." "...Toto potvrdzuje ze kimi ak ma dobru techniku tak vie jazdit velmi dobre..." ..atd..atd.. (len to zase potvrdilo ako fandia McLarenu )
"...Michael Schumacher mal smolu ze sa zaradil medzi pilotov McLarenu..." (zaradil sa za nich)
"...Michaelova prasknuta pneumatika urcite nebola sucastou taktiky ferari..."

Zaujimava Velka Cena, napriek tomu ze spravili par drobnych chyb, treba povedat ze to komentovanie je uz pomaly ale iste na celkom dobrej ceste. Este by si mohol dat Jirko pred relaciou nejaky Red Bull alebo nieco take aby tam nezaspaval.

Veľká cena Europy

".... táto domáca veľká cena je pre nich domáca ... "
" ... Nick Heidfeld ide úplne nepochopiteľne osem kôl pred koncom na zastávku do boxov .. " (no ked mu došla šťava, tak čo mal robiť? :-)) )
" ... Montoya urobil obrovskú chybu a je na ôsmom mieste, a predtým bol ...... na ôsmom mieste ... "
" ... Kimi Raikkonen ma velke problemy s brzdami, a teraz to vidime znova, dalsie prebrzdenie... " (komentoval zaber na Montoyu)
".... je za ním s mamuťou stratou ... "
" ... no neviem či sa dá nabúrať do niekoho bokom auta ... " (jirko: "haha")
" ... v porovnaní so Silvestrom ... " (poznám dákeho kocúra Silvestra, ale asi chcel povedať Silverstone)
" ... vidíme na jeho pneumatikách také pľuzgieriky ... "
" ... tu máme detailný pohľad na ľavú zadnú pneumatiku ... " (jasne bolo vidiet že sa jedná o pravú)

Celkom zaujímavý priebeh mala tohtoročná veľká cena Európy. Bohužiaľ z nej vypadol až v poslednom kole Raikkonen ktorému sa odtrhlo koleso. Je to podobná situácia ako spred pár rokov v Barcelone, kde Hakkinenovy tiez v poslednom kole monopost vypovedal službu. No ale teraz ku komentovaniu. Ako ste si mohli všimnúť, predošlá veľká cena monaka nie je spravená... z jednoduchého dôvodu - Jirko Malchárek nekomentoval, a pravdu povediac, bolo to tak lepšie. Konečne sa vrátil a tak mame k dispozícii opäť množstvo bludov a vtipných hlášok na ktorých sa môžeme z chuti zasmiať.
Je všeobecne známe že Jirko nevie poriadne po slovensky, po anglicky ani nehovoriac. Dnes ma ale tá jeho výslovnosť vytočila poriadne. Podľa Jirka sa totiž počasie meria nejakým systémom "DŽÍ PÍ SÍ" ... no ak má Jirko prístup do nejakých tajných laboratórii tak všetko je možné, ale najskor asi myslel technológiu GPS. Ďalej také veci ako "zástavka v boxoch" a "džejsn batn" ani nebudem spomínať lebo budem vypadať otrepane. Jirko - pritakávač amatér a kvázipretekár v jednej osobe ktorý si nekúpil ani miesto v Minardi, podľa ktorého sa v F1 nekupujú miesta ako na kolotoči, ale všetko je to otázka šikovnosti každého pilota.... si bude mliet vždy len svoje pričom nevníma ani dianie na trati. Ak si všimnete dvojicu na RTL tak oni si niekedy aj odporujú, resp. opravujú sa navzájom ak sa niečo vyskytne, alebo jeden sa postaví napr. na stranu fanúšikov a další na stranu pretekárov... na markíze ani náznak toho. Jeden povie totálnu debilinu a ten druhý mu to ešte potvrdí. Divákovy markízy potom môžu tiecť nervy z takej amatérskej dvojice.

http://www.malcharek.wz.cz/?page=hlody.php
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Malcharek rulezzzz: Tato zakruta sa jazdi na tretom prevodovom stupni a pamatam si ako som ju jazdil v zavode Porsche... to je ko*ot ten Malcharek.
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Malchárek je ako truhlík...všade bol, všetko vie....:D:D:D:D hold máme odborníka na okruhy F1
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak po tomto mi idu slzy do oci!!!

Vážení priaznivci F1. Dopočul som sa, že niektorí z vás dnes nebudú môcť sledovať preteky. Neúfajte, z TV Markíza sa mi dostali do ruky predohraté nahrávky k VC San Marína (+neoficiálny scenár):

Prenos začneme tradičným štúdiom F1. Na úvod kameraman prebehne hľadáčikom celé megaštúdio a po podrobnej ukážke štyroch angličákov spočinie pohľadom na modeli McLaren Davida Coultharda. Nie že vás v tejto chvíli napadne prepnúť na Primu, lebo tam majú v štúdiu len nejaké trápne dva veľké monoposty. Koho by ale bavilo pozerať na nejaký Jordan v reálnej veľkosti, keď môže vidieť angličák Davida spred troch rokov?

Skôr než sa dostanú k slovu dvaja najväčší odborníci na F1 na svete, vtrie sa do našej priazne ešte nejaké dieťa. Á, pardón, to nie je deň otvorených dverí v Markíze, ale redaktor Otčenáš na nebesiach, či ako sa volá. Vážnym tónom nás upozorní, aby sme poslali smsky, lebo môžeme vyhrať hodnotné ceny. V rámci súčasnych PR aktivít prichystala Markíza prekvapko a dnes bude prvou cenou šálka Mojsejovcov a na zvyšných dvoch šťastlivcov ostanú biele a čierne tričko. Ak uhádnete správne víťazov všetkých VC v tomto roku, dá vam na tričko podpis i Norika.

Slovo už ale preberá pán Chánboy. Vráťme sa najprv k VC Bahrajnu. Bolo to pekné podujatie s dominanciou Renoltu, Ferrari opäť zlyhalo a rýchlosť naznačil McLaren. Teší nás výkon Davida Coultharda, ktorý bol viackrát na Slovensku a my s Jirkom máme doma i jeho podpis. Podme už ale k San Marínu. Jirko, máš slovo.

Pán Poslanec sa ho s radosťou ujíma. Vážení priaznivci F1, minulý týždeň som sa snažil učiť jazdiť kolegu Kropiláka a ukázalo sa, že talent tam rozhodne je. Skončil podobne, ako ja v každom druhom preteky Porsche Cupu. Ukázalo sa, že najdôležitejšia je technika. Podme ale k dnešným pretekom, pretože piloti už vchádzajú do zahrievacieho kola.

Rád by som vám popísal jednotlivé miesta, aj keď sa k tomu dostanem i neskôr. Toto je Variante Alta, veľmi náročná zákruta. Toto je Acque Minerali. Aj to je ťažká zákruta. Ja osobne som tu jazdil veľmi často a je to naozaj skvelá trať. Mal som tu výborné súboje a raz som dokonca jazdil na predposlednom mieste. Bohužiaľ ma z trate vytlačil Nemec Armin Hochsstapler a tak som skončil v štrku. Inak musím povedať, že trať prebehla veľkými úpravami po udalostiach v roku 1994 a to je pre nás pretekárov dobré. Tu jazdím v dvojke, tam v trojky a hentam zase v stvorke. Rád by som podobne ako v Austrálii, Bahrajne i Malajzii pripomenul, že tento rok sú nové pravidlá ale k tomu sa určite ešte dostanem neskôr.

Kamery ukazujú pilotov na rošte. Chambor začína komentovať. Tu máme jedného z pilotov Toyoty. 5 minút pauza. Po zverejnení titulku Ralf Schumacher oznamuje - áno je to Ralf Schumacher. Toyota je veľkým prekvapením.

Záber na pitwall: Áno, tu vidíme technického riaditeľa Toyoty Paula Gascoyna. je obdivuhodné, aké technické znalosti získal počas chľastania v Premier league.

Štart pretekov: Jirko: je skvelé že štart prebehol bez problémov. Teraz sa nám totiž budú môcť piloti zoradiť pekne do vláčika a my si môžeme na 20 kôl odskočiť na kávičku. Potom očakávam prvú sériu boxov.

Čambor: Á, do boxov mieri v treťom kole pilot tímu Minardi. ... Je to Albers. Trojminútový záber na neho. Pardón, tak je to Friesacher. To je ale jedno, podstatné je že končí.

Jirko: dovolte aby som pripomenul, že opotrebenie pneumatík je v Imole veľké a v tejto zákrute sa brzdí z trojky.

Ále, pozóoor, čo sa to deje? Kolízia medzi mclarenom a williamsom! Počkáme si na opakovaný záber réžie a uvidíme čo sa stalo. Réžia zopakovala záber trikrát, ale kto že to bol v tom súboji s Webberom? Poprosím asistentku pri počítači, aby mi ukázala kto má takú prilbu. Ahá, takže je to Wurz. Jeho prilba je naozaj pekná a divák ju môže rozoznať aj z kilometra. Bola to jednoznačne vina Rakúšana. Zjavne mu chýbajú skúsenosti z pretekania," dodáva expert.

Jirko: dovolte aby som pripomenul, že opotrebenie pneumatík je v Imole veľké a v tejto zákrute sa brzdí z trojky.

Pozooor, Schumacher spomaľuje. Určite urobil jazdeckú chybu. To ho nectí. V tejto sezóne robí samé chyby, lebo je pod tlakom. (o 12 kôl neskôr) Tak asistentka mi povedala, že Schumacher skončil kvôli poruche hydrauliky. (ako to pán Čambor, veď to bola podľa vás jazdecká chyba)

Obaja komentátori zjavne ožijú. Kimi by už konečne mohol vyhrať. Určtite si to zaslúži, ved tím McLAren bol už na Slovensku.

Cambor: nezabudnite posielať smsky, vyhráte šálku

Jirko: Jirko: dovolte aby som pripomenul, že opotrebenie pneumatík je v Imole veľké a v tejto zákrute sa brzdí z trojky.

Cambor: po druhých boxoch sa situácia upokojila, Alonso mieri za ďalším víťazstvom. David Coulthard je deviaty. Bola by veľká škoda, ak by nezískal bod, lebo bol na Slovensku.

Cambor: Ájajaj, Felipe Massa má problémy a končí v štrku. 2 min pauza + titulok na obrazovke. Tak nakoniec je to Žak Vilné. Ten je fakt sklamaním. Čo hovoríš jirko? Nezdá sa ti, že nemá opasok?
Jirko: Ano, on ho nikdy nenosil. Pôsobí preto ako babatko. Je to veľmi milé.

Cambor: Tak záver sa blíži. Čo dodať? Jirko, zhodnoť to ako odborník.

Jirko: dovolte aby som ešte raz pripomenul, že opotrebenie pneumatík je v Imole veľké a v tejto zákrute sa brzdí z trojky. Inak to boli kvalitné preteky a opäť sa potvrdila sila pneumatík mišlén. Prekvapil ma džejsn batn, ktorý skončil druhý. Idem dať ešte pár lekcií Kropilákovi a nabudúce sa stretneme pri VC Spanielska. Rád by som ešte pripomenul, že tv markíza mi minule zabudla k honoráru poslať šálku Mojsejovcov, hoci to sľúbila.

Cambor: tak je to za nami. Vzrušujúce preteky. Neodchádzajte, lebo ešte vás čaká veľkolepé vyhodnotenie smskovej súťaže. Poprosím kolegu aby prestal hrať Solitaire a vyžreboval výhercu. Ešte dodám, že slečna pri počítači mi oznámila, že v piatom kole nevypadol Schumacher, ale Barrichello. V každom prípade je to pre Ferrari zlé.

Mladík: Vyžrebovaným je číslo môjho bankového konta. Pardón, divák z Bratislavy. Počujeme sa strýko?

Telefonujúci: Ano, velmi dobre sa pocujeme. Ako sa máš?
Mladík: Ticho, už sme vo vysielaní. Tak ako pán Očenáš? Koho ste tipovali? Alonsa? Výborne, máte šálku.

Cambor a Jirko: ďakujeme vám za pozornosť a veríme, že ste sa zabávali tak ako my.

Repčík: Vy keketi, píplmetre ukazujú 2% sledovanosti. Vraj všetci pospali a dvaja dôchodcovia umreli nudou. Asociácia stredoškolákov vyhlásila, že chce zomrieť v štyridsiatke, lebo po vašom komentári už tuší, aká nudná by mohla byť staroba. No ale nevadi. Jirko tu máš šek a šálku a vy dvaja páľte pripravovať pre Jarku správy na večer. Nech tam zase nevyzerá ako krepaňa.
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

jazdil 5 rokov a tvari sa ako vitaz rocnika formula 1
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

hojko: :lol: šúlam sa v kŕčoch od smiechu :D:D:D:D:D:D VIVAT MAKRÍZA
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

Zbožnujem Malchárekove reči typu: Skončil som na krásnom 34. mieste!!!To je taký chudák nič nedokázal v jazdení (jedine možno v jazdení na žene aj to pochybujem že dobre dopadlo.Asi na posledne miesto) tak teraz sa sere do politiky je to chudák!!!
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

parada Hojko :lol:

K Malcharkovi: ako komentator a politik stoji za hov*o, ale ukazte mi nejakeho Slovaka, co jazdil Porsche Cup a FIA GT Racing? Keby som sa dostal aspon na ten Porsche Cup, by som bol stastny jak blcha.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja som to nevymyslal, vsetko je na http://www.malcharek.wz.cz/
Stalin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stalin »

som to cital a ciste uje*y
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

hojko napísal:Ja som to nevymyslal, vsetko je na http://www.malcharek.wz.cz/
sak ja viem, ale si nam rozsiril obzor o tuto stranku :D
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

no aspon vidie ako to je...
Akoze cambor sa este da, aj ked poti ciste chu****, ale od malcharka som cakal kus viac..
Najviac sa mi pacia tie ich prognozy, ako vsetko vedia vsade boli...
Ale kaslat na to...
Pozeram F1 koli pretekarom a nie preto ako sa to odkomentuje, aj ked suhlasim ze by to malo mat nejaku uroven.
Viem si spravit vlastny nazor na vec. :wink:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Vidíte? My Slováci sa môžeme pochváliť že máme poslanca pretekára aj ked to nieje nič zvláštne nakoľko na Slovensku je tolko málo ludí že každý bude raz poslancom! :lol:
Cicicok
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicicok »

Tak pre toto nepozeram Markizu, ale ORF :x
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Jednoznacne odporucam pozerat radsej ORF1. Pocas F1 len z casu na cas prepnem na Markizu a tie bonmoty ako Cambora, tak pseudoodbornika na F1 Malcharka ma ukladaju do bezvedomia- strasneee! Take chyby a kydy, ktorymi sa snazia zaujat fanusika jednoducho pomerov F1 priemerne znaly fan nemoze neprehliadnut a uz vobec nie tolerovat. Viem, ze na ORF1 moze ist o jazykovu barieru, ale nepochybujem o tom, ze aj fan so zakladnymi znalostami nemciny si odnesie z prenosu komentovaneho Prullerom ovela viac ako od absolutnych mimoz Malcharek, Cambor (Nikodym na Prime obdobne i ked o kapanek lepsi komentar). Na druhej strane treba dodat, ze aj rokmi ostrielany Heinz Pruller v poslednych rokoch zvykne sem tam utrusit poriadny bonmot, no ide skor o vynimku ako markizacke pravidlo... to sa zdaleka neda porovnat :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aha a ti co orf nechytaju tak nech si pustia radio ze? :)
Tomasito
VIP
VIP

Stale je tu alternativa vo forme RTL :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Alebo Prima, taktiez to je na torrentbytes.org alebo torrentleech.org :)
Cicicok
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicicok »

RTL ma velku vyhodu v tom, ze dava rozhovori pred startom a po jazde :) Jednina nevyhoda je v tom, ze davaju kazdu chvilu reklamu :(
Tomasito
VIP
VIP

Tie rozhovory mas aj na ORF1... i ked je pravda, ze ich sam dost casto kombinujem s rozhovormi prave z RTL :)
Zamknuté