Prosim pomozte mi z internetom!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Prosim pomozte mi z internetom!

Príspevok od používateľa Tommyno »

Mam taky problem ze dake di mi blbn internet nenacita stranku ale vtedi hrat napr. cs po internete ide neviem preco a ked mi blbos skusil som na inom pc a tam isel v pohode prosim pomozte mi mam windows vista THX :cry:
johny3212
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

mno a ten 2.PC si mal na tej istej sieti? potom bude problem v systeme, vista je nevyspitatelna, skusal si aj iny prehliadac ako explorer ? ci ak sa to pise, skusaj a hladaj chybu, skus trebars aj vypnut firewall alebo co tam nemas nieco z XP a ti to nerobi sarapatu.

PS: pis zrozumitelnejsie tie temy, este tet nechapem tomu :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bud mas bloknuty HTTP, alebo je prehliadac zakazany firewallom
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

no..zatial dnes a vcera mi to neurobilo ...Ako si zmenim ip? a de vipment to firewall?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Tommyno napísal:no..zatial dnes a vcera mi to neurobilo ...Ako si zmenim ip? a de vipment to firewall?
firewall vypnes tu... ovladaci panel/centrum zabezpecenia/brana firewall systemu windows a tam uz len das dole vypnut
ip zmenis tu... sietove pripojenia/poklikas na tu tvoju siet/vlastnosti/protokol site internet a tam mas potom IP a to prepises
:-)
Medium Star
Medium Star

Re: Prosim pomozte mi z internetom!

Príspevok od používateľa :-) »

Tommyno napísal:Mam taky problem ze dake di mi blbn internet nenacita stranku ale vtedi hrat napr. cs po internete ide neviem preco a ked mi blbos skusil som na inom pc a tam isel v pohode prosim pomozte mi mam windows vista THX :cry:
čítať tvoje vety je velky lol :lol: :shock: :lol:

vysvetli mi co je to ten blbos ? /blboš/ ? :D

Tommyno napísal:vipment
lal :D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

hm, premyslam, ci by takito ludia mali vediet, ako vypnut firewall..., skor by som doporucil este nejaky dalsi nainstalovat :) :?
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

ja som mal tiez taky problem web mi nenacial IE mozzila nic a cs islo hrat a boloto sposobene tym ze som mal slaby signal wificko dosiel typek z netu dal vecsiu antenu vypilil som strom ktori zavadzal a slape vsetko ako ma :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

mne toto robilo ked som mal nainstalovany ARES na viste mi to zacalo po case vzdy blbnut potom aj na xp... neviem preco ale takychto programov ktore uplne spomalia net je viac
Napísať odpoveď