Prosim pomozte mi z internetom!
Prosim pomozte mi z internetom!
Mam taky problem ze dake di mi blbn internet nenacita stranku ale vtedi hrat napr. cs po internete ide neviem preco a ked mi blbos skusil som na inom pc a tam isel v pohode prosim pomozte mi mam windows vista THX 
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
mno a ten 2.PC si mal na tej istej sieti? potom bude problem v systeme, vista je nevyspitatelna, skusal si aj iny prehliadac ako explorer ? ci ak sa to pise, skusaj a hladaj chybu, skus trebars aj vypnut firewall alebo co tam nemas nieco z XP a ti to nerobi sarapatu.
PS: pis zrozumitelnejsie tie temy, este tet nechapem tomu
PS: pis zrozumitelnejsie tie temy, este tet nechapem tomu
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
firewall vypnes tu... ovladaci panel/centrum zabezpecenia/brana firewall systemu windows a tam uz len das dole vypnutTommyno napísal:no..zatial dnes a vcera mi to neurobilo ...Ako si zmenim ip? a de vipment to firewall?
ip zmenis tu... sietove pripojenia/poklikas na tu tvoju siet/vlastnosti/protokol site internet a tam mas potom IP a to prepises
Re: Prosim pomozte mi z internetom!
čítať tvoje vety je velky lolTommyno napísal:Mam taky problem ze dake di mi blbn internet nenacita stranku ale vtedi hrat napr. cs po internete ide neviem preco a ked mi blbos skusil som na inom pc a tam isel v pohode prosim pomozte mi mam windows vista THX
vysvetli mi co je to ten blbos ? /blboš/ ?
lalTommyno napísal:vipment