Overenie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Overenie

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Caute chcem sa spýtať mám v ponuke jeden fonik ale ma len mobil a nabku a chcem sa spýtať že či keď prídem do Orangu sa spýtať či nie je kradnutý povedia mi to poidľa IMEI???
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Skorej ti to povedia na policii. Inak je bezne ze clovek predava iba fon a nabijacku, ak je pouzivany, tie veci v krabici si vela ludi neodklada, a pokial nanho nemas zaruku moze ti to byt jedno
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

aj keby si kupil kradnuty mobil tak ti to moze byt jedno, a ak by za tebou dosla policia tak im das kontakt na toho kto ti to predal
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

tak ti poviem plno ludí je (blbých tupých a podobne) čo zoberie telefón a nabíjačku a všetko ostatné hodí do koša jeden to tak urobil v LM tak som sa kukol čo tam zahodil tak návod, pamäťová karta, sluchátka a podobne proste nemusí ale može ja mám tiež jeden a tiež bol bez krabice a ostatných vecí iba telefón a nabíjačka nič ine.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Sheep napísal:aj keby si kupil kradnuty mobil tak ti to moze byt jedno, a ak by za tebou dosla policia tak im das kontakt na toho kto ti to predal
sice OT, ale to mi pripomina nedavny pripad ze t-pack si kupil seat leon cez znameho, nechal si preverit ci neni kradnute, neskor dosla policia na to ze je kradnute , vratili ho majitelovi, ten certifikat co mu predtym vystavili vraj nestaci a teraz je bez auta aj bez penazi, zda sa mi ze to bolo okolo 600 000...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Rattata napísal:sice OT, ale to mi pripomina nedavny pripad ze t-pack si kupil seat leon cez znameho, nechal si preverit ci neni kradnute, neskor dosla policia na to ze je kradnute , vratili ho majitelovi, ten certifikat co mu predtym vystavili vraj nestaci a teraz je bez auta aj bez penazi, zda sa mi ze to bolo okolo 600 000...
no vies auto a mobil je nieco ine...
Rattata
Light Professional
Light Professional

Sheep napísal:no vies auto a mobil je nieco ine...
ved hovorim ze OT :)
Napísať odpoveď