Caute chcem sa spýtať mám v ponuke jeden fonik ale ma len mobil a nabku a chcem sa spýtať že či keď prídem do Orangu sa spýtať či nie je kradnutý povedia mi to poidľa IMEI???
Skorej ti to povedia na policii. Inak je bezne ze clovek predava iba fon a nabijacku, ak je pouzivany, tie veci v krabici si vela ludi neodklada, a pokial nanho nemas zaruku moze ti to byt jedno
tak ti poviem plno ludí je (blbých tupých a podobne) čo zoberie telefón a nabíjačku a všetko ostatné hodí do koša jeden to tak urobil v LM tak som sa kukol čo tam zahodil tak návod, pamäťová karta, sluchátka a podobne proste nemusí ale može ja mám tiež jeden a tiež bol bez krabice a ostatných vecí iba telefón a nabíjačka nič ine.
Sheep napísal:aj keby si kupil kradnuty mobil tak ti to moze byt jedno, a ak by za tebou dosla policia tak im das kontakt na toho kto ti to predal
sice OT, ale to mi pripomina nedavny pripad ze t-pack si kupil seat leon cez znameho, nechal si preverit ci neni kradnute, neskor dosla policia na to ze je kradnute , vratili ho majitelovi, ten certifikat co mu predtym vystavili vraj nestaci a teraz je bez auta aj bez penazi, zda sa mi ze to bolo okolo 600 000...
Rattata napísal:sice OT, ale to mi pripomina nedavny pripad ze t-pack si kupil seat leon cez znameho, nechal si preverit ci neni kradnute, neskor dosla policia na to ze je kradnute , vratili ho majitelovi, ten certifikat co mu predtym vystavili vraj nestaci a teraz je bez auta aj bez penazi, zda sa mi ze to bolo okolo 600 000...