PS3 hraci
osobne nemám konzolu ale chcel by som x360 mohol by som mať ako za 9000sk flashnuty a hry zadarmo a plno. X box preto lebo sa dajú na to páliť hry hádam nedám za hru 1700sk a pomaly za každú na ps3 sa nedá napáliť nič iba ak to flashneš tak sa hra uložiť na disk. Sused ma x360 a má už prosím pekne 40hier ak nie viac nebol som u neho asi 2 týždne no takže ps3 nie ešte zatial x vedie
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ale toto neni diskusia co vedie a co nieMatej18 napísal:osobne nemám konzolu ale chcel by som x360 mohol by som mať ako za 9000sk flashnuty a hry zadarmo a plno. X box preto lebo sa dajú na to páliť hry hádam nedám za hru 1700sk a pomaly za každú na ps3 sa nedá napáliť nič iba ak to flashneš tak sa hra uložiť na disk. Sused ma x360 a má už prosím pekne 40hier ak nie viac nebol som u neho asi 2 týždne no takže ps3 nie ešte zatial x vedie
//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 9:27 )
a inak chalani ako sa Vam hrau na konzolach strielacky
-
lukkAas
Expert
chapes co chcem to mamFilipito napísal:no tak tie peniaze by si mohol dat na neake prislusenstvo ku konzole,pocitaci (new ovladac, hdd, chladic,etc...)
sakra aj ja by som chcel xko ale nemám keš..možno na vianocerochedo napísal:prave vcera som skusak na x360 battlefield bad company - skoro mi vypadli oci z tej grafiky - neuveritlne... ja na konzolach od prvej chvile hravam len fpsky a strielacky a v pohodne som si zvykol. myska to nieje ale da sa to zvladnut
//tak určite je to o inom hrať strielačky na konzole a je to ťažšie..ja som mal čo robiť keď som hral na starom xboxe Brothers in Arms...ale ve´d nedá sa náhodou pripojiť k xku myška a klávesnica?
-
lukkAas
Expert
myslim ze takto obycajna mys a klavesnica nie ale mozno nejake periferie ma Microsoft na xbox vlastne vazne neviemOpak napísal:sakra aj ja by som chcel xko ale nemám keš..možno na vianocetá grafika musí byť úžasná..konečne by som si rád poriadne zahral
//tak určite je to o inom hrať strielačky na konzole a je to ťažšie..ja som mal čo robiť keď som hral na starom xboxe Brothers in Arms...ale ve´d nedá sa náhodou pripojiť k xku myška a klávesnica?
-
Hulkm
Professional
takuto halusku som nasiel...bola by to dost uzitocka vecicak [Connect a Mouse and Keyboard to Your Xbox 360]lukkAas napísal:myslim ze takto obycajna mys a klavesnica nie ale mozno nejake periferie ma Microsoft na xbox vlastne vazne neviem
ked sa hra na pc primarne vyraba pre mys a klavesnicu a pripojite si gamepad tak to neni ono a to ovladanie nemusi byt take ako na M/K...tento isty pripad si myslm ze by bol aj tu a mozno by to bolo este horsie
Jsem vlastníkem tohoto technického zázraku a jsem s ním zatím spokojen. Včera jsem dohrál GTA IV, v pondělí mi přijde FIFA 08 a potom ještě NHL 08, tyhle dvě farky jsem hrál na XBOXu 360, ale pak jsem jí prodal a nějak se mi po těchhle super hrách zastesklo. PS3 je best a až budu mít Wi-fi router neodejdu od něho 
otvor si ten odkaz...je to konverter a ten napojis cez USB do Xka a tam sa da na ten konverter pripojit cez USB/PS2 myska aj klaveska a na niektore aj ovladace z PS2/PS3....kupit na slovensku sa to neda je nejaka CZ stranka kde sa to da kupit ale ta sranda stoji 2 litre....osobne si myslim, ze by som to obetoval zato aby som mal mys a klavesku na tom...a xko este nemam, ale chcem si kupit cez leto ked zarobim.Opak napísal:te je potom už iné kafé..ale veď nemá xko 2xUSB porty?tam sa nedá šupnúť myška alebo klávesnica na usb?
SplitFish FragFX Controller
http://www.supergamer.sk/fragfx-control ... ws_id=3991
http://www.supergamer.sk/fragfx-control ... ws_id=3991