PS3 hraci

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukkAas
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PS3 hraci

Príspevok od používateľa lukkAas »

Vlastni tu niekto na fore tuto konzolu :wink: som rozmyslal ze by sme tu mohli rozbehnut diskusiu k hraaam co hravate na PS3... 8)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

co tak nahodou temu o konzolach a nie iba o jednej konzoli :P
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

tak mozeme sa tu bavit aj vseobecne o vsetkych konzolach cim viac ludi tym lepsie :wink:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

osobne nemám konzolu ale chcel by som x360 mohol by som mať ako za 9000sk flashnuty a hry zadarmo a plno. X box preto lebo sa dajú na to páliť hry hádam nedám za hru 1700sk a pomaly za každú na ps3 sa nedá napáliť nič iba ak to flashneš tak sa hra uložiť na disk. Sused ma x360 a má už prosím pekne 40hier ak nie viac nebol som u neho asi 2 týždne no takže ps3 nie ešte zatial x vedie
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Matej18 napísal:osobne nemám konzolu ale chcel by som x360 mohol by som mať ako za 9000sk flashnuty a hry zadarmo a plno. X box preto lebo sa dajú na to páliť hry hádam nedám za hru 1700sk a pomaly za každú na ps3 sa nedá napáliť nič iba ak to flashneš tak sa hra uložiť na disk. Sused ma x360 a má už prosím pekne 40hier ak nie viac nebol som u neho asi 2 týždne no takže ps3 nie ešte zatial x vedie
ale toto neni diskusia co vedie a co nie :lol: to tu bude milion prispevkov a stale o tom istom ci je lepsie PS3 alebo Xbox....piste tu veci ae hry momentalne hrate a podobne veci nie co je lepsie :evil: :twisted: chapes kto si to moze dovolit preco by si nekupil orognal hru.... :?: :?: :roll:

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 9:27 )
a inak chalani ako sa Vam hrau na konzolach strielacky :?: :?: :!: Ja osobne som si musel na to zvykat z prehodu z PC
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

prave vcera som skusak na x360 battlefield bad company - skoro mi vypadli oci z tej grafiky - neuveritlne... ja na konzolach od prvej chvile hravam len fpsky a strielacky a v pohodne som si zvykol. myska to nieje ale da sa to zvladnut
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal: chapes kto si to moze dovolit preco by si nekupil orognal hru.... :?: :?: :roll:
no tak tie peniaze by si mohol dat na neake prislusenstvo ku konzole,pocitaci (new ovladac, hdd, chladic,etc...)
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:no tak tie peniaze by si mohol dat na neake prislusenstvo ku konzole,pocitaci (new ovladac, hdd, chladic,etc...)
chapes co chcem to mam :lol: a ty si posledna osoba ktora mi tu bude radit do coho ja mam radsej dat peniaze :wink: nezabudaj treba ja autorov podproti nie si len postahovat hry a hrat sa :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

rochedo napísal:prave vcera som skusak na x360 battlefield bad company - skoro mi vypadli oci z tej grafiky - neuveritlne... ja na konzolach od prvej chvile hravam len fpsky a strielacky a v pohodne som si zvykol. myska to nieje ale da sa to zvladnut
sakra aj ja by som chcel xko ale nemám keš..možno na vianoce :) tá grafika musí byť úžasná..konečne by som si rád poriadne zahral :cry:

//tak určite je to o inom hrať strielačky na konzole a je to ťažšie..ja som mal čo robiť keď som hral na starom xboxe Brothers in Arms...ale ve´d nedá sa náhodou pripojiť k xku myška a klávesnica?
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:sakra aj ja by som chcel xko ale nemám keš..možno na vianoce :) tá grafika musí byť úžasná..konečne by som si rád poriadne zahral :cry:

//tak určite je to o inom hrať strielačky na konzole a je to ťažšie..ja som mal čo robiť keď som hral na starom xboxe Brothers in Arms...ale ve´d nedá sa náhodou pripojiť k xku myška a klávesnica?
myslim ze takto obycajna mys a klavesnica nie ale mozno nejake periferie ma Microsoft na xbox vlastne vazne neviem :roll:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

lukkAas napísal:myslim ze takto obycajna mys a klavesnica nie ale mozno nejake periferie ma Microsoft na xbox vlastne vazne neviem :roll:
takuto halusku som nasiel...bola by to dost uzitocka vecicak [Connect a Mouse and Keyboard to Your Xbox 360]
ked sa hra na pc primarne vyraba pre mys a klavesnicu a pripojite si gamepad tak to neni ono a to ovladanie nemusi byt take ako na M/K...tento isty pripad si myslm ze by bol aj tu a mozno by to bolo este horsie
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

te je potom už iné kafé..ale veď nemá xko 2xUSB porty?tam sa nedá šupnúť myška alebo klávesnica na usb?
Mike55
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mike55 »

Jsem vlastníkem tohoto technického zázraku a jsem s ním zatím spokojen. Včera jsem dohrál GTA IV, v pondělí mi přijde FIFA 08 a potom ještě NHL 08, tyhle dvě farky jsem hrál na XBOXu 360, ale pak jsem jí prodal a nějak se mi po těchhle super hrách zastesklo. PS3 je best a až budu mít Wi-fi router neodejdu od něho :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Opak napísal:te je potom už iné kafé..ale veď nemá xko 2xUSB porty?tam sa nedá šupnúť myška alebo klávesnica na usb?
otvor si ten odkaz...je to konverter a ten napojis cez USB do Xka a tam sa da na ten konverter pripojit cez USB/PS2 myska aj klaveska a na niektore aj ovladace z PS2/PS3....kupit na slovensku sa to neda je nejaka CZ stranka kde sa to da kupit ale ta sranda stoji 2 litre....osobne si myslim, ze by som to obetoval zato aby som mal mys a klavesku na tom...a xko este nemam, ale chcem si kupit cez leto ked zarobim.
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

lenze klavesnicu a mys nestaci pripojit - vela hier to vobec nepodporuje
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

cez ten konverter to podporuje bez neho ne....
Napísať odpoveď