-=wolf=-, suhlasim, ved mame slobodu vyberu. Ja len hovorim, ze to mozem porovnat. Mam originalky WoW, AoC aj GW. Vsetky som hral len na oficialoch a dovolim si tvrdit, ze AoC je zatial najlepsi.
p4ra: takych hier s prekrasnou grafikou tu uz bolo, si zober uz spominany LOTRO ktory ma uzasnu grafiku ale uz je to v podstate mrtva hra, WoW je graficky najslabsi a i tak ho hra najviac ludi, ja AoC hravam tiez, zatial som len lvl 30 ale pocity zatial vyborne, WoW som hrat uz prestal z jednoduche dovodu ze tam nerobis nic ine len farmis..u AoC dufam ze to bude kus aj o niecom inom
no vcera mi pomahali dve 40ky ale mate pravdu ide to o dost rychlejsie nez vo wowku, den noc to nehram, cca tak 4-5hodin denne, ale na ten 30lvl sa da dostat v pohode za jeden den ak to budete hrat od rana do vecera, mozno date aj viac...btw jedna vec co ma zatial dost sklamala je look samotnej postavy, totizto len tazko najdete rozdiel medzi hracom co je na 5lvl a na 30lvl specialne demonologist skoro kazdy vyzera oblecenim tak isto, ziadny rozdiel, dvojicky proste...ked uz je ten predmet z dungu a je modry myslim ze ho mohli kusok odlisit od toho co dostanete v single player mode na 10lvl
Strasne sa mi nepaci pribeh a svet Conana...aj ked som cital knihy....v ten cas som bol vsak manika do fantasy kniziek kedze som nemal pocitac
Len som si to chcel znechutit kedze to ma grafiku dobru
grafika je fakt dobra i ked jedno nechapem ked mam detaily na low pri 1280x1024 tak to ide tak isto ako pri 1680x1050 skoro na high bez bloom, AA a pod. hlavne v mestach sa to kuse a dost, taktiez textury to nestiha nahravat obcas, btw vcera grafika asi po 3hodinach AoC mala 88 stupnov:) jej osobny rekord:)
mne sa nepaci to ze jak som bol zvyknuty vo wowku na dve strany - aliancia a horda...a tu nic nieje...neviem si predstavit ze pride za mnou niaky kamarat a ten ma z nudy rovno zabije ale zase tu mozu byt bitky medzi guildami...no ale i tak mi tam proste tie dve frakcie chybaju
Tu sa vies mlatit v bare napriklad a pod. srandy. Hlavne sa tesim na tie velke epicke bitky.
Btw. ja som len level 10, lebo nestiham hrat (frajerka, praca atd..), takze ma to bavi asi o to viac, ze pri tom nie som dlho. S grafikou nemam ziadny problem.
s tymi frakciami mas pravdu, ale zase mozes whispovat tomu kto ta zabije:) i ked co som skusal PvP server Fury tam to bola fakt demence uz, ta kempovali horsie ako hordaci vo wowku. No ale to je PvP:)
Andr3w napísal:s tymi frakciami mas pravdu, ale zase mozes whispovat tomu kto ta zabije:) i ked co som skusal PvP server Fury tam to bola fakt demence uz, ta kempovali horsie ako hordaci vo wowku. No ale to je PvP:)
co stale kazdy ma s tym ze horda kempuje a zabija low levelakov ja ked som hral za hordu vzdy ma sejmul nejaky hl alik ked som robil questy alebo expil takze podla mna je to vyrovnane totižto hajzli sa najdu na každej strane
JV napísal:co stale kazdy ma s tym ze horda kempuje a zabija low levelakov ja ked som hral za hordu vzdy ma sejmul nejaky hl alik ked som robil questy alebo expil takze podla mna je to vyrovnane totižto hajzli sa najdu na každej strane
ale to hej jasne ze je to obojstranne ale ja som hral za alikov tak som uviedol hordakov ako priklad:)