Ja mam 30mw jj... Na robenie si srandy z ciganov mi to staci
I/P: 50mW green laser
-
drunkenR!DER
Light Expert
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Oni si myslia, ze je to nejake zjavenie alebo codrunkenR!DER napísal:kukiak - ze na ciganov![]()
![]()
to co im robis ?
![]()
Tomman - a cez den je vidno len bodka (ako na to cinskom) ?
Zatial ako som pisal, ti co mi pisali ich maju iste. Uz len pockat zopar dni. Ak bude zaujem, mozu byt aj dalsie. Ale len 30mw. Pripadne tie silnejsie (200mw green aj red)
-
drunkenR!DER
Light Expert
lol ze skacu po tomkukiak napísal:Oni si myslia, ze je to nejake zjavenie alebo co, pozeraju nato jak vymlety, nahanaju luc a skacu po nom
![]()
Zatial ako som pisal, ti co mi pisali ich maju iste. Uz len pockat zopar dni. Ak bude zaujem, mozu byt aj dalsie. Ale len 30mw. Pripadne tie silnejsie (200mw green aj red)
no ten 200mw green uz musi byt sila
asi by som zobral ten 30mw green ak by bol za tych 9 stoviek
//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 9:36 )
inak kedy by to mohlo byt ?
pisal som ti SS aby si mi ho objednal.kukiak napísal:Pisal som v prvom prispevku, ceny su vsak dost vysoke. Tento som mal len raz. Vtedy som ho predal za 4000sk, neviem za kolko bude teraz. Mozno, by mohol byt aj lacnejsi cca 3500.
Ale hlavne, to uz nie je sranda, jednym zlym pohybom si odpalis oko
-
Tomman
Expert
No ten 200mw by som zobral este aj ja a tym padom by bol na predaj ten 30mw.... kto chce ten 30mw nech napise SS..... stovku z neho zhodim, takze 800 aj s postou. Mam ho tyzden a dal som do neho kvalitne Energizerky. Pri nom boli niake cinske shity...
Ak sa poponahlate, stihnem poslat este aj dnes...
Sam kukiak mi pisal, ze jeden z najkvalitnejsich kuskov ake mal ( bavime sa o 30mw)
Takze objednavam 200mw a kludne si nan pockam
Ak sa poponahlate, stihnem poslat este aj dnes...
Sam kukiak mi pisal, ze jeden z najkvalitnejsich kuskov ake mal ( bavime sa o 30mw)
Takze objednavam 200mw a kludne si nan pockam
-
kukiak
Addict
Shark Red by mohol byt skor, ako green. Cca tie dva tyzdne mozno aj viac. Ak mas zaujem -> SS
Tomman Co, lasere sa ti zapacili ?
Tie green 200mw budu, ale treba si nane pockat, nedrzia sa skladom a kedze je to celkom dost vysoka ciastka, viac ako 1-2 ich z financnych dovodov riesit nechcem. Platby vopred nechcem, ak by sa nieco pokaslalo alebo tak. Proste chcem kludne spavat
.
Sekac a karajo, kolko ste ochotny ten instantburner pockat ?
Tomman Co, lasere sa ti zapacili ?
Sekac a karajo, kolko ste ochotny ten instantburner pockat ?
-
kukiak
Addict
Prevedienie je rovnakr ako si mal 30mw;). 200mw red vyzera inak, uz som ho sem niekde tusim pastol.. vyhoda green je lepsie viditelnost. Red je zas lacnejsi, burning vlastnosti su rovnake. Pre porovnanie, 200mw red sa viditelnostou luca priblizuje k tomu 30mw, mozno trochu menej..Tomman napísal:Ja si tiez pockam.... chcel by som ten 200mW zeleny. Pokial je teda jediny rozdiel medzi cervenym farba luca nie prevedenie. Do toho 200mW idu ake baterie btw?
//sekac jj. Mohol by si mi napisat na icq. Aby som ta priebezne informoval, mam ho tu dole v profile.