Čo vám dal daný hudobný štýl do života?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Čo vám dal daný hudobný štýl do života?

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Chcem sa spýtať čo vám hudobný štýl na ktorom fungujete dal do života.Kedysi som počúval hip-hop a s prehľadom môžem povedať že mi dal do života hovno.Teraz počúvam metal a pre "metlákov" máme jeden skvelý bar v meste ktorý sa volá kolotočovo.Ako som začal počúvať metal začal som chodiť sem a metal mi do života dal kvantum skvelých ľudí.Takisto mi je už absolútne jedno čo si ľudia o mne myslia a zachovávam svoju vlastnú tvár.Najprv keď som videl rôzne doobliekanych ľudí tak som si povedal že by som sa hanbil.Teraz neexist :).A ešte keď som počul tu krásu hudby tak ma strašne chytila gitara a postupne sa zlepšujem a baví ma to.Môžem povedať že rozhodne neľutujem.A nezobral mi nič :)

Možno je to divná téma ale tak skúsil som
Alofok
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Alofok »

Co mi dal do zivota?
Nuz neviem ja totiz pocuvam vsetko, u mna sa najdu vsetky druhy hudby :) Takze snad asi to ze dokazem respektovat ine hudobne styly a tym padom som sa naucila respektu :P

/ mi-chau na druhej strane spomenul anglictinu, co je tiez pravda ze vdaka hudbe sa zlepsila pretoze v textoch zvyknu byt nejake tie zauzivane vyrazy a podobne
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

Hudbu, to stačí.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nechut k hip-hopu.... neviem co inak... plno dobrych znamych a kamosov, super zazitky z koncertov, plno temnych myslienok...asi zmenim styl a zacnem byt optimista... :D:D ale nie, rock and metal myslim zostane navzdy to najlepsie co moze byt
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Hip-hop mi dava to co mi zivot bere, ked ma se.re, ked zatvara dvere v mojom smere, ked sa mi smeje a ked to nikam nespeje.. :hehe:

pocuval som uz dost stylov, od punk-rocku cez metal, ludovky, rock az po hip hop..
no a otazka ze co mi dal? .. celkom dost 8)
prinajmensom sa aspoň zasmiat na vsetkych hoperoch co sa tvaria prisne a tvrdo a na vsetkych co to beru vazne.. lebo rozumnych textov je velmi malo..

//a este nieco mi dal.. poznat vyraz tvare ludi ktorym ked poviem ze pocuvam hip-hop tak ich ide napnut :roll:
Sheep
Addict
Addict

Re: Čo vám dal daný hudobný štýl do života?

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja pocuvam pri praci, hrani alebo hocijakej inej cinnosti hlavne doma na vylepsenie nalady ved len v podstate tam je potreba hudby. MP3 prehravac mi netreba aj ked mam v telefone radio, mp3 atd vonku nic neposlucham. Pocuvam hlavne rockove styly, hip hop nepocuvam odkedy sa z neho stala sracka a slovensky som nikdy nepocuval... Ale nikdy som sa nejak specialne o hudbu nezaujimal, nasiel som song/album co sa mi pacil tak som to stiahol a pustil ale tym to koncilo. :wink:
Takze akurat mi vylepsuje naladu ale zeby mi to dalo nieco extra do zivota sa nepamatam. :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

hudba mi dala d ozivota,novych kamsov ,dobru naladu atd atd...zatial len pozitivne veci :)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

hudba mi pomohla spoznat vela novych super ludi, to je asi to najcennejsie
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

potešenie, nič iné ma nenapadá :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hudba?.. hudba mi dala pozitívny spôsob myslenia.. super ľudí, dobrú zábavu.. koncerty a skvelé zážitky spojením týchto všetkých vecí.. Kvôli jednému chalanovi som začal hrať na base a tak mi to celkom ide.. teraz hrávam v kapele, ale to ešte len rozbiehame.. Dala mi iný pohľad na svet, veci beriem viac s nadhľadom.. ďalej mi dala moju vyholenú hlavu, botky... :D a tak. Je to môj životný štýl.. sú to moji kamaráti.. a toto všetko pre mňa znamená strašne veľa..

//to karmaman: veci beriem s nadhľadom.. som proti rasizmu a potláčaniu základných práv len kvôli tomu, ako človek vyzerá.. tak, ako neodsudzujem ľudí podľa výzoru.. ja to nerobím.. snažím sa človeka najprv spoznať, až potom na neho zaujať názor.. ver, či nie, ale v kľude som sa rozprával aj s fašákom.. obhajovali sme si svoje názory a viedli normálnu konverzáciu.. bol to v pohode chalan.. ešte raz.. ja ľudí neodsudzujem podľa výzoru.. ale podľa toho, aký je.. okrem toho som národniar, ale nie rasista.. som za národ.. Tak, ako si to spravil ty, tak by som to nespravil ja.. :) odsúdil si ma podľa avataru a nestihol si ma spoznať.. robíš to isté, ako fašáci.. :roll: a ešte si sa nepodpísal.. :roll:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

hip-hop, len treba vediet hladat..
nahodou, nie je az tak malo ludi, ktory robia fakt kvalitny rap (nehovorim o Luze, Rytmusovi, Drvivej Mensine a pod..)
to sa netyka len slovenskej sceny a niekedy ta hlbka textov je troska ina ako si myslite..

btw, nepocuvam hip hop rok ani dva, takze mozno troska mam predstavu o com hovorim :)

/ak by nahodou boli ludia, ktori automaticky po prvej vete daju K-, zamyslite sa alebo sa aspon podpiste k darovanej karme a napiste normalny dovod, pretoze to, ze je niekto obmedzeny a ze pri slove HIP HOP si predstavi americkych cernochov s retazmi na krku a rytmusa a veci tomu podobne, nema zmysel sa o tom bavit
sry za OT..

k teme: dala mi vela uhlov pohladov na rozne veci, spoznal som dost ludi, zazil vela zaujimavych situacii az momentov, ktore stoja fakt za to :sok:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

energiu, dobry pocit, hudobne vyzitie...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Hudba dava atmosferu istym okamzikom, ktore by bez hudby tak nevyzneli, alebo nikedy len dobry pocit.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Hudba je proste hudba neberem to ako zmysel zivota a hlavny zmer, skor ako hobby...
A co mi to dalo? Kapelu, urcity nadhlad a niake tie nove vedomosti, inak nic..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ja počúvam kopec hudby. Nemôžem o sebe prehlásiť, že som rocker, metlák, hoper, či akákoľvek iná "grupa". Som exot a počúvam hudbu podľa nálady. Od maximálne komerčného popíku až po underground powernoise. Tak ale opíšem aspoň pár štýlov, ktoré sú pre mňa aktuálne kľúčové.

klasika: hĺbku a pokoj
jazz / blues: radosť a vyrovnanosť
folk / world: nové zážitky, príchuť iných kultúr
country / clas. rock: retro nálady a nostalgiu
pesničkár(k)i/y: pohodu
OST: prenesú ma kedykoľvek do deja
radiohead: minulosť a tupý smútok
post-žánre: nepredvídateľné melódie a prekvapenia

Schválne so msa vyhol elektronickým žánrom, nakoľko tam je toho strašné kvantum a nemôžem pod jednu strechu desiderii marignis a napr massive attack :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

DiegO to ze si zachovavas vlastnu tvar nemusi mat nic s metalom ale s tym ze si dospel ...

mne hudba navonok nedava mozno ani nic ... mozno ze nemam problem pogovat, alebo si spievam lebo rap sa spievat neda popripade ze hudbu aj tvorim ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pre man je hudba nieco ako zivotna potreba ja pocuvam stale,ked mam dobru naladu ked mam zlu ked uz nechem zit ako teraz naprv tak je to moj jediny spolocnik :cry: milujem hudbu no inu osobu este viac
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako ktorá, ale zväčša silu, chuť do niečoho sa pustiť, odhodlanie, relax, dobrú náladu, melanchóliu. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co mi hudba dala? Kvoli hudbe som sa zacal uz davnesjie ucit anglinu, teraz to rozhodne nelutujem. Okrem toho mi dala dlhe hodiny oddychu, ci vyblaznenia. A predstavit si ze moj vlak meska 50 minut a nemam pri sebe moj prehravac.. hroza pomysliet.
//hmm - tri posledne posty v rovnaky cas..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

SRneC napísal:DiegO to ze si zachovavas vlastnu tvar nemusi mat nic s metalom ale s tym ze si dospel ...

mne hudba navonok nedava mozno ani nic ... mozno ze nemam problem pogovat, alebo si spievam lebo rap sa spievat neda popripade ze hudbu aj tvorim ...
Srnec mne len doslo vdaka tym ludom ze je jedno ako sa obliekas a co robis pokial to nevadi tebe samemu bez ohladu na okolie
Napísať odpoveď