Bedna

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mato7221
Zablokovaný
Zablokovaný

Bedna

Príspevok od používateľa mato7221 »

M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

svieti jak ufo ale ked sa ti paci,tak kupuj 8)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Bedna

Príspevok od používateľa AXO »

mato7221 napísal:Co hovorite na tuto bednu? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10308638
co chces akoze pocut ? ved ak ju ides kupovat tak to je tvoja vec, ak chces poradit, tak preštylizuj otazku...

tu na fore je viac-menej kazdemu jedno co si kto kupi, lebo to je kazdeho osobna vec...

a k teme, mne sa napr nepaci, lebo som videl aj krajsie :D

//co ty hovoris na tuto BEDNU
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Presvietene, prestylizovana. Mne sa nepaci, ma take divne tvary. Ak to ma niekto ako hobby mat peknu skrinku doma tak v pohode preco nie, ale ja osobne nevidim velky vyznam v tom aby som si kupil skrinku ktoru uvidim ja + moja rodina. Pre mna su viac podstatne komponenty a aby vsetko slapalo ako zaujimat svoje oci pohladom. Ale ak si ju chces kupit preco nie. :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ak sa ti pacia umelohmotne dvierka ktore len cakaju na ulomenie, veeeelku plexisklovu bocnicu na ukor plechu ktory cast tepla odvadza, a potrebujes vidiet ako sa data prepravuju po kabloch a prach toci na lopatkach vetrakov - tak je to dobra skrina, ale su aj krajsie. Co sa toho vysvietenia tyka - akurat ti budu pripadat vianoce este obycajnejsie a stratia pre teba atmosferu...

Z mojho pohladu je tato skrina absolutne nezaujimava - jak po stranke vzhladu, tak prevedenia. Cenu nema zmysel komentovat, obycajna skrina sa da zohnat aj pod 2k, a bude vyzerat solidne. Tolko k mojim postrehom na TAMTU skrinu, dufam ze to je presne to co si chcel pocut, aby som nebol OT :D

AXO - bedna z prirodnych materialov? Prejdite na zelenu :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

po vlne kritiky pride mozno nieco lepsie... mne sa skrina celkom paci, podoba sa mi to trochu na Alienware styl...po praktickej stranke ti toho vela nepoviem...z to tu bolo spomenute tak to len zopakujem- je to len na tebe aku bednu zoberes, ak sa ti paci a mas dost prachov tak to ber...este by bolo dobre vediet zostavu ak by nahodou nebola kratka koli GK ale to uz by si mohol vedeit aj ty :wink:
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

k skrinke sa ti nevyjadrim, ale je lepsie si priplatit za kvalitu, aby mala vyriesene prudenie vzduchu a aby vsetky komponenty boli pristupne.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

skrinu mam ale v striebornom prevedeni (cierne nebolo na sklade)...stylovo je krasna (mne sa pacia zizinky a priesvitna bocnica) predok mi pripomina Alienware ;) ...no co sa tyka kvality tak to urcite neni nic extra...ale zatial ziadne problemy
Napísať odpoveď