Bedna
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
AXO
Professional
Re: Bedna
co chces akoze pocut ? ved ak ju ides kupovat tak to je tvoja vec, ak chces poradit, tak preštylizuj otazku...mato7221 napísal:Co hovorite na tuto bednu? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10308638
tu na fore je viac-menej kazdemu jedno co si kto kupi, lebo to je kazdeho osobna vec...
a k teme, mne sa napr nepaci, lebo som videl aj krajsie
//co ty hovoris na tuto BEDNU
Presvietene, prestylizovana. Mne sa nepaci, ma take divne tvary. Ak to ma niekto ako hobby mat peknu skrinku doma tak v pohode preco nie, ale ja osobne nevidim velky vyznam v tom aby som si kupil skrinku ktoru uvidim ja + moja rodina. Pre mna su viac podstatne komponenty a aby vsetko slapalo ako zaujimat svoje oci pohladom. Ale ak si ju chces kupit preco nie. 
ak sa ti pacia umelohmotne dvierka ktore len cakaju na ulomenie, veeeelku plexisklovu bocnicu na ukor plechu ktory cast tepla odvadza, a potrebujes vidiet ako sa data prepravuju po kabloch a prach toci na lopatkach vetrakov - tak je to dobra skrina, ale su aj krajsie. Co sa toho vysvietenia tyka - akurat ti budu pripadat vianoce este obycajnejsie a stratia pre teba atmosferu...
Z mojho pohladu je tato skrina absolutne nezaujimava - jak po stranke vzhladu, tak prevedenia. Cenu nema zmysel komentovat, obycajna skrina sa da zohnat aj pod 2k, a bude vyzerat solidne. Tolko k mojim postrehom na TAMTU skrinu, dufam ze to je presne to co si chcel pocut, aby som nebol OT
AXO - bedna z prirodnych materialov? Prejdite na zelenu
Z mojho pohladu je tato skrina absolutne nezaujimava - jak po stranke vzhladu, tak prevedenia. Cenu nema zmysel komentovat, obycajna skrina sa da zohnat aj pod 2k, a bude vyzerat solidne. Tolko k mojim postrehom na TAMTU skrinu, dufam ze to je presne to co si chcel pocut, aby som nebol OT
AXO - bedna z prirodnych materialov? Prejdite na zelenu
-
Hulkm
Professional
po vlne kritiky pride mozno nieco lepsie... mne sa skrina celkom paci, podoba sa mi to trochu na Alienware styl...po praktickej stranke ti toho vela nepoviem...z to tu bolo spomenute tak to len zopakujem- je to len na tebe aku bednu zoberes, ak sa ti paci a mas dost prachov tak to ber...este by bolo dobre vediet zostavu ak by nahodou nebola kratka koli GK ale to uz by si mohol vedeit aj ty