Corgon Liga

O športe...
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hacket »

ako tak pozerám je nás tu dosť TATRANCOV.Nabudúci rok minimálne UEFA :D
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

sa preberte chlapci .... ten vas tatran to akurat potiahne spat do 1.ligy :P
Hacket
Star
Star

SeNte napísal:sa preberte chlapci .... ten vas tatran to akurat potiahne spat do 1.ligy :P
Joj a ty si odkiaľ?Z Trnavy ktorej už mali dávno odobrať licenciu alebo zo Senca,ktorý sa ledva záchránil?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Preco by mali TT zobrat licenciu? Ale realne dovody, nie kvoli fanusikom prosim.
A Senec sa ledva zachranil? Ten Senec, co ma teraz 13 bodov k dobru na posledny Trencin?

P.S. Si naozaj dobry, Ty dokonca dokazes z jednej vety vycitat, odkial clovek je. Fascinujuca vlastnost.
SeNte
Light Expert
Light Expert

Hacket napísal:Joj a ty si odkiaľ?Z Trnavy ktorej už mali dávno odobrať licenciu alebo zo Senca,ktorý sa ledva záchránil?
ne nesom s trnavy a napodiv ani zo senca :roll: , a co tu akoze pleties senec
on sa aspon zachranil , som zvedavy na vas.....
Hacket
Star
Star

SeNte napísal:ne nesom s trnavy a napodiv ani zo senca :roll: , a co tu akoze pleties senec
on sa aspon zachranil , som zvedavy na vas.....
Ako povedal náš tréner:Ideme (minimálne) na stred tabuľky
SeNte
Light Expert
Light Expert

Hacket napísal:Ako povedal náš tréner:Ideme (minimálne) na stred tabuľky
noo to som zvedavy.... :roll:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

takze pozname noveho majstra stali sa nim hraci Artmedie a zostupujuci je Trencin
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Peky05 napísal:takze pozname noveho majstra stali sa nim hraci Artmedie a zostupujuci je Trencin
A sen holandských majiteľov, že Trenčín bude do dvoch rokov v Lige Majstrov je fuč :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

skorej bude Senec v Lige Majstrov jak trenčani
aj ked ,bol by som uvolenejsi keby dnes hral United finale s Trenčinom....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Tak dneska prislo zasluzene vitazstvo Slovana nad Trnavou. Skoda ze som sa nemohol zucastnit ale ked som videl zabery v TV tak mi behali zimomriavky po tele :lol: musela byt fantasticka atmosfera a to lietadlo KRALI JUZNJE TRIBUNY USP bolo GRANDE STYLO :!:

Som zvedavy o com budu novinari pisat teraz? :D
Becker02
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Becker02 »

az take zasluzene vitazstvo to nebolo, kebyze premenime vsetky sance tak sme mohli vyhrat aj 3:0, a ti truby boli dost ubohe
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vo ziadnom sporte co viem sa nehra na sance ale na goly. Co sa ti nepacilo na trubkach? Ved vy ste ty "najlepsi" fanusikovia na SVK, VY ste "prekricali" 7000 slovanistov ked sa hralo v BA, vy mate MEGAchoreo, vy mate MEGAkotol vy ste MEGAfanusikovia ale ked vas prekricime u vas doma tak zrazu to je ubohe? :D Spametaj sa trosku :) vase vedenie dobre vedelo preco nechcelo aby bol ten zapas v TV, lebo by taku MEGApotupu pred celym Slovenskom nezazili a plakali by ste dalsich MEGAvela rokov :D to ze to bolo akoze "boj proti chuliganom" na stadionoch je len zamienka :D nas prislo do Trnavy 1500 +/- a prekricali sme vasich zvysnych 8700 +/- vas doslo do BA zevraj 2500 a neboli ste schopny prekricat +/- 7000 ludi. Vcera sme boli jednoznacni vitazi ci na travniku ci v hladisku. Lietadlo bolo GRANDE STYLO dufam ze ho budete mat na najblizsom zapase aj vy a budete sa chvalit ze ste ho mali PRVY ako to uz byva u vas zvykom :D:D:D btw stoji za povsimnutie precitat si diskusii na vasej stranke ci klubovej alebo ultras kde sami priznavate ze sme boli vcera lepsi ci na ploche ci v hladisku a kydate a obvinujete sa kto ako fandil :D

PEACE

SOUTH SIDE USP
Becker02
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Becker02 »

je pravda ze support z nasej strany bol dost ubohy, ale ten transparent v druhom polcase bol dost vystizny, ze co ma spolocne trnavcan a slovanista?obidvaja chodia na spartak :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Kosice zle zakoncili sezonu ale maju aspon naj strelca pekne Novak,aj keby si to podla mna viac zasluzil Halenar
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

haha, parada, ako na ihrisku tak aj v hladisku sme prevalcovali Trnavu na 100 percent... lepsi koniec sezony snad ani nemohol byt :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

uz je nastaste KONEC :pivko:
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

trebalo by uz nieco urobit s nasimi sutazami lebo sa dost podplaca napriklad nas tym(nebudem menovat) dneska predal zapas a to sme v najnizsej triede,co sa potom deje vo vissich sutaziach
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ad korpucia: Ta je tu uz dobre davno, pocnuc vyberovymi rocnikmi ked niekto zaplati "vsimne" aby jeho dieta hralo za taky a taky klub az po najvyssiu ligu kde zaplati klub "vsimne" ze napriklad rozhodca neuvidi faul alebo ked niekoho niekto zfauluje tak s akaurat pozera inam chudak nevsimol si to :? :D Alebo niektore vymyslene 11tky pre isty klub (urcite viete ktory) ak nie tak vam poradim ziskal tento rok titul :D niektore ich jedenastky v poslednych kolach boli fakt na zamyslenie... Ale no doprajem im titul kym ho mozu mat, lebo ked sa Slovan pozviecha co uz robi tak si ideme krok po krok k titulu :) vid vysledky poslednych kol ako sa trenerstva ujal Pecko. Teraz par mesiacov pauza a potom zacina zase kolotoc :D Viva la jarna cast, normalne neviem co budem robit teraz ked nieje ani hokej ani futbal, hmmm asi zacnem chodit pozerat sa na sach :D

Som zvedavy na Trnavu na uduci rok, lebo ten srb povedal ze idu na titul, doteraz skoro kazdy kto to povedal tak titul neziskal. Skoda ze na Slovensku nieje viacej takych klubov s tak pocetnou zakladnou fanuskov ako maju Slovan a Trnava. Hned by to boli o inom vsetky zapasy :)
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

na buduci rok ma titul zase Zilina
Napísať odpoveď