ja som jackb, a viem ze je to zakorenene v ludoch... ale co citam ceske forum tak ty to beru este horsiePlexxak napísal:jack: ale no, vies aka je slovac... treba setrit kde sa da
presne ako v Ucastnikoch
"A ty hnědý podšálky prosím vrátit tady Karlovi."mi-chau napísal:Ako v ucastnikoch zajazdu.Strach a hroza, sa mi otvara noz vo vrecku ked vidim tie rodiny s reznami v krabickach plastovych... ked na dovolenku tak si uzit nie??
Hej, zadarmo nech aj urve.. ked to niekde vidim tak sa hanbim za povod.pershing napísal:ked uz sme pri tom, tak spomeniem ako slovaci a ostatne narody [ech:D] vyzieraju all inclusive hotely, ktore su trocha lacnejsie, teda sa tam dostane ta nizsia kasta, riadime sa podla hesla ked davaju ber, ked biju utekaj
[zatial nebili]
Ty si totalny somar, predpokladam, ze by si na cele s Cechmi podpisoval tu peticiu, ktora ohrozovala ich pastikarstvo.P3Bo napísal:Nikomu nezalezi na tom ci sa turisti priotravia vlastnymi prevarenymi jedlami v autach ide iba o prachy aby platili ludia za zradlo. Rovnako je to aj so zakonom o povoleni par promile. Ide o to aby si aj sofer dal puldeci chlastu . Vysavaju turistov kde sa da .
No s tymto by som nesuhlasil ved ked mas rodinu a ides do prenajateho apartmanu mas tam k dispozicii kuchynu a tym padom si tam chces varit a preto si zo sebou vezes slovenske veci co pozna, ja netvrdim ze si mas na celu dovolenku nachystat rezne, ale tie chorvatske potraviny povedzem si na rovinu nie su bohvie co a to viem lebo som v chorvatsku stravil niekolko mesiacov, si zober ze ide na dovolenku dajme tomu 20 clenna skupina z detmi skus si predstavit ako ich vrelo privitaju v restikejackb napísal:ja plne suhlasim
lebo ked uz mam prachy na dovolenku tak by som mal mat aj na to ze sa vystravujemv restike a nie viezt so sebou za pol auta jedla...
to je tvoj pohladBobr napísal:No s tymto by som nesuhlasil ved ked mas rodinu a ides do prenajateho apartmanu mas tam k dispozicii kuchynu a tym padom si tam chces varit a preto si zo sebou vezes slovenske veci co pozna, ja netvrdim ze si mas na celu dovolenku nachystat rezne, ale tie chorvatske potraviny povedzem si na rovinu nie su bohvie co a to viem lebo som v chorvatsku stravil niekolko mesiacov, si zober ze ide na dovolenku dajme tomu 20 clenna skupina z detmi skus si predstavit ako ich vrelo privitaju v restike![]()
Aj tak ten zakaz coskoro zrusia, lebo stracaju turistov najme s ciech som cital...jackb napísal:to je tvoj pohlad
ja by som nedokazal svojej partnerke urobit to, ze ju zoberiem na dovolenku a donutim ju tam este aj varit
rovnako zavysi aj o pristupu. ked idem na dovolenku a mam moznost jest miestne jedlo tak to vyuzijem, lebo vacsinou to ani pri vsetkej snahe doma take nenavaris.
ked nerad experimentujes tak je mozno ta, ze zajdes do chorvatskeho obchodu a kupis si mediznarnu potravinu (Heinz, Hellmans, Uncle Bens...) a pripravis si tu
deti: myslim ze dobra restika by mala mat zamestnacov pripravenych na zvladanie vsetkeho, vratene 20 deti
ročne ide do Chorvátska asi 10 miliónov turistov...to by musel byť veľký pokles, aby im vadilo, že im tam prestanú chodiť Češi s plnými batohmi jedlaBobr napísal:Aj tak ten zakaz coskoro zrusia, lebo stracaju turistov najme s ciech som cital...
Nejde o to ze to odradi cechov ale o to ze to na hraniciach to budu kontrolovat co bude mat nasledky, ktore si vies predstavit tak preto, ked neveris coskoro uvidisKaonashi napísal:ročne ide do Chorvátska asi 10 miliónov turistov...to by musel byť veľký pokles, aby im vadilo, že im tam prestanú chodiť Češi s plnými batohmi jedla
myslím, že je to rozumné od nich...chcú posilniť sektor služieb a viac peniažkov od turistov a pochybujem, že by niekomu výrazne tento zákaz vadil, ak áno, tak len tým čo by aj tak neminuli veľa a aspoň sa neotrávia
podla mna je toto blud ludia maju v autach chladnicky a nic sa im nepokazi ide o to aby ludia kupvoali tam a aby s toho oni profitovali...p4ra napísal:To nie je ziadna novinka. Mali sme to tak aj predtym, resp. sme to mali s obmedzeniami. Hlavne v tychto letnych mesiacoch. Dovod je velmi jednoduchy. Predist otravam a konzumovaniu skazeneho jedla.
Jasne, urcite maju chladnicky vsetci. Lebo vsetci jazdia na Renault Espace, ci podobnych autach, kde su chladnicky zabudovane. Sa preber. Obrovska skupina Slovakov, ci Cechov chodi na obycajnej Felicii a je rad, ze sa tam dotrepala, popripade idu na autobuse.erik_tt napísal:podla mna je toto blud ludia maju v autach chladnicky a nic sa im nepokazi ide o to aby ludia kupvoali tam a aby s toho oni profitovali...
Tak potom seci na tych feliciach, urcite pojdu sa stravovat do restauracnych zariadeni, urcite na to maju, a este jedna vec chladnicku nemusis mat v aute zabudovanu staci ta pripojka na zapalovac ked ide o top4ra napísal:Jasne, urcite maju chladnicky vsetci. Lebo vsetci jazdia na Renault Espace, ci podobnych autach, kde su chladnicky zabudovane. Sa preber. Obrovska skupina Slovakov, ci Cechov chodi na obycajnej Felicii a je rad, ze sa tam dotrepala, popripade idu na autobuse.
Keby som nebol odtial, nechodil kazdy rok len tam na dovolenky, necital domace noviny a nevidel, ako to tam vyzera kazde leto, tak nic nepoviem, ale prosim ta..