grafika tu hru musi stihat...ale zalezi od ostatnych komponentov..Francek napísal:no ide nastavit na 8x AA ale take pruhy robi na monitore.. trochu seka.. proste nestiha.. som myslel ze ta grafika by to mala stihat..
Crysis
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
to AXO:
Ja to mam nastavene podla tohot http://crymod.com/thread.php?threadid=13790
rpzlisenie mam 1024x768(oprava) a kedze som si mal dat vsetko na high to to mam na high. Ide mi to krasne a je to omnoho realnejsie. Konecne vyuzijem (I) night vision a beterku. Vtedy to bolo vsade svetle a teraz je v tieni skutocne tma.
moja zostava:
AMD Phenom 4jadra (1jadro 2.2GHz)
4 GB RAM
MSI ATI RADEON HD3870 512MB (ci ako sa to pise)
PS. ano chvalim sa od vcera mam novu zostavu
Prikladam par screenov na rychlo FPS je okolo 20 - 40. Ale netrha mi to vobec. Skusim urobit video.
rpzlisenie mam 1024x768(oprava) a kedze som si mal dat vsetko na high to to mam na high. Ide mi to krasne a je to omnoho realnejsie. Konecne vyuzijem (I) night vision a beterku. Vtedy to bolo vsade svetle a teraz je v tieni skutocne tma.
moja zostava:
AMD Phenom 4jadra (1jadro 2.2GHz)
4 GB RAM
MSI ATI RADEON HD3870 512MB (ci ako sa to pise)
PS. ano chvalim sa od vcera mam novu zostavu
Prikladam par screenov na rychlo FPS je okolo 20 - 40. Ale netrha mi to vobec. Skusim urobit video.
-
AXO
Professional
takze to mas vlastne na "ultra" high hej ? (neviem ci si skusal davat very high pre porovnanie ak mas vistu, ale vizera to pekne)lekoklatik napísal:to AXO:
-
lekoklatik
VIP
Mam XP. DX9. Very high mi nieje ani spristupnene. Udajne by som potreboval 640 MB Graficku kartu
Takze je to na tej 3 urovni z 4-roch. Mam na mysli v grafickej urovni. To FPS je dost male avsak skutocne mi to netrha. Je to skutocne pekne. Obcas mi blikaju textury ale to je grafickou ATI tusim (ovladacmi) robilo mi to aj pred aplikovanim toho patchu. Ultra mi nejde avsak planujem dokupit 2 graficku tak potom to snad pojde aj na very high 
Mno proste takto
Prilozil som screeny skutocne z tmy. I ked je to temny level ale predsalen to tusim vyzera temnejsie.
s tymi texturamy
Mno proste takto
Prilozil som screeny skutocne z tmy. I ked je to temny level ale predsalen to tusim vyzera temnejsie.
-
Daggertail
Light Professional
na very high nepotrebujes 768mb grafiku,staci ze si das ten dx10 hack a maslekoklatik napísal:Mam XP. DX9. Very high mi nieje ani spristupnene. Udajne by som potreboval 756 MB Graficku kartu ci coTakze je to na tej 3 urovni z 4-roch. Mam na mysli v grafickej urovni. To FPS je dost male avsak skutocne mi to netrha. Je to skutocne pekne. Obcas mi blikaju textury ale to je grafickou ATI tusim (ovladacmi) robilo mi to aj pred aplikovanim toho patchu. Ultra mi nejde avsak planujem dokupit 2 graficku tak potom to snad pojde aj na very high
Mno proste takto
Prilozil som screeny skutocne z tmy. I ked je to temny level ale predsalen to tusim vyzera temnejsie.s tymi texturamy
-
Hulkm
Professional
tu si mozte prezriet ako sa snazili sutaziaci o co najlepsie znazornenie reality pomocou Cryenginu2 [Fan art of the Week-Contest] niektore vyzeraju fakt husto 
-
lekoklatik
VIP
jj. Ale odporucane je 640MB (prave som si to pozrel) ci kolko to je. To mam z toho http://www.systemrequirementlab.com/Daggertail napísal:na very high nepotrebujes 768mb grafiku,staci ze si das ten dx10 hack a mas![]()
,no samozrejme plynulo to nepojde,mne to ide tiez nejak tak jak tebe na high (8800GT),mam 38 fps priemerne
-
guess.whoo
Redeemer
-
lekoklatik
VIP
Mno mam ATI RAdeon RX3870 512 MB DDR4.
Prave som nahral video prvy level po 1.cutscene. ma to 3GB takze neviem kde to mam uploadnut. Nahraval som 1.krat v zivote tak sa aj opytat kcem ci sa to nahravanie neda nejak nastavit pretoze ked som nahraval tak asi kazdy minutu mi to zaseklo na 5 sec.
Kam mam uploadnut to video? A vyzera to uplne normalne. Ziadna prevratna vec. Nemam to na Ultra high. Nemam DX10.
Prave som nahral video prvy level po 1.cutscene. ma to 3GB takze neviem kde to mam uploadnut. Nahraval som 1.krat v zivote tak sa aj opytat kcem ci sa to nahravanie neda nejak nastavit pretoze ked som nahraval tak asi kazdy minutu mi to zaseklo na 5 sec.
Kam mam uploadnut to video? A vyzera to uplne normalne. Ziadna prevratna vec. Nemam to na Ultra high. Nemam DX10.
-
Daggertail
Light Professional
no ano,lebo vtedy este nebola napr ta 8800GT a ta je len 512mb a ide to na nej lepsie ako na 8800GTS 640mb,lebo je vykonnejsialekoklatik napísal:jj. Ale odporucane je 640MB (prave som si to pozrel) ci kolko to je. To mam z toho http://www.systemrequirementlab.com/
-
lekoklatik
VIP
-
AXO
Professional
ja len tolko ze:
Nie je všetko zlato, čo sa bliští, a nie je všetko rum, čo kôň vyští...

Nie je všetko zlato, čo sa bliští, a nie je všetko rum, čo kôň vyští...
myslim ze bude stacit kludne aj youtube.com, lenze ked vravis ze to ma 3GB, tak to neviem kto to bude stahovatlekoklatik napísal:Kam mam uploadnut to video? A vyzera to uplne normalne. Ziadna prevratna vec. Nemam to na Ultra high. Nemam DX10.
-
lekoklatik
VIP
Ultra high by mala stihat?Francek napísal:no tak moja zostava je c2d E8400 3GHz 4gb ram corsair ddr2 800MHz 5-5-5-18 asus eah3870 X2 asus p5kc forton epsilon 600W takze myslim ze by to ta grafika mala stihat
a na kolko to mam asi zmensit ked to kcem dat na youtube? Inak zvuk mi nezachytilo. Neviete preco?Šu-Do napísal:lekoklatik
nahrane video cez fraps je nekomprimovane... preto ma taku velikost.. video aj zvuk su nekomprimovane.. cize si to mozes prekonvertovat a zmensit velikost cez nejaky konvertor
-
Šu-Do
Redeemer
jednoznacnelekoklatik napísal:Ultra high by mala stihat?
asi si nemal zapnuty record zvuku vo frapse... alebo nemas kodek ktory ti neprehra zvuk ? aj napriek tomu ze je nekomprimovany.. skus iny prehravac...lekoklatik napísal:a na kolko to mam asi zmensit ked to kcem dat na youtube? Inak zvuk mi nezachytilo. Neviete preco?
ked chces dat na youtube tak rozlisko ponechaj... alebo teda pokial nie je väcsie ako 640*480... a daj tomu okolo 800kbps
-
lekoklatik
VIP
OK.Šu-Do napísal:asi si nemal zapnuty record zvuku vo frapse... alebo nemas kodek ktory ti neprehra zvuk ? aj napriek tomu ze je nekomprimovany.. skus iny prehravac...
ked chces dat na youtube tak rozlisko ponechaj... alebo teda pokial nie je väcsie ako 640*480... a daj tomu okolo 800kbps
Ked kcem dat? Odporucil by si mi skor nejaky iny share?