microsoft outlook pls rada..
microsoft outlook pls rada..
prosim o radu ze nejde mi poslat tade obraazok ak ma viac ako 2MB neporadiite mi niektoo??pls diik:)
no maam ale ked to ce tatko a on maa len cez zoznam bo to dostal teraz z teleocmu z DSL..neda sa to enak w nastaweniach nieco powolit abo coo?brm napísal:Pravdepodobne emailový server, cez ktorý to posielaš, nepodporuje takéto veľké prílohy. Skús použiť iný emailový server.. (cez gmail.com to pôjde určite)
Jedine ak napíšeš ujom na zoznam.sk, nech Ti to povolia, ale kvôli Tvojim modrým očiam to určite nepovolia a nepovolia to určite ani kvôli hocičomu inému. 
Je to jednoducho ich pravidlo:
opäť dávam do pozornosti gmail.com
Riešením by mohlo byť zmenšenie veľkosti obrázku, tým však môžeš stratiť aj jeho kvalitu..
Je to jednoducho ich pravidlo:
Takže ostáva Ti jedine to poslať cez iný emailový server, ktorý nemá takéto obmedzenie..Prílohy
Súbory, ktoré chcete pripojiť k odosielanej správe ako prílohy vyhľadáte pomocou tlačidla Prehľadávať (Browse)... v riadku Prílohy. Súbor môžete hneď nahrať na server tlačidlom Pripojiť teraz a pokračovať v pripájaní ďalších súborov. Počet príloh nie je obmedzený, obmedzená je ale celková veľkosť pripájaných súborov (momentálne na cca. 2MB). Ak sa rozhodnete, že niektoré z príloh nechcete poslať, stačí odznačiť zaškrtávacie políčko pri danej prílohe alebo môžete tlačidlom Zrušiť prílohy vymazať zoznam príloh a začať odznova.
Riešením by mohlo byť zmenšenie veľkosti obrázku, tým však môžeš stratiť aj jeho kvalitu..
hheh noo diik sak uz mi poslali aj z telecomu ze mozem poslat w jedneej sprawe maximaalne 2MB ..sak jako mne to je jendo len tatko chaapes:D:D:Dbrm napísal:Jedine ak napíšeš ujom na zoznam.sk, nech Ti to povolia, ale kvôli Tvojim modrým očiam to určite nepovolia a nepovolia to určite ani kvôli hocičomu inému.
Je to jednoducho ich pravidlo: Takže ostáva Ti jedine to poslať cez iný emailový server, ktorý nemá takéto obmedzenie..