Magio TV+ Internet od T- com

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Dobko30
Novice
Novice

Magio TV+ Internet od T- com

Príspevok od používateľa Dobko30 »

zdravim vsetkych tu na fore a mam na vas par otazociek, skor vase osobne skusenosti z MAGIOM + Internet od T-com. Za chvilu mi konci pausal na net a rad by som si ho dal domov zaviest. Len neviem ci je to spolahliva sluzba a ci to nezvykne casto padat ci uz net alebo magio TV. Su ludia co to hania ale taktiez co to vychvaluju do neba. Tak teda neviem chcem pocut nazor tych ktory v tom maju jasnejsie ako ja. Pocul som ze TV zvykne obcas vypadavat a tak isto aj net. Tak teraz neviem prosim poradte. Keby u nas isiel Fibernet tak idem asi radsej k nim lebo je u nich vatsia prenosova rychlost, neviete ci sa bude aj u magia navysovat. A este jedna vec da sa magio box pripojit priamo k PC a tym stahovat obsah ktory je ulozeny priamo na HDD v magio boxe ? Pripadne ci sa da toto zariadenie pripojit aj k DVD HDD. A pocul som ze ten ovladac k tomu Magio boxu je kompaktibilny aj z niektorymi LCD TV ale to bude asi nejaka kacica a nie je to mozne. A mam este jeden technicky dotaz ked si dam zaviest magiio+ net a zaplatim technikovi tich 199 SK Nakabluje mi to priamo od pevnej linky + TV + PC alebo ako to vlastne je. Dakuje vsetkym za odpovede a skusenosti
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Mam magio hadam okolo pol roka. Co sa tyka vypadkov netu tak ani neviem kedy naposledy bol daky. Raz mi odisiel router ale dosiel technik a vymenil ho bez problemov za novy. Telka vypadla zrovna vcera vecer na cca. hodinu (neviem co sa stalo) inak sa ani nepamatam kedy to naposledy neslo (take 3 vypadky som mozno zazil). Kvalita obrazu je naozaj super (este mam kablovku a ked to porovnam s tym magiom tak je to dost rozdiel). Technik ti vsetko spravi co treba aby ti to islo - ty nemusis nic. Co sa tyka toho magio boxu s pc ho neprepojis - jedine vybrat hdd ale ani to ti nepomoze vid tento post. Suma sumarum, som s tym celkom spokojny.
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

mam iba net pd t-comu konkretne turbo 2 a f poho ani raz nepadlo mam uz asi rok...a ide plnou teda mne ide viac ako ma....namiesto 1500kbps ide 1750-2000kbps, ale f poho...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Mam cely balik. a

Magio-Vypadky som nevidel ale niekedy to zvikne seknut obraz a v poslednom case len tak prepne o program hore alebo dole

Internet- Vypadok som mal len jeden za 3 mesiace a to tiez na 30 sek cize vsetko je ok

a jedine co mi vadi je to ze ked sa i ked len na 10 sek tak sa resetne a treba okolo 7 min cakat kym zasa nabehne :?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ja mam magio zhruba tych 10 mesiacov. Vypadok internetu som zazil tusim len jeden aj to len kratkodoby. S rychlostou som spokojny, nie je to malo, ale ani zas nejaka super extra, taky zlaty stred by som povedal. Co sa tyka TV tak tu vyuzivam menej pretoze ak nie som pred PC tak som pravdepodobne niekde vonku, ale co viem z reci rodicov tak TV vypadla len raz, po burke (ta bola fakt hnusna) a obraz obcas seka ked je burka, ale inac je obraz velmi kvalitny. Takze skusenosti zvacsa kladne, podla mna je to fajn vec. Hlavne ta moznost pauznut si program a pretacat. :)
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

na t-come ficim uz asi rok ma dobre vzhodz net nepada spadol mi len raz za cely rok aj to ked bola vychrica co znicila vysielac....... magio nieje fakt zle ma jednu ejdinu nevyhodu a to ze nemozes nahrate filmy davat do pc
Napísať odpoveď