Restart routra
Restart routra
Vraj sa da cez pocitac nejak restartnut router. Videl som kdesi ze teepek klikol na nejaku ikonu ci odkaz a automaticky sa mu restartoval router. Nepotrebujem reset aby mi vsetky nastavenia pohnojilo, ani na rapid mi to netreba, len obcas sa mi zacykly a treba ho vytiahnut z elektriny co moze byt pre suseda problem kedze nezdielame kluce od bytu
Pomozete niekto?
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna zalezi od koho mas net pretoze napriklad unas v Kosiciach je na sidliskach Antik a tam ti treba neaky kluc ktory vlozis do routru ja mam napriklad T-com a ja si dam 192.168.1.1 ( ip zavisi od typu routru )
a tam si kludne nastavujem router alebo zmenim ip alebo restenem
ale pocul som uz aj o neakom skripte ktory ked spustis tak ty ho resetne
a tam si kludne nastavujem router alebo zmenim ip alebo restenem
ale pocul som uz aj o neakom skripte ktory ked spustis tak ty ho resetne
-
The Calvin
Star
ako ked sa naloadujem do menu routra tak tam je tlacidlo ze restart router...a za 30sec mi ho znovu nastartuje a je tam aj nova IP. ja to potrebujem preto ze ked sa niekedy zacykli tak aby som k nemu nemusel bezat a vytahovat ho zo siete...ale aby stacilo na nieco kliknut a restartovalo ho to...ak to ide cez to menu routra...
-
t0m4s3
Admin
Kup si dialkovo ovladanu zasuvku - http://www.internetovypredaj.sk/index.p ... m1=29&sid=
Ine riesenie pri lacnom routri nevidim.
Ine riesenie pri lacnom routri nevidim.
-
t0m4s3
Admin
Router nemusi nic, uz to pochop. Tato funkcia je zbytocna na implementaciu pretoze to vyuzije 1 clovek z tisica co si ho kupi a aj to som povedal vela. Bezny router zvlada zakladne funkcie a to je vsetko. A ked sa zasekne hardwarovo tak ti nepomoze ani svatena voda a dokonca ani Cisco za statisice dolarov.
uz som to skusal...ked sa zacykli tak som volal do T-comu oni resetli linku, a tak som sa nastval zacal som to riesit a minule ked sa zacyklil som ho cez telnet restartol...30sec a bezal, netrebalo nikam volat...ani ho ist vytiahnut z elektriny...postacilo par stukov do klavesnice....a nejak to chcem prerobit na skript ktory by stacilo spustit cez ikonu
To mi povedali v T-come, ked som volal ze na routri DSL dioda svieti ale net nejde, nejdu packety ku mne len odomna...Ta mi pvoedali ze sa zacyklil a ze v tom pripade sa musi bud resetnut router alebo cela linka, vecsinou bud oni resetnu linku ked im uz volam alebo ho proste na par sec. vytiahnem z elektriny a naloaduje sa odznova, a ide bez problemov