Nick podla fotky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Nick podla fotky

Príspevok od používateľa Fiju »

Vazeni, taka zvlastna otazka. Asi to nie je mozne, ale za opytanie nic nedam. Takze, mam foto z azetu (poslal mi ju kamarat) a potrebujem zistit nick danej osoby. Nazov fotky je ten "azetacky" "mf_55231..." Da sa podla toho vyhladat nick teda? Bol by som neskutocne vdacny
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mne sa uz parkrat podarilo najst co hladam (nie konkretne osoby z azetu), skus zadat ten nazov do googlu
Fiju
Professional
Professional

@kibo: to si fakt niekoho nasiel ked si tam zadal nazov fotky? men sa to nepodarilo.

@fizz: fotku praveze rozvesiavat nechcem, ja ju hladam tak povediac inkognito, a nahoda je svina, ked to niekam vyvesim, urcite sa najde niekto z mojich znamych kto si to vsimne...

este ma tak napadla jedna vec, kedze to je fotka z azetu od jedneho mojho kamarata a azet spustil novu vec, ze kazdy ma svoju stranku a tam je polozka "Jeho priatelia" ktora sa niektorym zacne az o par dni, tak mozno ju najdem tak, ze budem vidiet priatelov toho, kto mi tu fotku poslal...

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 20:56 )
tak bohuzial mi ta posledna mnou ocakavana moznost nevysla...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja som tiez uz nasiel fotku cez google.
nahoda je svina, tiez som hladal jednu babu co sa mi hrozne pacila a nakoniec som ju nasiel u kamaratky v albume :)
Fiju
Professional
Professional

nasiel sooooom :) :) :) oplatilo sa hladat v spleti priatelov mojich priatelov :D dakujem azetu za novu funkciu, ze vidim koho maju moji priatelia za priatelov :D dotycnu som nasiel takpovediac az cez "tretie koleno" :D
Napísať odpoveď