Nick podla fotky
Nick podla fotky
Vazeni, taka zvlastna otazka. Asi to nie je mozne, ale za opytanie nic nedam. Takze, mam foto z azetu (poslal mi ju kamarat) a potrebujem zistit nick danej osoby. Nazov fotky je ten "azetacky" "mf_55231..." Da sa podla toho vyhladat nick teda? Bol by som neskutocne vdacny
@kibo: to si fakt niekoho nasiel ked si tam zadal nazov fotky? men sa to nepodarilo.
@fizz: fotku praveze rozvesiavat nechcem, ja ju hladam tak povediac inkognito, a nahoda je svina, ked to niekam vyvesim, urcite sa najde niekto z mojich znamych kto si to vsimne...
este ma tak napadla jedna vec, kedze to je fotka z azetu od jedneho mojho kamarata a azet spustil novu vec, ze kazdy ma svoju stranku a tam je polozka "Jeho priatelia" ktora sa niektorym zacne az o par dni, tak mozno ju najdem tak, ze budem vidiet priatelov toho, kto mi tu fotku poslal...
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 20:56 )
tak bohuzial mi ta posledna mnou ocakavana moznost nevysla...
@fizz: fotku praveze rozvesiavat nechcem, ja ju hladam tak povediac inkognito, a nahoda je svina, ked to niekam vyvesim, urcite sa najde niekto z mojich znamych kto si to vsimne...
este ma tak napadla jedna vec, kedze to je fotka z azetu od jedneho mojho kamarata a azet spustil novu vec, ze kazdy ma svoju stranku a tam je polozka "Jeho priatelia" ktora sa niektorym zacne az o par dni, tak mozno ju najdem tak, ze budem vidiet priatelov toho, kto mi tu fotku poslal...
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 20:56 )
tak bohuzial mi ta posledna mnou ocakavana moznost nevysla...