Hmm, kvôli týmto koncom myslím, že by nebol problém vymeniť truhlu. A ak to myslíš tuším v 1. časti 4. série keď Jack stál pri truhle, tak by to mohla byť chyba filmu.jackb napísal:alternativni akteri su vyssi, takze by sa do truhly nezmestili
LOST
Po ukonceni tejto serii Lostu som sa iba uistil, ze LOST je najlepsi serial co sa tyka dejovo.. a preto je pre mna aj najlepsi
Ale zaujimalo by ma este nejake veci. spoiler napr. to ako sa vlastne Jin zachranil ked vybuchla ta lod kedze vo flashforwardu poslal potajomky Sun tu pandu (plysaka).. dalej by ma zaujimalo kto je vlastne ten cernoch co bol u Hurleyho v blazninci a bol aj opatrovatel Johna Locka ked bol na voziku v nemocnici.. potom by ma zaujimalo ako to, ze sa Lock dostal s ostrova a potom zomrel... a to co som si vsimol, je to, ze vo flashforwarde ked boli siesty zachraneny a ked boli v tom lietadle tak boli normalne upraveny a tak.. Takze to znamena, ze este v 5. serii bude pokracovanie ako sa dostali s toho ostrova kde boli ti cinania.. spoiler
Ale zaujimalo by ma este nejake veci. spoiler napr. to ako sa vlastne Jin zachranil ked vybuchla ta lod kedze vo flashforwardu poslal potajomky Sun tu pandu (plysaka).. dalej by ma zaujimalo kto je vlastne ten cernoch co bol u Hurleyho v blazninci a bol aj opatrovatel Johna Locka ked bol na voziku v nemocnici.. potom by ma zaujimalo ako to, ze sa Lock dostal s ostrova a potom zomrel... a to co som si vsimol, je to, ze vo flashforwarde ked boli siesty zachraneny a ked boli v tom lietadle tak boli normalne upraveny a tak.. Takze to znamena, ze este v 5. serii bude pokracovanie ako sa dostali s toho ostrova kde boli ti cinania.. spoiler
nejak sa mi to nezda.. tu pandu kupoval preto, lebo Sun rodila prave.. a ked prisiel do tej nemocnice tak sa Jin Sun ani neukazal iba odovzdal pandu nech jej ju daju.. ako keby nechcel aby Sun vedela ze je nazive..Steven666 napísal:v tom flashforwarde kde bol aj Jin a Sun tak to bol Jinov Flashback a Sunin Flashforward.
tak potomPatyk napísal:7. epizoda
jackb: ne nieje to brat Eka. Aj ja som si to myslel.. ved on je predsa mrtvy ne? A je sice pravda, ze Hurley vidi mrtvych, ale ked prisiel do blazninca za nim tak normalne, ze o nom vedeli aj ty doktori..
btw: o tom ako sa Ben dostal z ostrova bol tiez flashforward, vtedy ked verboval Sayda, takze
spoilerlenze Ben predtym ako isiel premiestnit ostrov povedal Lockovi, ze ten kto ho premiestni uz sa nemoze vratit spät na ostrov... len nechapem jak sa dostal do Iraku stoho chladneho miesta, kde premiestnil ostrov.. lebo v tom flashforwardu co spominas sa zobudil na "pusti" aj s tou zimnou bundou.. ak si dobre pamätam..spoilerjackb napísal:tak potombude z tej skupiny ku ktorej siel Lock, ved je jasne ze aspon ich "vodca" je daky iny
btw: o tom ako sa Ben dostal z ostrova bol tiez flashforward, vtedy ked verboval Sayda, takzeje mozne ze aj John sa dostal do reality podobne
-
Old Dirty Bastard
Guru
chlapče ty si čo pojedol.. je pekne, že lost ma podla teba peknu dejovu liniu, ktoru si zjavne nepochopilPatyk napísal:nejak sa mi to nezda.. tu pandu kupoval preto, lebo Sun rodila prave.. a ked prisiel do tej nemocnice tak sa Jin Sun ani neukazal iba odovzdal pandu nech jej ju daju.. ako keby nechcel aby Sun vedela ze je nazive..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jackb: Ak si dobre spominam, tak Ekov brat letel v lietadle, ktore spadlo na tom ostrove s tymi drogami, ci nie???
Patyk: Jin predsa nekupoval pandu pre Sun alebo pre nejaku inu zenu, aj tam povedal, ze to dieta nebolo jeho. Tusim sme tu o tom uz diskutovali ked bola odvysielana ta cast, treba sa preklikat spat v teme a pohladat si to.
Edit: Old Dirty Bastard ma stihol predbehnut, rychlejsie pise
Patyk: Jin predsa nekupoval pandu pre Sun alebo pre nejaku inu zenu, aj tam povedal, ze to dieta nebolo jeho. Tusim sme tu o tom uz diskutovali ked bola odvysielana ta cast, treba sa preklikat spat v teme a pohladat si to.
Edit: Old Dirty Bastard ma stihol predbehnut, rychlejsie pise
Patyk: ale Ben povedal Saydovi ze pouzil jachtu na ktorej Desmond pristal na ostrove... alebo ako to bolo... aky to bolo diel? pozrem si to este raz...
Hojko: ano, bol v tom lietadle a potom sa zjavoval na ostrove... chcel od Eka aby sa napr. vyspovedal zo svojej minulosti a podobne... fyzicky sa dost podoba na toho osetrovatela, alebo nie?
//tak fakt nie
Hojko: ano, bol v tom lietadle a potom sa zjavoval na ostrove... chcel od Eka aby sa napr. vyspovedal zo svojej minulosti a podobne... fyzicky sa dost podoba na toho osetrovatela, alebo nie?
//tak fakt nie
-
Old Dirty Bastard
Guru