LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

jackb napísal:alternativni akteri su vyssi, takze by sa do truhly nezmestili
Hmm, kvôli týmto koncom myslím, že by nebol problém vymeniť truhlu. A ak to myslíš tuším v 1. časti 4. série keď Jack stál pri truhle, tak by to mohla byť chyba filmu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Parada, velmi dobry zaver, tak ako aj predosla seria, rovnako aj tato sa skoncila famozne. To co nam ukazali predtym, tak teraz dokoncili. Konecne vieme kto je v truhle a bol som dost prekvapeny, rovnako aj pocas stretnutia Desmonda... Uz sa neviem dockat dalsej serie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Priklanam sa k nazoru, ze to bola skvela cast. Ukazali toho dost. Uz sa neviem dockat dalsej serie taktiez.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ej vincent nám stále pobehuje po ostrove :P

Inak rozhovor Sawyera s Kate v helikoptére :)
Prílohy
vincentfinale.jpg
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

inak toho vincenta som si vsimol aj ja.. v tej casti niekde :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Po ukonceni tejto serii Lostu som sa iba uistil, ze LOST je najlepsi serial co sa tyka dejovo.. a preto je pre mna aj najlepsi :wink:

Ale zaujimalo by ma este nejake veci. spoiler napr. to ako sa vlastne Jin zachranil ked vybuchla ta lod kedze vo flashforwardu poslal potajomky Sun tu pandu (plysaka).. dalej by ma zaujimalo kto je vlastne ten cernoch co bol u Hurleyho v blazninci a bol aj opatrovatel Johna Locka ked bol na voziku v nemocnici.. potom by ma zaujimalo ako to, ze sa Lock dostal s ostrova a potom zomrel... a to co som si vsimol, je to, ze vo flashforwarde ked boli siesty zachraneny a ked boli v tom lietadle tak boli normalne upraveny a tak.. Takze to znamena, ze este v 5. serii bude pokracovanie ako sa dostali s toho ostrova kde boli ti cinania.. spoiler
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

v tom flashforwarde kde bol aj Jin a Sun tak to bol Jinov Flashback a Sunin Flashforward.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

presne tak .. uz si nepamatam sice detaily ale - na 99 % si myslim ze to bolo tak :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Steven666 napísal:v tom flashforwarde kde bol aj Jin a Sun tak to bol Jinov Flashback a Sunin Flashforward.
nejak sa mi to nezda.. tu pandu kupoval preto, lebo Sun rodila prave.. a ked prisiel do tej nemocnice tak sa Jin Sun ani neukazal iba odovzdal pandu nech jej ju daju.. ako keby nechcel aby Sun vedela ze je nazive..
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

povedz mi ktora cast to je .. si to pozriem znova :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nebol Lockov osetrovatel nahodou brat mr. Eca?
Patyk, pozri si diel z tlacovkou (tusim predposledny), tam su okolnosti prepravy Oceans 6 myslim dost dobre vysvetlene...
eNeS
Light Professional
Light Professional

NuSuey napísal:povedz mi ktora cast to je .. si to pozriem znova :)
7. epizoda

jackb: ne nieje to brat Eka. Aj ja som si to myslel.. ved on je predsa mrtvy ne? A je sice pravda, ze Hurley vidi mrtvych, ale ked prisiel do blazninca za nim tak normalne, ze o nom vedeli aj ty doktori..
jackb
Redeemer
Redeemer

Patyk napísal:7. epizoda

jackb: ne nieje to brat Eka. Aj ja som si to myslel.. ved on je predsa mrtvy ne? A je sice pravda, ze Hurley vidi mrtvych, ale ked prisiel do blazninca za nim tak normalne, ze o nom vedeli aj ty doktori..
tak potom :arrow: bude z tej skupiny ku ktorej siel Lock, ved je jasne ze aspon ich "vodca" je daky iny
btw: o tom ako sa Ben dostal z ostrova bol tiez flashforward, vtedy ked verboval Sayda, takze :arrow: je mozne ze aj John sa dostal do reality podobne
eNeS
Light Professional
Light Professional

jackb napísal:tak potom :arrow: bude z tej skupiny ku ktorej siel Lock, ved je jasne ze aspon ich "vodca" je daky iny
btw: o tom ako sa Ben dostal z ostrova bol tiez flashforward, vtedy ked verboval Sayda, takze :arrow: je mozne ze aj John sa dostal do reality podobne
spoilerlenze Ben predtym ako isiel premiestnit ostrov povedal Lockovi, ze ten kto ho premiestni uz sa nemoze vratit spät na ostrov... len nechapem jak sa dostal do Iraku stoho chladneho miesta, kde premiestnil ostrov.. lebo v tom flashforwardu co spominas sa zobudil na "pusti" aj s tou zimnou bundou.. ak si dobre pamätam..spoiler
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

patyk
asi to bolo nieco v zmysle ked implodoval bunker. tiez sa z nicoho nic objavil desmond na ostrove nahy
cize nieco s tym alebo si uz nepametam...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Patyk napísal:nejak sa mi to nezda.. tu pandu kupoval preto, lebo Sun rodila prave.. a ked prisiel do tej nemocnice tak sa Jin Sun ani neukazal iba odovzdal pandu nech jej ju daju.. ako keby nechcel aby Sun vedela ze je nazive..
chlapče ty si čo pojedol.. je pekne, že lost ma podla teba peknu dejovu liniu, ktoru si zjavne nepochopil :lol: V tej časti to bol Jinov flashback a tu pandu kupoval pre nejakeho svojho šefa alebo čo to bolo, dialo sa to ešte pred stroskotanim.. A Sun mala flashforward, Jinovo meno pri pôrode kričala v afekte.. Ešte na konci časti šla spolu s Hurleym pozrieť jeho hrob, lol, trochu sledujeme, čo pozerame, ked to už pozerame :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jackb: Ak si dobre spominam, tak Ekov brat letel v lietadle, ktore spadlo na tom ostrove s tymi drogami, ci nie???

Patyk: Jin predsa nekupoval pandu pre Sun alebo pre nejaku inu zenu, aj tam povedal, ze to dieta nebolo jeho. Tusim sme tu o tom uz diskutovali ked bola odvysielana ta cast, treba sa preklikat spat v teme a pohladat si to.

Edit: Old Dirty Bastard ma stihol predbehnut, rychlejsie pise 8)
jackb
Redeemer
Redeemer

Patyk: ale Ben povedal Saydovi ze pouzil jachtu na ktorej Desmond pristal na ostrove... alebo ako to bolo... aky to bolo diel? pozrem si to este raz...
Hojko: ano, bol v tom lietadle a potom sa zjavoval na ostrove... chcel od Eka aby sa napr. vyspovedal zo svojej minulosti a podobne... fyzicky sa dost podoba na toho osetrovatela, alebo nie?
//tak fakt nie :samovrazda:
Prílohy
osetrovatel
osetrovatel
yemi
yemi
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

lol ... fyzicky sa podobaju? ty pozeras nejaky iny serial?
potom by ma zaujimalo ako to, ze sa Lock dostal s ostrova a potom zomrel...
lodou? lietadlom? ponorkou? plaval? vyber si ....
vysvetlenie ako zomrel bude asi otazkou dalsich casti
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

chlapci, ošetrovatel ma aj meno :)
http://www.lost.cz/postava.asp?id=matthew-abbadon
Napísať odpoveď