Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

Varan vs kobra nazov hovori za vsetko
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No tak konečne prispejem k téme - medzi najhoršie diela kinematografie u mňa patria telenovely všetkých národov, bez výnimky a zaváhania. Radšej budem dychtivo sledovať bangladéžske akčné seriály ako zakomplexované hysterické panie ktoré nevedia, s kým s*urvili decko.
Ďalej z duše nenávidím tie debilné lacné akčné filmy ktorými jojka kŕmi svojich divákov, kde nechýbajú "dojemné" zábery na autobus plný detí, ktorý vzápätí roztrhá výbuch bomby , na čo o pár rokov hlavný hrdina si povie že "je čas sa pomstiť" a tak sa ide pomstiť.
Potom som si spomenul na film Hitman. To na čom je hra postavená tu padá ako domček s karát kvôli debilnému, opakujem, DEBILNÉMU scenáru ktorý by som snáď lepší spravil ja. Sorry, ale keď sa vo filme podľa stealth hry zjaví panák s dvoma guľometmi, niečo je tu zle. Nuž, ako dobre že tento výkal som videl "na preskačku" - minútu som pozrel, pretočil som o ďalších päť. O veľa som neprišiel a stačilo to na to aby som zistil, že Luc Besson je zúfalec. Keď po vynikajúcom Leonovi sa znížil k produkcii takejto debility, niečo je zle. Dosť na tom, že tento film mal radšej natočiť Uwe Boll.
Aspoň by sme sa zasmiali.

Marabunta: Vraždiace mravce - ozaj a viete že na malé mravce je najlepšia puška? Nie? Scenárista tohto exkrementu by vám toho porozprával.
Teletubbies - chcete aby sa z vážho Jožka či Marienky stal prinajlepšom debil? Pustite im Teletubbies!
seriály Čarodejnice, Walker Texas Ranger, Pokémon, Digimon, Xena, Herkules - no comment
Ďalej tu rád pridám akože-horory, ktoré síce dostanú rating R, čiže 18+, ale cieľová skupina sa pohybuje hlboko pod týmto čislom. Čiže také kokociny o ktorých sa rozprávajú "-násťroční" ako o "výborných filmoch, ktoré treba vidieť". No, medzi -násťročných sa tiež radím, ale o braku typu Nezvratný osud, Hostel, Hory majú oči, Saw 2+ by som sa ťažko vyjadril ako o filmoch, nie to ako o dobrých filmoch a keby som ich nazval ako výborné filmy, bolela by ma huba.
No tak toto sú filmy, ktoré nemám rád. O "vtipných" komédiách by som tiež vedel niečo napísať, ale nechce sa mi. Je to zbytočné.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Vsetky tie nemecke romanticke filmi v ktorych je stale to iste , ja nechapem napriklad moju babku :D ako to moze pozerat ved to je take umele a v kazdej casti je to iste to jeurcite to najhorsie
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

neznasam filmy so segalom stale o tom istom niekto mu zabije zenu/dceru ide sa pomstit vsetkych vystriela on ani skrbanec...grc je to nastupca chucka norrisa
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Rexxar napísal:neznasam filmy so segalom stale o tom istom niekto mu zabije zenu/dceru ide sa pomstit vsetkych vystriela on ani skrbanec...grc je to nastupca chucka norrisa
:lol: :lol: presne na take filmi sa az zle pozera dakedy lebo su ako nesmrtelny to je natom najhorise

alebo preve dnes som videl Hladaci pokladou alebo ako sa to volalo z Nicolasom Cageom a tam ponich stale strielali ale ani raz netrafili co bolo dost odveci
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Sakra...ako som mohol zabudnúť na Rosamunde Pičerovú, Yngu Lindstromovú a Daniele Steelovú?
No tak aj filmy podľa ich "bestsellerov pre babky" sú brak.
//CalvinSFX: aha, Pičarovná
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

alfonz napísal:Sakra...ako som mohol zabudnúť na Rosamunde Pičerovú, Yngu Lindstromovú a Daniele Steelovú?
No tak aj filmy podľa ich "bestsellerov pre babky" sú brak.
//CalvinSFX: aha, Pičarovná
spravne sa to pise rosakunde a dalej pridavam par krasnych filmov ako napriklad popoluška superstar a son of the mask (tak to som nevydržal pozerat)btw:fakt tu nikto nevidel skvely snimok varan vs kobra? :lol:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

JV napísal:spravne sa to pise rosakunde a dalej pridavam par krasnych filmov ako napriklad popoluška superstar a son of the mask (tak to som nevydržal pozerat)btw:fakt tu nikto nevidel skvely snimok varan vs kobra? :lol:
ja som videl kusok ale to sa nedlao dopozerat...napr scena kde bol ujko otraveny slinami varana a chytil volaku blbu farbu tak zgegol :D ...ale milujem sceny na takychto filmoch ked sa ten varan blizi potom prestrih na ludi ako ziapu a zase na varana(stale sa blizi) a zase nanich, minimum scen kde su naraz

TT: tie romanticke vecery v stredu ci kedy to chodi...no fakt hroza :x
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

10 položek a méně (10 Items or Less) - Po dvadsiatich minutach som to musel vypnut, pretoze to bola nehorazna nuda, za ten cas sa stihli vystriedat len dve sceny...

P.S.: Milujem ťa (P.S., I Love You) - Sice mal film vysoke hodnotenie, za pol hodinu co som z neho videl ma nicim neuputal a strasne som sa pri nom nudil, poriadne som ani nepochopil o com tam islo...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

The List. neviem, ako sa tomu dostalo hodnotenie nad 5, ale tak hlupy film som nevidel uz naozaj dlho. Asi sa to chcelo podovat na Diablov advokat, len sa to asi vydalo zlou cestou, lebo po hodine sledovania som bol tak znechuteny, ze sa divim, ako som to vlastne dopozeral.

http://www.imdb.com/title/tt0762115/

Uz nikdy neverim filmom, ktore maju hodnotenie nad 7 pri pocte hlasov okolo 80. Zakazal by som hlasovat ludom, ktori ten film vytvorili
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

skoda, velka skoda ked je to vazne az tak zle... tesil som sa na hilarie burton ale asi z toho nic nebude :(
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

Jhonyfire napísal:Medzi najhoršie filmy patria určite filmy s
JENIFER LOPEZ !!!
JE TO UPLNE NANIČ HEREČKA!!!
pozri si film The Cell. nehovorim ze je dobra herecka, alebo ze by v tomto filme nejak excelovala, ale ten film, sam o sebe, bol uplne brutalne dobry.

inak podla mna najhorsi film bol dom na konci sveta

Kód: Vybrať všetko

http://www.imdb.com/title/tt0359423/
dobre, ma to relativne vysoke hodnotenie, na imdb, ale ten film je cosi strasne.[/quote]
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Kauza CIA
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:Kauza CIA
Ako mozes nieco take napisat? To, ze sa ti film nepacil je jedna vec, ale zaradit ho kvoli tomu medzi najhorsie... :smt018
Ved sa staci pozriet na vykony hercov a urcite to bude lepsie ako vela ostatnych filmov za posledne roky.
Pozeram, ze to iste si spravil aj pri filme Babel...jasne, nebolo to 21 gramov, ale aj tak to bol dost dobry film, ktory sa len tak nevidi.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

the whisper...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

TomAss napísal:the whisper...
taktiež neviem ako môžeš toto dať medzi najhorší film? Však výkony hercov sú maximálne dobré..a dejovo je to tiež moc slušné..
TomAss
King
King

dejovo bol len dalsi tuctovy americky "horor" v ktorom nebolo vobec nic nove a kazdu dalsiu scenu som vedel predpovedat a totalne ma to nudilo...tipicka amerika proste hnus...
Gothar
Moderátor
Moderátor

TomAss napísal:dejovo bol len dalsi tuctovy americky "horor" v ktorom nebolo vobec nic nove a kazdu dalsiu scenu som vedel predpovedat a totalne ma to nudilo...tipicka amerika proste hnus...
Hlavne je, ze ty mas ako avatara typickeho americkeho rapera.
TomAss
King
King

tipicky americky raper ? povec mi kolko toho o tupacovi vies ? asi nic tak sa nevyjadruj...kebyze tam mam tipickeho americkeho rapera tak si tam drpnem 50centa alebo podobny odpad...a vobec neviem co to ma spolocne s tym co som napisal...
Gothar
Moderátor
Moderátor

TomAss napísal:tipicky americky raper ? povec mi kolko toho o tupacovi vies ? asi nic tak sa nevyjadruj...kebyze tam mam tipickeho americkeho rapera tak si tam drpnem 50centa alebo podobny odpad...a vobec neviem co to ma spolocne s tym co som napisal...
Spolocne to ma toto: "tipicka amerika proste hnus..."
Neviem o nom nic, ale vsetky deti, ktore pocuvaju hip-hop a chcu sa odlisit od hlaneho prudu, tvrdia, ze maju rady iba americky hip-hop a tam je podla velkej vacsiny z nich neprekonatelny prave 2pac. Ale sme uz OT. Ja som len chcel upozornit na to, ze si tam tak okato odsudzoval ameriku a pritom mas v avatare americana, ktory reprezentuje cast ich kultury.
//ok, nemam chut sa ZASA s niekym hadat o hip-hope, len mi to pripadalo velmi vtipne
Napísať odpoveď