satelit+kódy
satelit+kódy
zdravím
chcem sa spýtať: kamoš mi ponúkol že či nechcem satelit za dobrú cenu zo všetkým čo k tomu treba (povedal som mu že nie že si radšej počkám na fibernet a on mi povedal že od nového roku by mali satelity vysielať vo formáte hdtv alebo tak nejako), neviete čo je na tom pravdy?
povedal mi že tam budem mať neobmedzený počet programov a že kódy mi bude posielať cez net (robí s tým už dlho), tak sa chcem spýtať že či to môže fungovať a či nebudú tie kódy nebudú po novom roku s nejakým novým algoritmom čo sa nebude dať prelomiť:( lebo nechem niečo kúpiť a potom čumeť do zrna:)
diki za vaše postrehy
chcem sa spýtať: kamoš mi ponúkol že či nechcem satelit za dobrú cenu zo všetkým čo k tomu treba (povedal som mu že nie že si radšej počkám na fibernet a on mi povedal že od nového roku by mali satelity vysielať vo formáte hdtv alebo tak nejako), neviete čo je na tom pravdy?
povedal mi že tam budem mať neobmedzený počet programov a že kódy mi bude posielať cez net (robí s tým už dlho), tak sa chcem spýtať že či to môže fungovať a či nebudú tie kódy nebudú po novom roku s nejakým novým algoritmom čo sa nebude dať prelomiť:( lebo nechem niečo kúpiť a potom čumeť do zrna:)
diki za vaše postrehy
Kamarat si dal tiez satelit "na čierno" a ten co mu to montoval mu povedal ze hned jak mu zablokuju nejaký kanal polse mu nové kody. Ma to uz vyse roka a dodnes mu ziadne kody neposlal. A kupil si normalne SKYLink kartu a ma pokoja na furt. A to ci budu vysielat v HDTV tazko povedat. A v podstate ked na to nemas televizor tak ti to moze byt aj jedno.
Re: satelit+kódy
Toto je blbostmito85 napísal:
on mi povedal že od nového roku by mali satelity vysielať vo formáte hdtv
To je relativne.Nie ze by sa to nedalo, ide o to co mysli tym "vsetko" (pokial ma napriklad UPC, SL, CS kartu nazdielanu..mozne to je. Ak mas vsak nanic internet (vysoke pingy, casto vypadava), tak to nebude prave med lizat. Samotne zdielanie kartiet ma vsak minimalne naroky na sirku pasma (radovo stovky kB za mesiac ...)mito85 napísal:povedal mi že tam budem mať neobmedzený počet programov a že kódy mi bude posielať cez net
Fungovat to bude... mozno tak terazmito85 napísal:tak sa chcem spýtať že či to môže fungovať a či nebudú tie kódy nebudú po novom roku s nejakým novým algoritmom čo sa nebude dať prelomiť
PS: UPC kartu je lahke zdielat, UPC o tom dobre vie, no nijak sa nema k cinu. Ved preco aj - ak by to zamedzili, kopec zakaznikov s full balikmi by s nimi zrusilo zmluvu. Cize stale je to cesta piratstva, na ktorej sa obohacuje aj UPC (kedze "zdielac" kartu platit musi!)
telku nato mám a preto rozmýšlam to s tým satelitom, lebo plazma bez dobrého signálu mi je naprd:)
a net mám od t-comu turbo 2 neobmedzený, ale neviem čo s tým má internet (ved podla môjho laického názoru on mi pošle kódy a ja ich naťukám do dekodéra alebo do čoho aleob sa mýlim? )
a poslať mi ich pošle to sa nebojím sme kamoši už dlhé roky:)
mne ide hlavne o tie dabované kanály ako sú HBO a HBO2 atď, lebo klasicky keby som to mal platiť tak sa nato môže v... lebo aj ked si zaplatím musím si extra priplatiť za HBO
a povedal že si normálne prepnem na ovládači na kt. satelit sa má natočiť a on sa natočí takže môže teoreticky pozerať aj americké kanály
a net mám od t-comu turbo 2 neobmedzený, ale neviem čo s tým má internet (ved podla môjho laického názoru on mi pošle kódy a ja ich naťukám do dekodéra alebo do čoho aleob sa mýlim? )
a poslať mi ich pošle to sa nebojím sme kamoši už dlhé roky:)
mne ide hlavne o tie dabované kanály ako sú HBO a HBO2 atď, lebo klasicky keby som to mal platiť tak sa nato môže v... lebo aj ked si zaplatím musím si extra priplatiť za HBO
a povedal že si normálne prepnem na ovládači na kt. satelit sa má natočiť a on sa natočí takže môže teoreticky pozerať aj americké kanály
No tak na take digiTV ti net netreba, jasne. Zadas spravny kod a pozeras, kym sa kod nezmeni (u digi cca tak raz za mesiac).
Avsak ak by si chcel napr. UPC, SkyLink, CSLink --> Tieto v EMU nebezia (nestaci zadat kod...), ale da sa to riesit s niekym, kto ich ma, a ma spravny prijimac (s ethernetom), a jednoducho ti ich nazdiela. Tam ta "odkodovacia" instrukcia leti cca kazdych 10-12 sekund
na to ten net 
Americke kanaly --> je relativne co mal na mysli. Tieto druzice, ktore chytaju uzivatelia v USA, u nas nechytis.
PS: Na to, aby si sledoval HD vysielanie, potrebujes aj HD prijimac. Tak si najprv dobre zisti, ci ten HD prijimac, ktory si vyberies, bude podporovat EMU
Aby si nezostal s HD prijimacom na HD kanaly (ktorych je ako safranu), no vsetko bude zakodovane.
Avsak ak by si chcel napr. UPC, SkyLink, CSLink --> Tieto v EMU nebezia (nestaci zadat kod...), ale da sa to riesit s niekym, kto ich ma, a ma spravny prijimac (s ethernetom), a jednoducho ti ich nazdiela. Tam ta "odkodovacia" instrukcia leti cca kazdych 10-12 sekund
Americke kanaly --> je relativne co mal na mysli. Tieto druzice, ktore chytaju uzivatelia v USA, u nas nechytis.
PS: Na to, aby si sledoval HD vysielanie, potrebujes aj HD prijimac. Tak si najprv dobre zisti, ci ten HD prijimac, ktory si vyberies, bude podporovat EMU
EMU = emulacia (karty) softwarovo, teda sa prijimac sprava, akoby pracoval s dekodovacou kartou a teda odkoduje programy (na zaklade vlozenych klucov... iba zopar systemov je dostupne cez EMU, a samozrejme, nie je to trvale...)mito85 napísal:sorry že sa tak blbo pýtam ale čo je to to EMU?
a ked budem mať HD prímač čo podporuje HDTV tak budem prímať signál v kvalite HDTV? (či to len ako poistka do budúcnosti ked v hdtv formáte budú vysielať:)
a v čom sa líši digiTV od UPC a SkyLink?
Na HDTV samozrejme potrebujes aj prijimat HD signal (a tych je malo)
UPC vs. DIGITV - to je ako orange a O2
Takisto je mozne UPC kartu "nazdielat", ak mas spravne prijimace, tak kludne aj medzi 2-3-5-10-20-100 prijimacov
DM 500S --> DM 7025 ani jeden z nich nie je HD prijimac. Teda az na novy DM 800HD, ktory by sa dal zhrnut zatial ako katastrofalny (ako po HW, tak aj po SW stranke).
BTW ak si niekto kupi DM len kvoli "kodom", tak je este vacsia lama, pretoze emulacia bezi dnes uz na takmer kazdom lacnom prijimaci. Prijimace s ethernetom su ovela viac vyuzitelnejsie, ako si len myslis
BTW ak si niekto kupi DM len kvoli "kodom", tak je este vacsia lama, pretoze emulacia bezi dnes uz na takmer kazdom lacnom prijimaci. Prijimace s ethernetom su ovela viac vyuzitelnejsie, ako si len myslis
jedina nevyhoda nema to hd..... napriklad dokaze nahravat filmy na hociaky hdd v super kvalite, mozes tam hrat normalne linuxove hry, nastavit budik aby ta o takej a takej zobudil a vela ineho cize ja mam nazor ze je urcite jeden z najlepsichSTomko napísal:DM 500S --> DM 7025 ani jeden z nich nie je HD prijimac. Teda az na novy DM 800HD, ktory by sa dal zhrnut zatial ako katastrofalny (ako po HW, tak aj po SW stranke).
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: satelit+kódy
ja ti poviem moj nazor na toto zober si s toho co chces Satelit neni problem dostupne su vsetky digi TV kanaly je ich myslim 47 kedze digi TV ma kodovanie v Nagra 2 ktora je zlomena tak kody su volne na internete neni problem to sledovat kody menia raz do mesiaca(cca) a na internete su hodinu potom ako ich zmenia ale jediny problem je v tom ze asi prejdu na Nagra 3 ktora zlomena nie je a potom by ti to bolo cele na dve veci ... lenze s toho tvojho popisu neviem vycitat ci ten tvoj kamarat mysel toto co som ti popisal alebo myslel slovlink a czechlink kartu ale to si skor myslim ze nie kedze tam je minimalna cena okolo 20000mito85 napísal:zdravím
diki za vaše postrehy
vieš aj by som ti ich poslal keby mi ich niekto poslal al. napísal tú stránku ale kde nič tu ničsemofan napísal:Aj mne by sa hodili tie kody, poslite mi ich SS alebo na ICQ. Diky
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 8:39 )
počuj klo b asa si mi začo dal - karmu ty debilko! človek sa tu normálne na niečo opýta a ty sa asi velmi nudíš a dávaš - karmy len tak, keby si aspoň nejako pomohol ale prd