Jericho

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

videl som vsetky diely a musim povedat, v pohodicke serial :) sice vizera ako nizkorozpoctovka (uvidite na grafike napr. ked bude letiet lietadlom), no obsahovo super.

no najviac sa mi paci v jerichu jedna vec. oproti inym serialom skutocne REALNE zaobchadzanie hercov so zbranami + realne sceny, co clovek z "fachu" fakt oceni :)...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Caprico napísal:prosím vás neviete kde by som som mohol stiahnuť časti jericha - 1.seriu???
Mám len 6 častí a ostatné nemožem najst. thx

Kód: Vybrať všetko

Jericho S01 DVDRip XviD-SAiNTS

Kód: Vybrať všetko

Jericho S01 DVDRip XviD-SAiNTS - TorrentLeech
Torrentleech.org

btw.. druha seria ma len 7 casti ? a tym sa to teda konci ?
kukavam to.. a zatial sa mi to celkom paci... :P
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

//hojko: Ziadny warez, precitaj si pravidla!!!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

slovensky dabing je, ako sa dalo cakat, na nic... skoda, ze druha seria skocila v tom najlepsom
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:slovensky dabing je, ako sa dalo cakat, na nic... skoda, ze druha seria skocila v tom najlepsom
hmm.. mne sa slovensky dabing celkom pozdava... tak ako aj u PB... ale za to Jericho som v originaly este nepocul...
a inak.. druha seria sa skoncila v najlepsom ? nemala sa skoncit urychlene ? niekto pisal, ze to museli narychlo ukoncit kvoli divakom.. ze sa im serial nepacil uz
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Šu-Do napísal:hmm.. mne sa slovensky dabing celkom pozdava... tak ako aj u PB... ale za to Jericho som v originaly este nepocul...
a inak.. druha seria sa skoncila v najlepsom ? nemala sa skoncit urychlene ? niekto pisal, ze to museli narychlo ukoncit kvoli divakom.. ze sa im serial nepacil uz
PB sa mi po slovensky nepacilo, ani House a Jericho uz vobec... ale kazdy ma iny vskus
"v najlepsom" :arrow: spoiler :arrow: mala sa zacat obcianska vojna v US, to mohlo by IMO zaujimave
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mno... tak to ja neviem.. aj som sa cudoval ze mal ten serial take slabe hodnotenie.. ako fakt.. asi kvoli druhej serii.. neviem nevidel som este.. zatial som videl prvych 8 dielov... a paci sa mi to zatial.. take proste ze clovek nic nevie co sa deje... to je cool :)
Caprico
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Caprico »

thx Šu-do aj tebe p4ra len škoda že lamky aj torentleech sú len na pozvánky a ja žiadnu nemám :cry: :cry: Ale aj tak pekne Ďakujem :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Caprico napísal:thx Šu-do aj tebe p4ra len škoda že lamky aj torentleech sú len na pozvánky a ja žiadnu nemám :cry: :cry: Ale aj tak pekne Ďakujem :)
sak zajdi na piratebay, sice to stahuje dost pomaly ale po par dnoch tych 7 giga mas.
Napísať odpoveď