no najviac sa mi paci v jerichu jedna vec. oproti inym serialom skutocne REALNE zaobchadzanie hercov so zbranami + realne sceny, co clovek z "fachu" fakt oceni
Jericho
videl som vsetky diely a musim povedat, v pohodicke serial
sice vizera ako nizkorozpoctovka (uvidite na grafike napr. ked bude letiet lietadlom), no obsahovo super.
no najviac sa mi paci v jerichu jedna vec. oproti inym serialom skutocne REALNE zaobchadzanie hercov so zbranami + realne sceny, co clovek z "fachu" fakt oceni
...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Caprico napísal:prosím vás neviete kde by som som mohol stiahnuť časti jericha - 1.seriu???
Mám len 6 častí a ostatné nemožem najst. thx
Kód: Vybrať všetko
Jericho S01 DVDRip XviD-SAiNTSKód: Vybrať všetko
Jericho S01 DVDRip XviD-SAiNTS - TorrentLeechbtw.. druha seria ma len 7 casti ? a tym sa to teda konci ?
kukavam to.. a zatial sa mi to celkom paci...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmm.. mne sa slovensky dabing celkom pozdava... tak ako aj u PB... ale za to Jericho som v originaly este nepocul...jackb napísal:slovensky dabing je, ako sa dalo cakat, na nic... skoda, ze druha seria skocila v tom najlepsom
a inak.. druha seria sa skoncila v najlepsom ? nemala sa skoncit urychlene ? niekto pisal, ze to museli narychlo ukoncit kvoli divakom.. ze sa im serial nepacil uz
PB sa mi po slovensky nepacilo, ani House a Jericho uz vobec... ale kazdy ma iny vskusŠu-Do napísal:hmm.. mne sa slovensky dabing celkom pozdava... tak ako aj u PB... ale za to Jericho som v originaly este nepocul...
a inak.. druha seria sa skoncila v najlepsom ? nemala sa skoncit urychlene ? niekto pisal, ze to museli narychlo ukoncit kvoli divakom.. ze sa im serial nepacil uz
"v najlepsom"