Miroslav Zachar napísal:
V prvej časti tohoto biznisu si kupujete doménu, 100mb webhosting, 10 emailových schránok za 10dolárov. cca 190skk. Čo nie je také dráhe ak si uvedomíte, že k tomu dostávate kvalitné webšablóny, program website builder, z našich 2 designov stránok po slovensky, všetky nástroje k propagácii a možnosť jedinečného zárobku. Pre neinformovaných v pc sfére by ste za takýto balík zaplatili vyše 50 000skk.
Za tento balik by som zaplatil vyse 50 000sk ?

Maximalne 1000sk aj to som prehnal

.
A co sa tyka tej "prace", tak si myslim,ze je to dobry podvrh tiez ako pracanadoma, o com svedci aj fakt,ze mate 1prispevok,cize ste si nasli tuto stranku cez nejaky vyhladavac a tak ste sem hned supli reklamu,aby ste si zarobili klamanim ludi...
Ja by som Vas prispevok zmazal..nic ine si nezasluzi, pretoze si robite aj dobru reklamu,co je podla pravidiel sa mi zda zakazane...
cize ludia prosim Vas: Nenechajte sa zlakat takymito ludmi !
Edit: Do konca zivota ? Sprostost...najdem si 100ludi co sa regnu a pochybujem, ze mi budete platit 100$ do konca zivota len za to,ze sa registrovali... Ved je to cele na hlavu a mne je luto tych ludi,co sa nechaju nachytat takymito ludmi ako ste Vy!

Edit2: Preco nie ste v obchodnom registri ? Ha ?