Práca na doma?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
net_earn
Novice
Novice

Príspevok od používateľa net_earn »

ANONYMKA17 napísal:nevieš niečo viac o tom?? bo aj mne prišla presne táto ponuka. Ja mu pošlem 100 sk a viac sa mi neozve...
Je to praca zalozena na tom, ze ty zaplatis jemu 100 Sk, a potom sa dozvies ze mas robit to iste co on, pytat od ludi po 100 Sk to bude tvoj zarobok.

Ak sa mylim tak ma opravte
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

ANONYMKA17 napísal:nevieš niečo viac o tom?? bo aj mne prišla presne táto ponuka. Ja mu pošlem 100 sk a viac sa mi neozve...
Ale ozve. Povie Ti, ze dakuje za tych sto korun a rovnako ako on zohnal Teba si mas Ty zhanat dalsich a oni Ti potom mozno poslu svojich sto korun a to bude tvorit Tvoj zarobok. O tom to cele je. Pochopte konecne, ze nik vam neda peniaze len tak zadarmo :roll:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

je to odje* sa regnes a ta budu pytat dalsich 500 abo kolko prachov na dalsiu je*lu sadu atd je to skrtka pyramida, odje*. neverit, odstrelit :D
net_earn
Novice
Novice

neverte nicomu, kde pytaju od vas peniaze
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

..dnes len hodis na googlu a vyhlada ti,ale neriskovala by som to..su to dobre osery :? :x
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

sundevil napísal:http://pracanadoma.sk

Kód: Vybrať všetko

http://www.topsluzby.sk/pocitace-a-internet/online-business-system.html
net_earn
Novice
Novice

Ze to bude pripravok na chudnutie, to ma veru nenapadlo :)
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Nehladajte pracu na doma, lebo je to jedna velka blbost. Pred rokom som si chcela zarobit a oslovila ma prave tato praca. Prisla som o dvesto korun, vraj za materialy. Ale tie mi dosli mailom, tak som pochopila, pokial chcem moje peniaze vidiet naspat, tak osm dala inzerat ze sprostredkuejm rpacu na doma, dotycny mi poslal 200Sk ja mu poslala materialy mailom a bolo. Nepokracovala som. Je to len vytahovanie od ludi peniaze za nic. Radsej si najdite brigadu manualnu alebo co ja viem co.
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JonathanDavi »

Ale praca na doma je ale nie takto prostrednictvom internetu ... Minule prazdniny som zarabal formou domacej rpace a to takej ze som skladal obalky a do nich som daval reklamne letaky ale material som si neobjednaval prostrednictvom internetu ale cez normalnu firmu ktora posobila u nas v meste,, za kazdu spravenu obalku a som dostal 0,50SK a pomocou tejto roboty som si zarobil zhruba 5000-7000sk mesacne
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Takze k tomu obsiahlemu listu:
Adresa:
Libra Expres
Ľubomír KLimák
Gúgska 13
940 53 Nové Zámky
-----------------------------
ked si to date precesat na orsr.sk (obchodny register slovenskej republiky), tak zistite, ze ziadna taka firma na danej adrese registrovana nie je. Dalej Ziadny clovek s tymto menom nema na seba registrovany ziaden subjekt ako fyzicka a ani ako pravnicka osoba, samotna firma Libra Expres sa v zozname taktiez nenachadza (s hocakou adresou), jedine 2 firmy regnute na danu adresu su MARKET - KOOP, s.r.o. a S.F.H., s.r.o., z ktorych ta druha neprichadza do uvahy vdaka vydanym zivnostiam, este tak mozno ta prva, ale vazne by som toho typka, co niekomu toto nabulikal, poslal do pi*e...tot vsio.
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

mna dnes tiez oslovili prave z tej firmy My Digest
este dobre ze som na to nenaletela
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja tam poslem mail preco nesu zapisany v OR :D
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Seriozná práca na internete ...

Príspevok od používateľa Miroslav Zachar »

Dobrý den,,,

Prv než vás oboznámim s jedným medzinárodným projektom s ktorým sa dá jednoducho uspieť vo finančnej sfére, chcel by som podotknúť že pracanadoma.sk je podvod. Je to obyčajná firma predávajúca tzv. ich balíčky ktoré vás majú informovať ako si zarobiť peniaze. Za prvý zaplatíte nejakých 500skk , za druhý nejakých 3000 skk atď.

Som zapojený do projektu Global Domains International, Inc. Informácie o projekte tak ako aj o spoločnosti nie sú zatajované a ani skrývané za nejakými klamstvami alebo predraženými produktami. Všetky informácie o práci, náplň práce, produkt a systém ako dospieť k finančnému úspechu sú zadarmo tak ako aj moja spolupráca alebo odpovede na všetky otázky ohľadom tohoto biznisu.

V prvej časti tohoto biznisu si kupujete doménu, 100mb webhosting, 10 emailových schránok za 10dolárov. cca 190skk. Čo nie je také dráhe ak si uvedomíte, že k tomu dostávate kvalitné webšablóny, program website builder, z našich 2 designov stránok po slovensky, všetky nástroje k propagácii a možnosť jedinečného zárobku. Pre neinformovaných v pc sfére by ste za takýto balík zaplatili vyše 50 000skk.

Zarábate tak, že o tomto biznise poviete aj druhým ludom. Za každého registrovaného pod vami získavate províziu 1 dolar mesačne a to do konca života. Využitý je tiež referenčný marketing , kde v tomto biznise získavate províziu aj za 5 úroveň vašich klientov. Čo robí tento biznis jedinečným vo svojej sfére kedže vás zisk exponencionálne vzrastá s pribúdajúcim sa počtom ľudí.

Viac informácii nájdete na našich stránkach www.web-financie.eu
V prípade akýchkoľvek informácii nás môžete kontaktovať ...
manager666
Star
Star

Re: Seriozná práca na internete ...

Príspevok od používateľa manager666 »

Miroslav Zachar napísal:
V prvej časti tohoto biznisu si kupujete doménu, 100mb webhosting, 10 emailových schránok za 10dolárov. cca 190skk. Čo nie je také dráhe ak si uvedomíte, že k tomu dostávate kvalitné webšablóny, program website builder, z našich 2 designov stránok po slovensky, všetky nástroje k propagácii a možnosť jedinečného zárobku. Pre neinformovaných v pc sfére by ste za takýto balík zaplatili vyše 50 000skk.
Za tento balik by som zaplatil vyse 50 000sk ? :D Maximalne 1000sk aj to som prehnal :D .
A co sa tyka tej "prace", tak si myslim,ze je to dobry podvrh tiez ako pracanadoma, o com svedci aj fakt,ze mate 1prispevok,cize ste si nasli tuto stranku cez nejaky vyhladavac a tak ste sem hned supli reklamu,aby ste si zarobili klamanim ludi...
Ja by som Vas prispevok zmazal..nic ine si nezasluzi, pretoze si robite aj dobru reklamu,co je podla pravidiel sa mi zda zakazane...
cize ludia prosim Vas: Nenechajte sa zlakat takymito ludmi !
:wink:

Edit: Do konca zivota ? Sprostost...najdem si 100ludi co sa regnu a pochybujem, ze mi budete platit 100$ do konca zivota len za to,ze sa registrovali... Ved je to cele na hlavu a mne je luto tych ludi,co sa nechaju nachytat takymito ludmi ako ste Vy! :?:
Edit2: Preco nie ste v obchodnom registri ? Ha ? :lol:
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

a preco niesme v obchodnom registry ?

Je smutné že ste si dovolili predtým než ste si prezreli detailne stránky alebo overili pravosť spoločnosti a či prezreli hodnotenia tisíce ostatných ludí k tomuto projektu otvoriť vaše sprepáčením spr*stú hubu.´

Je mi ľúto - pretože na tento biznis hovoria zlé veci len ľudia ktorý v systéme nie sú zapojený. Možno aj pretože ostatný sú spokojný aj s bonusmi ktoré v systéme získali. Prosím vás len o jedno. Preverte si to
a potom sa prosím môžeme o biznise porozprávať. Kontakt na mna a aj na moj mobil je na stránkach.

S pozdravom Miroslav Zachar
PS: všetci ktorý sa zapojili nestačili využívať všetky možnosti a nástroje na propagáciu ponúkané spoločnosťou - a 50 000skk nemám z vlastnej hlavy...

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 17:31 )
Vsetko je inac na strankach. Ja som len clovek ako mnohy v tomto biznise ziskavajuci provizie za ludi ktorych som pod sebou registroval. A spolocnost ponukajuca tieto provizie je ale kedze jej sidlo je v CA, USA, je v obchodnom registry DSA (direct selling association) a nie tu na slovensku. Ide o medzinarodny obchod ...
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Takze...v obchodnom registri Slovenskej republiky nie ste...mna nezaujima,ze ste firma z inej krajiny...Jednoducho, ked chcete podnikať na Slovensku, tak tu musite byt zapisany v registri...
A stranku som pozeral... nebojte sa :) Noo...uviedli ste tam svoj telefon...no a co to dokazuje ? :D A preco by som vam mal volat...ked ste nabifleny tie svoje recicky...Na mna to neplati... Pardon...
A tych 50 000sk nie je z Vasej hlavy ? No to je jedno,ale Vy ste to napisali...a ja Vam to vyjasnim...Domena + cely hosting stoji 1000Sk na rok...a nejaky webbulider + sablony je licencovany pod licenciou Freeware,cize zan platit nemusim...Takze 1000Sk vychadza Vas "balik" na rok...
Odo mna to je vsetko...ja som uz vsetko co si myslim povedal a nebudem tu dalej podporovat flameware...
:wink:
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re

Mali by ste si prestudovat viac o medzinarodnych spolocnostiach a ich ucasti v inych statoch. V tomto biznise je mnoho uspesnych a preto sa nevahajte opytat na akekolvek informacie.

A ten balik 1000sk by bol bez mailovych schranok, bez vlastnej domeny, (domena by bola stale registrovana pod napr. exohosting) a vy by ste mali moznost ju vyuzivat, domena vo vlastnom vlastnictve vyjde viac nez pod websupport a podobne. Skuste napr. dat do whois aplikacie moje stranky www.hudba.ws vyjdu vam moje kontaktne udaje o vlastnictve domeny a skuste si dat do whois domenu ktoru ste si registrovali napr. cez websupport alebo ine. A bez plno nastrojov ktore na strankach nie su spomenute ale dozviete sa o nich ak sa zaregistrujete alebo vam o nich mozem dat vediet cez mail.

Mate o danych veciach malo informacii a vela zbytocnych slov. Aj nam je luto ze ludia nevedia spravne vyuzit ich financie alebo sa daju nachytat podvodmi ktorych je cim dalej tym viac na internete.

S pozdravom Miroslav Zachar
Leo15951
Light Star
Light Star

Re: Seriozná práca na internete ...

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pán Miroslav Zachar. Niekoľko týždňov som sa venoval štúdiu multi-level-marketingu/M-L-M/. Všetci ho poznáme. Je to stará známa pyramídová hra. Nebudem Vám popisovať nástroje aké používate na získanie klientov. Ale len Vaša ponuka si sama sebe protirečí. Tvrdíte že produkt je zadarmo. No o pár riadkov píšete, že v prvej fáze musíte zaplatiť 190 Skk. To znamená že produkt už zadarmo nie je. Stále sme ale iba pri prvej fáze. Po prvej fáze, ktorú niektoré M-L-M organizácie nazývajú aj ako štartovací, alebo rozhodovací balíček nasleduje druhá fáza. V druhej fáze je potrebná väčšia investícia. A sám viete, že je to mnohonásobne vyššia investícia. Neviem ako je to vo vašej organizácii pre hlúpych, ale niekde existuje aj tretia a štvrtá fáza. A potom sa daný človek na základe získaných refferalov v M-L-M hierarchii posúva na vyššie pozície, ktoré sú už ako tak výnosné.
Takže predovšetkým. Šikovne sa hráte so slovíčkami. A ľudia vám na to niekedy naletia. Nechce sa mi ďalej písať. A viete prečo? Pretože s ľuďmi od M-L-M to jednoducho nemá význam.

http://nguyenova.blog.sme.sk/c/155970/M ... erami.html
Napísať odpoveď