NHL (aktualne)

O športe...
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

pinguins GO !! :arrow:
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

beli napísal:No ale vidiš dnes vyhral PIT. v Det. 4:3pp a pozajtra už bude vyrovnane,,,,,,,,,ale zasa kolko prestrielal det.-pit. okolo 58-27 ale lepší vyhral
Ty si vazne koledujes o ban z temy takymito priblblymi dristami.

Detroit dokazal zrusit dlhu domacu neporazitelnost Pens, tak snad sa mu to este raz podari.
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

skoda ze som zapas prespal. Z highlightov je vidiet, ze to bol velmi dobry zapas :) . Hlavne ten Fleuryho zakrok :shock:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ale je tych muzstiev, ktore prestrielali detroit v tejto sezone :roll:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

No ja osobne dufam ze dnes nam sezona este neskonci. Verim ze pens dneska zaberu a vybojuju siedmy zapas. no a v tom.....to asi vyhraju kridla, ale ja stale verim :twisted:
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Verim tomu, ze Detroitu sa podari to co posledny zapas u Tucniakov...Nick Lidstrom vravel, ze nalada v kabine je stale dobra a pokojna, takze verim, ze ich tato prehra nepoznacila.
Zapas som samozrejme pozeral...a zasa raz sa mi nepacilo rozhodovanie O'Hallorana...Kto zapas videl tomu je jasne, ze minimalne 3 piskania proti Kridlam si mohol odpustit...
V tomto pripade sa mi tiez pacila reakcia Lidstoma, ze niekedy sa take veci piskaju a niekedy nie. Tu je vidno jeho vyspelost a nadhlad, nie ja Terrien, ktory sa po prvom zapase obuval do Detroitu jak decko.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

heinrich napísal:Verim tomu, ze Detroitu sa podari to co posledny zapas u Tucniakov...Nick Lidstrom vravel, ze nalada v kabine je stale dobra a pokojna, takze verim, ze ich tato prehra nepoznacila.
Zapas som samozrejme pozeral...a zasa raz sa mi nepacilo rozhodovanie O'Hallorana...Kto zapas videl tomu je jasne, ze minimalne 3 piskania proti Kridlam si mohol odpustit...
V tomto pripade sa mi tiez pacila reakcia Lidstoma, ze niekedy sa take veci piskaju a niekedy nie. Tu je vidno jeho vyspelost a nadhlad, nie ja Terrien, ktory sa po prvom zapase obuval do Detroitu jak decko.
stacilo jednoducho napisat ze si velky fanusik detroitu, si si mohol usetrit namahu s tymito zbytocnostami co si tu popisal...
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Neviem co su na tom zbytocnosti...v kazdom pripade ak je vsetkych 461 tvojich prispevkov na fore v podobnom duchu, zrejme si sa ani nemusel obrazovat robit si tu account.
Napisal som nazor na rozhodcu a nejaky pozapasovy sumar...netusim co je na tom divne...

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2008, 5:15 )
SHOUTOUT FOR DETROIT RED WINGS, THE STANLEY CUP CHAMPIONS 2008 !!!
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

A ma to Detroit.....ako fanusik slovensykch hokejistov som smutny :(( Hossa 1+1 ale chcel som aby on doniesol SC na Slovensko
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Edo Shinoda:tak ho donesie kopecky.............som smutny ze prehral Pittsburg fandil som mu a hlavne Hossovi
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hossovi som to prial, ale neda sa nic robit Detroit je "moj tym" odkedy som zacal sledovat NHL, takze dakujem chlapci, fantasticka sezona!!!!
Prílohy
sc.jpg
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Edo Shinoda napísal:A ma to Detroit.....ako fanusik slovensykch hokejistov som smutny :(( Hossa 1+1 ale chcel som aby on doniesol SC na Slovensko
No aj ja by som bol rad keby ho Hossa doniesol....a neviete ci ho Kopecky prinesie kedze bol zraneny?

edit:t0m4s3: prepac nevsimol som si :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Prinesie, uz to tu mas napisane min. raz - odohral viac ako polovicu zakladnej casti, takze ma "narok" na SC
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Sportovo gratulujem Detroitu k titulu, aj ked som drzal palce Penguins, hlavne kvoli Hossovi a Crosbymu. No nevadi, snad o rok, aj ked asi bez Maja
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Tak Stanley Cup pre Detroit...
Síce som viac fandil Pens, kvôli obľúbencom Hossovi a J.Staalovi, ale 'červené krídla' si za výkony v play-off a základnej časti titul zaslúžili...
Táto finálová séria bola dobrým vyvrcholením ďalšieho zaujímavého ročníka NHL... :)
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Musim uznať aj po mojich prispevkov čo som napísal si to určite zaslužili aj keď som fandil pittsburgu
eaten
Light Professional
Light Professional

Ja len dufam ze Pittsburgh bude mat nadalej zaujem o Hossu, aj ked par hracov im tam proaidne znici ten platovy strop.Crosby konci s novacikovskou zmluvou a ide mat vraj asi 9 mil. co je dost skok, ale Crosby vravle ze dufa ze Hossa zosane, a Hossa sa vyjadril ze mu nejde o koruny ale o team ktory ma sancu na SC tak dufam ze to aj dodrzi, tak sa mi to paci :D... inak neviete ako to je, ked pride Kopecky do Trencina, tak sa na SC budu moct prist aj noramlny ludia? aj odoftit pri nom? ci to asi nie? :D
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

Edo Shinoda napísal:Jinak neviete ako to je, ked pride Kopecky do Trencina, tak sa na SC budu moct prist aj noramlny ludia? aj odoftit pri nom? ci to asi nie? :D
podla mna ano. Neviem ako to bolo pri Bicekovi a Cibakovi, ale vseobecne sa na tychto akciach s nim pofotia aj normalni ludia.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

popravde kopecky je z dubnice rovnako ako demitra a tak nie som si isty na stopro ze ci v trencine ukaze Stanley Cup..je pravda ze trencin je ovela vacsie mesto ako obe dubnice dokopy :D ale uvidite
eaten
Light Professional
Light Professional

tak tak som cital ale to je jedno, ja pojdem tam kde bude :DD: uz len sa dozvediet kde, kedy...joooj and my dream come true :D
Napísať odpoveď