neviem aka je tam situacia teraz, ale bez nosky a "vyskokourovnovej" angliny, ako som to skusal ja, je to cisty risk
dejepis vobec nemusis, ten len tak orientacne, rovnako geo.
z dejepisu mozno tak dake svetove ale hlavne realie anglofonnych krajin a EU
Ja by som práve zvolil semináre z náuky o spoločnosti a dejepisu a potom prípadne nejaký jazyk ak sa to nekryje, ale jazyk je vec, ktorá sa dá bez problémov zvládnuť samoštúdiom na rozdiel od predchádzajúcich predmetov. NOS je svinstvo hlavne tým, že je tam veľa odvetví a niektoré nie práve najľahšie (filozofia).
ja som z BB a ani by ma nehlo na tu informu u nas... jedineho pekneho slova som na to nepocul, chodi tam jeden znamy a to je taky vymel clovek ze to az pekne nieje a co mi vravel ako to tam funguje... 0 bodov...
Hovoríš to ironicky, ale je to naozaj tak. Okrem toho, že MUNI dynamicky napreduje tak fakulta informatiky rozhodne nemá v SR/ČR konkurenciu. A celkovo fakulty prírodných a humanitných vied sú hanbou ešte aj vrámci UMB (chodia tam najväčší idioti, resp. zoberú tam každého debila) a nie ešte v porovnaní s MUNI
Tak co ja viem.. ja som si druhy semester upravil na styl dvoch natlacenych dni. Zvysok bolo volno, samozrejme s vynimkou prednasok ktore boli evidentne nepotrebne. Zalezi dost aj od rozvrhu. No po lete idem na podnajom.
t0m4s3 napísal:Tak to robis velku chybu. Kto nebol na intraku, nevie co je vysoka skola.
Presne v to dúfam a aj pretosom si podľa možností vyberal VŠ celkom ďaleko od domova. Ale a v okolí poznám dosť ľudí, ktorí by na intrák nikdy nešli a ak aj hej tak len na samostatnú izbu a pod. Ja to síce nechápem, ale tak ich smola
ako ani mna to nejak netaha na intrak, neznami ludia, prist o pohodli domova, musiet si varit atd... ale doma to uz je na nevydrzanie... takze... hola intrak vola
Charger napísal:preco je to ich smola? mne viac vyhovuje byt doma v klude jak natlaceny v intraku
Na intráku sa naučíš samostatnosti so všetkým čo k tomu patrí a v neposlednom rade nadviažeš kontakty s ľuďmi. Síce je tam menej toho domovského pohodlia, ale kompenzuje sa to inými vecami.