NHL 09

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dem0n
Professional
Professional

NHL 09

Príspevok od používateľa Dem0n »

Sezóna NHL sa skončila a začína sa európsky šampionát vo futbale UEFA EURO 08. Vhodný čas pre EA zverejniť prvé informácie o športovom hernom titule NHL 09, ktorého vývoj je ako je zvykom pod palcom EA Canada. Prvé dojmy spísal GameSpot. Konzolové verzie minuloročného NHL 08 boli úspechom ospevované, ako to bude s najnovším želiezkom v ohni?

Najväčšou novinkou má byť podľa FIFY inšpirovaný mód Be A Pro, ktorý vám umožní hrať za vami vytvoreného hráča skrz kariéru, od nováčikovských dôb v AHL až po hviezdnu NHL. Na absolútny vrchol avšak dosiahnete len v prípade excelentných výkonov. Bude záležať najmä na vašom tímovom duchu, pozičnej hre a štatistikách. Tréner si všimne...
Viac info (+ trailer a dalsie screeny) na: Prvé informácie a zábery z NHL 09
Prílohy
03
03
02
02
01
01
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Pokiaľ na PC nevyjde NHL (ale aj FIFA a ostatné EA hry) v next-gen verzii, bude to stále to isté. NUDA
Také NHL by sa dalo vylepšiť toľkými vecami napr.
1. pridanie 3 rozhodcov (spolu 4) ako je to naozaj v NHL,
2. videorozhodca bol naposledy tuším vo verzii 2001, odvtedy vôbec a chýba to tomu (neuznané góly)
3. viac života na striedačke (podľa tých screenov z odkazu od Dem0na - pohľad z vrchu na ľad to bude oničom).
Aj takéto maličkosti by NHL určite vylepšili.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

radek21: Neviem ako ty, ale ja hravam hokej na PC uz skoro 15 rokov. Zacinal som na GHL Face-off 93, potom NHL 96, 97, 98... az po 2008. Rozhodcovia alebo dianie na lavicke mi vobec nechybalo, pretoze je to mozno len vec krasy, ale na hre to neprida. Radsej by sa mali zamerat na strelbu, nahravky a najma ovladanie puku, pretoze puk niekedy az prilis sedi na hokejke. Ked si spomeniem na bitky, tak rozhodne najlepsie boli spravene v ten prvej hre, ktoru som hral a to bolo v GHL 93 - tam si mal moznost chytit superovu hlavu pod pazuchu a natrieskat mu az do krvy.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

tak tak, rozhodcovia, striedacka ci nove ingame animacie su pekne ale aj tak sa to po chvilke okuka a kazdy sa sustredi na hru, nech uz konecne spravia normalnych brankarov ako zaklad...
to ze nezalezi od "krasy" ale od hratelnosti je aj to ze podla mna nhl98 je najlepsia co som ja hral...sice cista arkada ale vyborne sm sa u toho bavil a take srandicky ako narazenie do rozhodcu a potom dostat trest, alebo sa rozplestit na mantineli:D
myslim si ze by nhl nemali vydavat kazdy rok ale aspon kazde dva potom by aj tie vylepsenia mohli byt castokrat lepsie vypilovane aj ludia by sa na to viac tesili ako takto kazdorocny update supisiek za neprimeranu cenu
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

V prvom rade by mali odstrániť veci ako "magnetické" hokejky, križovanie cez textúry, resp. v niektorých prípadoch aj puku cez veci, cez ktoré by normálne neprešiel, taktiež zlepšiť samotné ovládanie puku, reakcie brankárov.....je toho veľa...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

no ocakavam hlavne brankarov ,ktory budu konecne nieco viac ako zabugovany chu*i.proste nechapem ea ako moze ist kazdy rok s tym istym na trh. 8)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

hojko napísal:radek21: Neviem ako ty, ale ja hravam hokej na PC uz skoro 15 rokov. Zacinal som na GHL Face-off 93, potom NHL 96, 97, 98... az po 2008. Rozhodcovia alebo dianie na lavicke mi vobec nechybalo, pretoze je to mozno len vec krasy, ale na hre to neprida. Radsej by sa mali zamerat na strelbu, nahravky a najma ovladanie puku, pretoze puk niekedy az prilis sedi na hokejke. Ked si spomeniem na bitky, tak rozhodne najlepsie boli spravene v ten prvej hre, ktoru som hral a to bolo v GHL 93 - tam si mal moznost chytit superovu hlavu pod pazuchu a natrieskat mu az do krvy.
Je to vec krásy, ale aspoň niečo keď už sú v EA neschopný spraviť poriadny hokej.
A NHL som hrával od 96 po 07. 08 som odohral 1 zápas a odinštaloval som to lebo ma to maximálne nebavilo.
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

nex-gen zase tento rok asi nebude vsak :cry: :?:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal:nex-gen zase tento rok asi nebude vsak :cry: :?:
myslis pc verziu??
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

Filipito napísal:myslis pc verziu??
hej hej PC verziu lebo na PS3 co mam nhl je podla mna lepsia ako bol 08 na PC
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

bude to take iste podla mna ako 08 alebo 07..brankar zabugovany,magneticke hokejky a najlepsi e su tie trapne goli...diky
neprosim :D :?

uz na tom videu ti vidiet.. :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal:hej hej PC verziu lebo na PS3 co mam nhl je podla mna lepsia ako bol 08 na PC
tak nechajme sa predstavit ale ja mam pocit ze na tejto casti si popracuju a nebude to len take hala bala
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

uz by to konecne mohli zabalit a na PC takuto sracku ani nerobit :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Este ze sporty nehravam. Kto vie akoby to NHL vyzeralo od konami. To by snad nebolo zle.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

NHL 09 vyjde jako obvykle v září, v next-gen verzi pro Xbox 360 a PS3, v old-gen verzi v opět levnějších baleních pro PC, Wii a PS2.

zdroj: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27863&r=top
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Takže zasa nič.... :?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Teraz neviem co si mam mysliet.... cital som si http://www.crashthenet.ca/event09/index ... /exclusive
a tam pisu
Euphoria runs on the Playstation 3, Xbox 360 and PC platforms.
Teraz neviem co si mysliet o PC verzii
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Seria NHL mi vzdy pride ako hra na mobil nie pc... len prihravas jednym klavesom a pred branou strelis.. Max este body-checking a nejake triky hodne nintenda stareho 10rokov. Hokejky carovne chytaju puky aj ked sa adresat nepozera, brankar pozna len tri typy zakrokov a je to stale to iste. Stale. Podla mna ani nerobia nove NHL, to len robia skiny do 96tky. Trapas. jeden dva zapasy a uninstall.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Podla mna bola naj HNL 2000 aspon sa mi najviac pacila ... a potom este 2006 ... ale odvtedy uz to nezapinam lebo je to stale to iste naco ? mozem si pustit 2007 a 2008 a nevidim rozdiel ... :roll:
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

len dufam ze zas nebude spravena ta blbost s golom ked vystrelis z modrej ciary
Napísať odpoveď