Viac info (+ trailer a dalsie screeny) na: Prvé informácie a zábery z NHL 09Sezóna NHL sa skončila a začína sa európsky šampionát vo futbale UEFA EURO 08. Vhodný čas pre EA zverejniť prvé informácie o športovom hernom titule NHL 09, ktorého vývoj je ako je zvykom pod palcom EA Canada. Prvé dojmy spísal GameSpot. Konzolové verzie minuloročného NHL 08 boli úspechom ospevované, ako to bude s najnovším želiezkom v ohni?
Najväčšou novinkou má byť podľa FIFY inšpirovaný mód Be A Pro, ktorý vám umožní hrať za vami vytvoreného hráča skrz kariéru, od nováčikovských dôb v AHL až po hviezdnu NHL. Na absolútny vrchol avšak dosiahnete len v prípade excelentných výkonov. Bude záležať najmä na vašom tímovom duchu, pozičnej hre a štatistikách. Tréner si všimne...
NHL 09
NHL 09
Pokiaľ na PC nevyjde NHL (ale aj FIFA a ostatné EA hry) v next-gen verzii, bude to stále to isté. NUDA
Také NHL by sa dalo vylepšiť toľkými vecami napr.
1. pridanie 3 rozhodcov (spolu 4) ako je to naozaj v NHL,
2. videorozhodca bol naposledy tuším vo verzii 2001, odvtedy vôbec a chýba to tomu (neuznané góly)
3. viac života na striedačke (podľa tých screenov z odkazu od Dem0na - pohľad z vrchu na ľad to bude oničom).
Aj takéto maličkosti by NHL určite vylepšili.
Také NHL by sa dalo vylepšiť toľkými vecami napr.
1. pridanie 3 rozhodcov (spolu 4) ako je to naozaj v NHL,
2. videorozhodca bol naposledy tuším vo verzii 2001, odvtedy vôbec a chýba to tomu (neuznané góly)
3. viac života na striedačke (podľa tých screenov z odkazu od Dem0na - pohľad z vrchu na ľad to bude oničom).
Aj takéto maličkosti by NHL určite vylepšili.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
radek21: Neviem ako ty, ale ja hravam hokej na PC uz skoro 15 rokov. Zacinal som na GHL Face-off 93, potom NHL 96, 97, 98... az po 2008. Rozhodcovia alebo dianie na lavicke mi vobec nechybalo, pretoze je to mozno len vec krasy, ale na hre to neprida. Radsej by sa mali zamerat na strelbu, nahravky a najma ovladanie puku, pretoze puk niekedy az prilis sedi na hokejke. Ked si spomeniem na bitky, tak rozhodne najlepsie boli spravene v ten prvej hre, ktoru som hral a to bolo v GHL 93 - tam si mal moznost chytit superovu hlavu pod pazuchu a natrieskat mu az do krvy.
-
Hossa1881
Medium Professional
tak tak, rozhodcovia, striedacka ci nove ingame animacie su pekne ale aj tak sa to po chvilke okuka a kazdy sa sustredi na hru, nech uz konecne spravia normalnych brankarov ako zaklad...
to ze nezalezi od "krasy" ale od hratelnosti je aj to ze podla mna nhl98 je najlepsia co som ja hral...sice cista arkada ale vyborne sm sa u toho bavil a take srandicky ako narazenie do rozhodcu a potom dostat trest, alebo sa rozplestit na mantineli:D
myslim si ze by nhl nemali vydavat kazdy rok ale aspon kazde dva potom by aj tie vylepsenia mohli byt castokrat lepsie vypilovane aj ludia by sa na to viac tesili ako takto kazdorocny update supisiek za neprimeranu cenu
to ze nezalezi od "krasy" ale od hratelnosti je aj to ze podla mna nhl98 je najlepsia co som ja hral...sice cista arkada ale vyborne sm sa u toho bavil a take srandicky ako narazenie do rozhodcu a potom dostat trest, alebo sa rozplestit na mantineli:D
myslim si ze by nhl nemali vydavat kazdy rok ale aspon kazde dva potom by aj tie vylepsenia mohli byt castokrat lepsie vypilovane aj ludia by sa na to viac tesili ako takto kazdorocny update supisiek za neprimeranu cenu
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Je to vec krásy, ale aspoň niečo keď už sú v EA neschopný spraviť poriadny hokej.hojko napísal:radek21: Neviem ako ty, ale ja hravam hokej na PC uz skoro 15 rokov. Zacinal som na GHL Face-off 93, potom NHL 96, 97, 98... az po 2008. Rozhodcovia alebo dianie na lavicke mi vobec nechybalo, pretoze je to mozno len vec krasy, ale na hre to neprida. Radsej by sa mali zamerat na strelbu, nahravky a najma ovladanie puku, pretoze puk niekedy az prilis sedi na hokejke. Ked si spomeniem na bitky, tak rozhodne najlepsie boli spravene v ten prvej hre, ktoru som hral a to bolo v GHL 93 - tam si mal moznost chytit superovu hlavu pod pazuchu a natrieskat mu az do krvy.
A NHL som hrával od 96 po 07. 08 som odohral 1 zápas a odinštaloval som to lebo ma to maximálne nebavilo.
-
lekoklatik
VIP
-
hojko
Site Admin
NHL 09 vyjde jako obvykle v září, v next-gen verzi pro Xbox 360 a PS3, v old-gen verzi v opět levnějších baleních pro PC, Wii a PS2.
zdroj: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27863&r=top
zdroj: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27863&r=top
-
tom.tom11
Star
Teraz neviem co si mam mysliet.... cital som si http://www.crashthenet.ca/event09/index ... /exclusive
a tam pisu
a tam pisu
Teraz neviem co si mysliet o PC verziiEuphoria runs on the Playstation 3, Xbox 360 and PC platforms.
Seria NHL mi vzdy pride ako hra na mobil nie pc... len prihravas jednym klavesom a pred branou strelis.. Max este body-checking a nejake triky hodne nintenda stareho 10rokov. Hokejky carovne chytaju puky aj ked sa adresat nepozera, brankar pozna len tri typy zakrokov a je to stale to iste. Stale. Podla mna ani nerobia nove NHL, to len robia skiny do 96tky. Trapas. jeden dva zapasy a uninstall.