jeden film
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
jeden film
Ahojte hľadám jeden film, ale neviem ako sa volá.
Len viem z kamošovho usúdenia .... že to bolo o vojakoch, ktorí bojovali s vlkolakmi a spomenul ze jeden vojak robil návnadu zo svetlicou v lesíku a druhy šiel po auto do garáže, alebo také niečo spomínal a ešte niečo o 2 vojenských skupinách .... ale nevedel ako sa volal ten film ... takže by som bol vďačný za názov ak by to niekto vedel .... ďakujem
Len viem z kamošovho usúdenia .... že to bolo o vojakoch, ktorí bojovali s vlkolakmi a spomenul ze jeden vojak robil návnadu zo svetlicou v lesíku a druhy šiel po auto do garáže, alebo také niečo spomínal a ešte niečo o 2 vojenských skupinách .... ale nevedel ako sa volal ten film ... takže by som bol vďačný za názov ak by to niekto vedel .... ďakujem
-
SlivkaDesign
Light Star
http://www.csfd.cz/film/82842-dog-soldiers/2Pacaveli napísal:ak myslim ten isty film, co som videl a je to Psi Vojáci, tak sa mi to pokial viem dost pacilo... 100 ludi, 100 chuti
Ten mi vravi z duse. Dodnes vzdy ked sa spomenie v suvislosti s filmom slovo "sracka", s kamaratom hned zareagujeme so zazitkami s tymto filmom.Hitman_47 napísal:Nevím, co k tomuto horroru říct...nebál jsem se ani chvilu...děj byl více než očekávaný..."zvláštní" efekty byly opravdu zvláštní...no sračka no. Jo a ještě něco - znáte ty momenty u amerických filmů kdy si říkáte "Ježiš, tak to je blbost...lednička a takový atomový výbuch !", tak poté, co jsem zhlédl tento film, tak musím konstatovat, že briti strčí amíky v pohodičce do kapsy...bo ta výbuchová scéna - to je ta největší pyčovina na světě - barák se zboří celej (obě patra), ale ta chabá podlaha pouze (!!!) z dřevěných prkýnek zůstane úplně celá i když na nich stála ta trouba...tohle berte jen v největší nouzi a zadarmo !
-
SlivkaDesign
Light Star
-
marteenka.s
Light Expert
nechcem zakladat novu temu preto pisem sem :)
Neviem ci to bolo pred piatimi rokmi alebo viac, na STV 2 alebo CT 1 davali okolo desiatej pod nazvom KINOFILM alebo nieco take film, ktoreho bohuzial neviem nazov. POcitam s tym ze ho asi nebudete poznat, lebo je to neznamejsi film ale budem dufat ze sa najde osoba ktora mi pomoze najst nazov filmu.
Neviem ani dej bolo to davno, pamatam si len utrzky.
Boli dve alebo tri rodiny ktore vlastne boli kamaratmi. Raz sa vsetci stretli doma u jednej rodiny a zahrali sa taku zvlastnu hru - vyzliekli sa, zaviazali si oci a museli sponzat svoju drahu polovicku len pomocou dotykov. Nanestastie hra dopadla katastrofalne pretoze sa nedokazali spoznat pomocou nahych tiel a urcili sa svoju polovicku prave toho druheho. A potom nastala v ich zivote kriza, lebo predtym si boli isti, ze sa naplno poznaju. Teraz neviem ci sa pri hre aj nevyspali medzi sebou tie neprave pary, ale myslim ze vyspali. A preto potom ta velka kriza.
Prosim pomozte mi s nazvom toho filmu.
Neviem ani dej bolo to davno, pamatam si len utrzky.
Boli dve alebo tri rodiny ktore vlastne boli kamaratmi. Raz sa vsetci stretli doma u jednej rodiny a zahrali sa taku zvlastnu hru - vyzliekli sa, zaviazali si oci a museli sponzat svoju drahu polovicku len pomocou dotykov. Nanestastie hra dopadla katastrofalne pretoze sa nedokazali spoznat pomocou nahych tiel a urcili sa svoju polovicku prave toho druheho. A potom nastala v ich zivote kriza, lebo predtym si boli isti, ze sa naplno poznaju. Teraz neviem ci sa pri hre aj nevyspali medzi sebou tie neprave pary, ale myslim ze vyspali. A preto potom ta velka kriza.
Prosim pomozte mi s nazvom toho filmu.
-
Tempus7
Star
Nemyslíš náhodou Nepriateľ pred bránami? http://www.csfd.cz/film/164-nepritel-pr ... the-gates/ryty napísal:ja tieh hladam nazov filmu:
bolo to vojnovy film, bol o vojakovi (ostrelovacovi), ktory sa dostal za hranice nepriatelskeho uzemia a usidlil sa vo fontane a state strielal nepriatelov.
Kamarat mi aj vravel nazov filmu ale akosi som zabudol
-
zuzkazuzka
VIP
Poprosím vás pokračovať v našej čerstvej téme http://www.hojko.com/pre-vsetkych-ktori ... 96031.html