rozstrihanie obrazku v PS
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
rozstrihanie obrazku v PS
da sa nastavit v PS aby bol 2000px (na dlzku) obrazok rozstrihany na 10 200px obrazkov?
Re: rozstrihanie obrazku v PS
mozno vytvorit selekciu o sirke 200px a nakopirovat ju za seba?dair napísal:da sa nastavit v PS aby bol 2000px (na dlzku) obrazok rozstrihany na 10 200px obrazkov?
no pokial nema CS3 pretoze tam uz image ready nieje ale rozstrihat to na slice moze priam v photoshope a potom uz je ten postup taky istyblazer napísal:Prehod si to do imageready (ctrl+shitf+m) a vytvor si slices s fixed size kolko potrebujes (vyska*200px), nahadzes to tam vedla seba a das Save Optimized As... vyber Images Only a All Slices
Tadaaa tam kde ulozis mas priecinok images so vsetkymi "ustrizkami" tvojho obrazka
-
uplink
VIP
nepotrebuje ani image ready, a ako bolo uz spomenute v CS 3 nie je, je tam fireworks [Bohu zial]. Uz od Photoshop 7micky existuju slicy priamo v photoshope, sluzia na rozstrihavanie weboveho layoutu, to by malo bohate stacit na rozcvakanie obrazku.blazer napísal:Prehod si to do imageready (ctrl+shitf+m) a vytvor si slices s fixed size kolko potrebujes (vyska*200px), nahadzes to tam vedla seba a das Save Optimized As... vyber Images Only a All Slices
Tadaaa tam kde ulozis mas priecinok images so vsetkymi "ustrizkami" tvojho obrazka
-
blazer
Professional
Heh no pekne... tolko rokov mam PS a ani som si nevsimol ze tam je slices tooluplink napísal:nepotrebuje ani image ready, a ako bolo uz spomenute v CS 3 nie je, je tam fireworks [Bohu zial]. Uz od Photoshop 7micky existuju slicy priamo v photoshope, sluzia na rozstrihavanie weboveho layoutu, to by malo bohate stacit na rozcvakanie obrazku.
No a v PS 9 neni ImageReady?dair napísal:mam PS 9.0 CS
neviem ako to rozdelit na SLICES pretoze tam nemam ziadnu moznost iba vytvorit slice set a to nic moc netvori resp mi vela moznosti nedava...
nejaky step by step postup by sa hodil ak je to teda v mojom PS mozne...
Takto by som to spravil v imageready (sorry mam tam strasne pomaly komp odisla mi ramka teraz to je dost low, ale zajtra bude 4gb ram
http://uloz.to/476748/slices.avi