rozstrihanie obrazku v PS

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

rozstrihanie obrazku v PS

Príspevok od používateľa dair »

da sa nastavit v PS aby bol 2000px (na dlzku) obrazok rozstrihany na 10 200px obrazkov?
Bobr
Guru
Guru

Re: rozstrihanie obrazku v PS

Príspevok od používateľa Bobr »

dair napísal:da sa nastavit v PS aby bol 2000px (na dlzku) obrazok rozstrihany na 10 200px obrazkov?
mozno vytvorit selekciu o sirke 200px a nakopirovat ju za seba?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ak by sa to potom dalo ulozit ako samostatne obrazky tak preco nie...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Prehod si to do imageready (ctrl+shitf+m) a vytvor si slices s fixed size kolko potrebujes (vyska*200px), nahadzes to tam vedla seba a das Save Optimized As... vyber Images Only a All Slices
Tadaaa tam kde ulozis mas priecinok images so vsetkymi "ustrizkami" tvojho obrazka :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

blazer napísal:Prehod si to do imageready (ctrl+shitf+m) a vytvor si slices s fixed size kolko potrebujes (vyska*200px), nahadzes to tam vedla seba a das Save Optimized As... vyber Images Only a All Slices
Tadaaa tam kde ulozis mas priecinok images so vsetkymi "ustrizkami" tvojho obrazka :)
no pokial nema CS3 pretoze tam uz image ready nieje ale rozstrihat to na slice moze priam v photoshope a potom uz je ten postup taky isty :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

blazer napísal:Prehod si to do imageready (ctrl+shitf+m) a vytvor si slices s fixed size kolko potrebujes (vyska*200px), nahadzes to tam vedla seba a das Save Optimized As... vyber Images Only a All Slices
nepotrebuje ani image ready, a ako bolo uz spomenute v CS 3 nie je, je tam fireworks [Bohu zial]. Uz od Photoshop 7micky existuju slicy priamo v photoshope, sluzia na rozstrihavanie weboveho layoutu, to by malo bohate stacit na rozcvakanie obrazku.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mam PS 9.0 CS
neviem ako to rozdelit na SLICES pretoze tam nemam ziadnu moznost iba vytvorit slice set a to nic moc netvori resp mi vela moznosti nedava...
nejaky step by step postup by sa hodil ak je to teda v mojom PS mozne...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

uplink napísal:nepotrebuje ani image ready, a ako bolo uz spomenute v CS 3 nie je, je tam fireworks [Bohu zial]. Uz od Photoshop 7micky existuju slicy priamo v photoshope, sluzia na rozstrihavanie weboveho layoutu, to by malo bohate stacit na rozcvakanie obrazku.
Heh no pekne... tolko rokov mam PS a ani som si nevsimol ze tam je slices tool :D nevadi aj tak som to skoro vobec nepouzival, jedine na web layouty ako si spominal uz a tie sa v PS 8 zatial robit nedaju :roll:
dair napísal:mam PS 9.0 CS
neviem ako to rozdelit na SLICES pretoze tam nemam ziadnu moznost iba vytvorit slice set a to nic moc netvori resp mi vela moznosti nedava...
nejaky step by step postup by sa hodil ak je to teda v mojom PS mozne...
No a v PS 9 neni ImageReady?

Takto by som to spravil v imageready (sorry mam tam strasne pomaly komp odisla mi ramka teraz to je dost low, ale zajtra bude 4gb ram :) )
http://uloz.to/476748/slices.avi
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

diky moc blazer za snahu (a trapenie chudaka computera) ;) fakt potrebujes upgrade :D
kazdopadne K+
Napísať odpoveď