alkohol
-
DarK_AngeL
Amateur
alkohol
asi pred mesiacom som sa namotal na jednu babu strasne vkuse na nu myslim.dostal som jej kontakty odvtedy si stale piseme.velmi casto. no jedneho dna som sa opil ako debil ze som pomaly osebe nevedel...odvtedy neodpise..opity som sice bol ale nebol som v styku s inymi babami..:co mam s tym robit vzhladom na t oze som citlivy to som mnou dobre trepe 
-
DarK_AngeL
Amateur
Pred mesiacom spravil take cosi aj moj ale uz priatel, s chalanmi ze ideme si posediet, samozrejme predtym na izbe si dali do nosa a po ceste na miesto totalneho ozeriania sa, vsetci traja predo mnou "vystali" na mur skoly kedze sme sli okolo. Do mna vtedy vpalilo sto certov lebo priatel dobre vedel ze som nevypila vtedy ani kvapku alkoholu, von som s nimi nechcela ist lebo som vedela ze budu len a len nasavat, tak som cakala ze ked ma uz tahal, tak ze bude tolerantnejsi... ked sa vratil tak som mu nadala do psov ked si znackuje stlpy, bola som dost nahnevana, lebo fakt som totalny abstinent takze taketo spravanie nemusim vidiet
odvtedy na taketo vyjazdy chodi sam
Takze ak je dievcina podobny typek ako ja, budes to mat tazke vyzehlit, ale tak ak chodis rad na taketo nazvem to ozieracky a ona to nebude tolerovat aj ked ta nebude vidiet....tak lepsie od nej ruky prec, obaja to budete mat tazke. Nech sa ti dari
Aha rada: musis jej dokazat, ze nie si pravidelny opilec a ze to bola skor nahoda a chyba ak to tak citis...
Takze ak je dievcina podobny typek ako ja, budes to mat tazke vyzehlit, ale tak ak chodis rad na taketo nazvem to ozieracky a ona to nebude tolerovat aj ked ta nebude vidiet....tak lepsie od nej ruky prec, obaja to budete mat tazke. Nech sa ti dari
Aha rada: musis jej dokazat, ze nie si pravidelny opilec a ze to bola skor nahoda a chyba ak to tak citis...
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: alkohol
co tak jej zavolat ?DarK_AngeL napísal:...odvtedy neodpise...
(zas len sku*vene SMSky
EDIT: BTW suhlasim s brainom podomnou
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
presne tak Maki ...Maki napísal:kazdopadne jej napis aspon sms ze ta to mrzi, ze ta tak videla a ze sa s nou chces porozpravat...
okrem toho... spit sa ako doga nieje umenie.. umenie je pit do nalady a potom prestat, nech este aj vies kto si a ako sa spravat
...tolerancia ako tolerancia...a co ma s dnesnym svetom,len preto,ze ten je na p*cu,tak sa tak musia spravat vsetci?....tolerancia vo vztahu spociva v niecom inom..aj ja mam pocit obcasnej netolerancie,ked viackrat ziadam priatela,aby nepil a aj tak si vypije...mne sa to tiez nepaci..naco alkohol..ten nic neriesi,len rozdeluje...

-
midnight_man
Guru
ten clovek by si mal potom urcit priority, ci pre neho znamena alkohol viac alebo jeho kocka... ja alkohol k stastiu nepotrebujem, viem sa zabavit i bez alkoholu. alkohol je zla, zla vecRomanB napísal:Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
Napr. pod hrozobu rozchodu , poznam taky par.