alkohol

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

alkohol

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

asi pred mesiacom som sa namotal na jednu babu strasne vkuse na nu myslim.dostal som jej kontakty odvtedy si stale piseme.velmi casto. no jedneho dna som sa opil ako debil ze som pomaly osebe nevedel...odvtedy neodpise..opity som sice bol ale nebol som v styku s inymi babami..:co mam s tym robit vzhladom na t oze som citlivy to som mnou dobre trepe :cry:
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

sa s tebou nebavi ze si sa opil? alebo si jej vyvolaval ozraty a nieco vravel a ani si to nepamatas? hm?...
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

nie videla ma len riadneho dodrbaneho doslova
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mozno jej vazne vadi alkohol u ludi ktorych ma rada skus sa jej nejako miernejsie ospravedlnit ze to bola chyba a ze ta to mrzi mozno povoli alebo jej nechaj cas mozno sa casom ozve ved ktovie :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla mna skus zistit od jej kamaratok co sa deje, alebo ani nemusis a rovno za nou nabehni s kyticou ze ta to mrzi
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kazdopadne jej napis aspon sms ze ta to mrzi, ze ta tak videla a ze sa s nou chces porozpravat...

okrem toho... spit sa ako doga nieje umenie.. umenie je pit do nalady a potom prestat, nech este aj vies kto si a ako sa spravat
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Pred mesiacom spravil take cosi aj moj ale uz priatel, s chalanmi ze ideme si posediet, samozrejme predtym na izbe si dali do nosa a po ceste na miesto totalneho ozeriania sa, vsetci traja predo mnou "vystali" na mur skoly kedze sme sli okolo. Do mna vtedy vpalilo sto certov lebo priatel dobre vedel ze som nevypila vtedy ani kvapku alkoholu, von som s nimi nechcela ist lebo som vedela ze budu len a len nasavat, tak som cakala ze ked ma uz tahal, tak ze bude tolerantnejsi... ked sa vratil tak som mu nadala do psov ked si znackuje stlpy, bola som dost nahnevana, lebo fakt som totalny abstinent takze taketo spravanie nemusim vidiet :arrow: odvtedy na taketo vyjazdy chodi sam :wink:
Takze ak je dievcina podobny typek ako ja, budes to mat tazke vyzehlit, ale tak ak chodis rad na taketo nazvem to ozieracky a ona to nebude tolerovat aj ked ta nebude vidiet....tak lepsie od nej ruky prec, obaja to budete mat tazke. Nech sa ti dari :)
Aha rada: musis jej dokazat, ze nie si pravidelny opilec a ze to bola skor nahoda a chyba ak to tak citis...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozno nieco s rodinou ..niekto sa uchlastal alebo otec pije, nici rodinu a tym sa postaral o jej problem s alkoholom ..nikdy nevies
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Re: alkohol

Príspevok od používateľa mikkimikki »

DarK_AngeL napísal:...odvtedy neodpise...
co tak jej zavolat ? :roll:

(zas len sku*vene SMSky :roll: )

EDIT: BTW suhlasim s brainom podomnou :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

neviem, zas tak uplne normalne ako tu vsetci tvrdite to podla mna nieje.
mne by tiez dost vadilo keby sa priatelka opila dost nepekne.... dost moc by mi to vadilo.. ja tiez odkedy sme spolu ak pijem na nejakej akcii tak naozaj len "symbolicky"
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vek?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kua však človek si musí raz poriadne uťať :D..Ak to netoleruje a nechápe dnešnú dobu tak potom nechápem ju..Pre takú kravinu a ak spolu ani nechodíte sa urazí..tak to dievča prosím pekne nemá rozum :?
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Maki napísal:kazdopadne jej napis aspon sms ze ta to mrzi, ze ta tak videla a ze sa s nou chces porozpravat...

okrem toho... spit sa ako doga nieje umenie.. umenie je pit do nalady a potom prestat, nech este aj vies kto si a ako sa spravat
presne tak Maki ... :) najlepsie je dat sa do nalady, hned je atmosfera uvolnenejsia ... samozrejme s alkoholom netreba prehanat, aby clovek potom nelutoval co zrobil a povedal
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ved jej napis ze preco sa neozyva...podla mna nie preto co videla:)mozno len nema chvilu cas:)sa nebooj...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ach kazdy to niekedy prezenie ... Srat sa na to , ze si dosi vyzral je blbost teda ak sa nestava pravidlom piatocna stvornoha chodza...
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

...tolerancia ako tolerancia...a co ma s dnesnym svetom,len preto,ze ten je na p*cu,tak sa tak musia spravat vsetci?....tolerancia vo vztahu spociva v niecom inom..aj ja mam pocit obcasnej netolerancie,ked viackrat ziadam priatela,aby nepil a aj tak si vypije...mne sa to tiez nepaci..naco alkohol..ten nic neriesi,len rozdeluje... :? :( :cry:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
Napr. pod hrozobu rozchodu , poznam taky par.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

RomanB napísal:Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
aj ja :D nemyslim ze to je spravne, preco zakazovat? clovek nezmenis pokial to sam nebude chciet.. toto ale velmi malo dievcat chape.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

RomanB napísal:Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
ten clovek by si mal potom urcit priority, ci pre neho znamena alkohol viac alebo jeho kocka... ja alkohol k stastiu nepotrebujem, viem sa zabavit i bez alkoholu. alkohol je zla, zla vec :lol:
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Urcite pod hrozbou rozchodu by som nezakazovala, urcite by bol rozhovor o tom ze preco alkohol a tak casto......A ak by sa nic nezmenilo tak taky vztah by som prehodnotila, lebo alkohol neuznavam. Takze zaverom, dovod rozchodu by bolo pitivo.
Napísať odpoveď