Puzdro a folia pre SPV M3100, bude pasovat???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Puzdro a folia pre SPV M3100, bude pasovat???

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Cawte mam SPV M3100 a chcem si kupit puzdro a foliu na display, ale nasiel som len pre HTC TyTN 2. Bude to pasovat?? Aj puzdro aj folia?? Teoreticky by malo, ale radsej sa opytam....... diki za info.

K tej folii: Oplati sa to???............naozaj to setri skutocny display, je to poznat ze je tam folia, alebo nie??:........
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Mam SPV M3100
Co sa tyka folie - urcite sa to oplati. Kupoval som vacsiu foliu, z ktorej som si "odstrihol" podla potreby. Bola to pevna folia (nie taka "pruzna"). Lepit s rezervou tak 1-2mm od krajov. Pri vypnutom displeji je samozrejme vidno, ze tam mas foliu. Pri zapnutom nie. A ak sa poskriabe, jednoducho ju vymenis.

Co sa tyka puzdra - pouzivam iba to, co bolo v baleni (na opasok). Crystal case na taketo MDA je myslim zbytocnost (skutocnost ze klavesnica je vysuvatelna, ... vid rozne "obaly" na slidery a podobne...nic moc). Kup si len take kozene puzdro na opasok a bude to fajn. M3100 nema tendenciu ani na odtlacky prstov, ani na skrabance (pokial ho nenosis vo vrecku s drobnymi a podobne :) )

Co sa tyka rozmerov - minimalne folia by pasovat mala
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj puzdro urcite na opasok take ake byva dodavane (len ja som nedostal, bo som ho nekupoval uplne novy, ale za tu cenu som neodolal). A k tej folii, by nemal byt problem teda. diki moc. Tak objednam jedno aj druhe pre HTC TyTN 2.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak v takom pripade tie puzdra sediet budu. Ak ti to nesuri, mozes pohladat aj na ebay...najdes urcite za zaujimave ceny
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To nepochybujem, ale nove je nove a este pri takej cene. Pozeral som TU a mam znameho, pre ktoreho by to nebol problem objednat. Co ty na to??.........najdes tam aj foliu aj puzdro, malo by to byt original HTC.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

V pohode. Pri folii nesetrit :) a puzdro...kazdemu podla vkusu a rozpoctu :) Kludne aj s magnetmi pri zatvaracej casti (take bolo to dodavane..)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj, ved take puzdro by som chcel.........myslis,ze to bude ono?nieje tam totiz obr. :( , ale ved snad HTC Kaiser by mal mat puzdro min. na takje urovni ako HTC Hermes, no nie??
Napísať odpoveď