Cawte mam SPV M3100 a chcem si kupit puzdro a foliu na display, ale nasiel som len pre HTC TyTN 2. Bude to pasovat?? Aj puzdro aj folia?? Teoreticky by malo, ale radsej sa opytam....... diki za info.
K tej folii: Oplati sa to???............naozaj to setri skutocny display, je to poznat ze je tam folia, alebo nie??:........
Puzdro a folia pre SPV M3100, bude pasovat???
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mam SPV M3100
Co sa tyka folie - urcite sa to oplati. Kupoval som vacsiu foliu, z ktorej som si "odstrihol" podla potreby. Bola to pevna folia (nie taka "pruzna"). Lepit s rezervou tak 1-2mm od krajov. Pri vypnutom displeji je samozrejme vidno, ze tam mas foliu. Pri zapnutom nie. A ak sa poskriabe, jednoducho ju vymenis.
Co sa tyka puzdra - pouzivam iba to, co bolo v baleni (na opasok). Crystal case na taketo MDA je myslim zbytocnost (skutocnost ze klavesnica je vysuvatelna, ... vid rozne "obaly" na slidery a podobne...nic moc). Kup si len take kozene puzdro na opasok a bude to fajn. M3100 nema tendenciu ani na odtlacky prstov, ani na skrabance (pokial ho nenosis vo vrecku s drobnymi a podobne
)
Co sa tyka rozmerov - minimalne folia by pasovat mala
Co sa tyka folie - urcite sa to oplati. Kupoval som vacsiu foliu, z ktorej som si "odstrihol" podla potreby. Bola to pevna folia (nie taka "pruzna"). Lepit s rezervou tak 1-2mm od krajov. Pri vypnutom displeji je samozrejme vidno, ze tam mas foliu. Pri zapnutom nie. A ak sa poskriabe, jednoducho ju vymenis.
Co sa tyka puzdra - pouzivam iba to, co bolo v baleni (na opasok). Crystal case na taketo MDA je myslim zbytocnost (skutocnost ze klavesnica je vysuvatelna, ... vid rozne "obaly" na slidery a podobne...nic moc). Kup si len take kozene puzdro na opasok a bude to fajn. M3100 nema tendenciu ani na odtlacky prstov, ani na skrabance (pokial ho nenosis vo vrecku s drobnymi a podobne
Co sa tyka rozmerov - minimalne folia by pasovat mala
-
Don_Pipino
Darca
-
Don_Pipino
Darca
To nepochybujem, ale nove je nove a este pri takej cene. Pozeral som TU a mam znameho, pre ktoreho by to nebol problem objednat. Co ty na to??.........najdes tam aj foliu aj puzdro, malo by to byt original HTC.
-
Don_Pipino
Darca