treba vedieť stávkovaťFilipito napísal:joj toty francuzi ma tak naebali vsetko mi vyslo okrem nich... zajtra som si mohol ist kupovat KOSS porta pro![]()
EURO 2008
To bola katastrofa tento zapas. Od Rumunov sa hra na remizu ocakavala, ale to co v utocnej faze predvadzali Francuzi bolo na zaplakanie. Utocit so 4 hracmi je asi obraz moderneho futbalu.
Inak celkovo tento sampionat nic moc, ziadne nasadenie, slaby pohyb hracov, malo golov.
Inak celkovo tento sampionat nic moc, ziadne nasadenie, slaby pohyb hracov, malo golov.
Jediny kto sa snazl bol akurat Benezema, tragicky Anelka sa poriadne ani nepohol, Malouda je jednoduch slaby, a Ribery pokial nema podporu tak je to nic. Neviem naco hrali spolu Toloulan a Makelele, to uz nestaci len jeden stitovy hrac?weed napísal:Co sa tyka akutalneho zapasu tak francuzi sa celkom snazia, ale zatial im to nejak nevychadza.
Samozrejme, ze sa to dalo cakat, aj by som povedal, ze to bol najpravdepodobnejsi vysledok.profik napísal:podla mna sa to dalo dost ocakavat, ze bude remiza, myslel som si, ze rumuni budu betonovali z 8 az 9hracmi a stalo sa, aj ked ja som cakal ze francuzi vyhraju 1:0
Kazdy kto sa trosku rozumie do futbalu a pozrie si zlozenie Francuzka a ako hraju pod vedenim Domenecha tak si velmi rychlo vydedukuje, ze viac ako jeden nahodny gol nejsu schopny dat.
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Uz to mohlo byt aj 3 =).
Len nech to nepokazia ako proti Cechom, lebo odpadnem. Hraju presne to, co proti teamu ako su Taliani treba. Kratke prihravky, a kolmica.
//
Zaujimave vyjadrenie, ohladom golu "z offside".
Hrac, kt. ostane mimo ihriska počas akcie sa povazuje za posledneho aj mimo ihriska. Cize gol je regulerny.
Znie to divne =) , ale nejaky rozhodca na Prime sa vyjadril takto. Aby sa to nezneuzivalo.
Len nech to nepokazia ako proti Cechom, lebo odpadnem. Hraju presne to, co proti teamu ako su Taliani treba. Kratke prihravky, a kolmica.
//
Zaujimave vyjadrenie, ohladom golu "z offside".
Hrac, kt. ostane mimo ihriska počas akcie sa povazuje za posledneho aj mimo ihriska. Cize gol je regulerny.
Znie to divne =) , ale nejaky rozhodca na Prime sa vyjadril takto. Aby sa to nezneuzivalo.
-
Sagittarius
Guru