Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
dik za rady, ale toto je uz asi privela na mňa, ja mam take stastie ze ked nieco prerabam na pc tak sa to doserka..
idem skusit inu verziu hry a iny server, tak uvidime, ale OS reinstall nejdem urco
to radsej prestanem hrat wowko .......

//inac otazka, ktory class je podla vas najlepsi pri PvP? pripadne ktory sa vam najviac paci??
idem skusit inu verziu hry a iny server, tak uvidime, ale OS reinstall nejdem urco
to radsej prestanem hrat wowko .......
//inac otazka, ktory class je podla vas najlepsi pri PvP? pripadne ktory sa vam najviac paci??
Ťažko nájdeš best pvp class, ide o skill hlavne, mne sa páči najviac shadow priest. Je brutálny keď máš full veg ale chce to hlavne skill
na motiváciu:
http://www.wowarmory.com/character-shee ... oth&n=Noxn
naj sp na svete, stačí kuknúť ratingy + je to baba
na motiváciu:
je jasne ze shadow priest dava taku dmg ze vsetci sa mozu posrat ale podla mna v PvE narobi viac bordelu ako v PvPjerichoo napísal:Ťažko nájdeš best pvp class, ide o skill hlavne, mne sa páči najviac shadow priest. Je brutálny keď máš full veg ale chce to hlavne skill
na motiváciu:
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Mrk
Professional
destro je parda...akurat v arene moc neucinne...na world pvp si stazovat nemozem a tak isto ani v bg to nieje na zahodenie pokial ti nevenuju extra pozornosti...lebo vydrzis tak hovnoaruN napísal:sto ludi sto chuti,ide o to ako to za svoju classu vies.Mne sa velmi paci destro lock,samozrejme skilled,takeho si vzdy rad pozriem.
k tomu discipline priestovi sak to je tank....ako lock ho mam problem zabit....a shadow priest v arene ? ked som sl/sl lock so shadow priestom to ide paradne
-
Lord PROXI
King
Hmm , no nenapada ma uz nic ine, tak to pisem sem, Minule som nanovo nahodil win XP + SP3, vsetky srandicky okolo ( ovladace atd ) nainstalujem wowko a error, a stale to errory hadze, uz nemam paru co stym 
skusil som preinstalovat nanovo wowko ale aj tak, za den hrania mam v zlozke errors 32 zaznamou o errore, obcas to ide pohode, obcas uz hodi pri kliknuti na ico. wow. Vecsinou pise problem s kernel32, ak sa nemylim to je z grafiky, to som preinstaloval spolu s najnovsim DX9, zapnem wow, a error ...
Neviete nahodou co s tym moze byt ?
NA SP3 to facha kamaratovi a pohode, ten isty SP3 mam aj ja a nic ... neviete co by s tym mohlo byt ?
skusil som preinstalovat nanovo wowko ale aj tak, za den hrania mam v zlozke errors 32 zaznamou o errore, obcas to ide pohode, obcas uz hodi pri kliknuti na ico. wow. Vecsinou pise problem s kernel32, ak sa nemylim to je z grafiky, to som preinstaloval spolu s najnovsim DX9, zapnem wow, a error ...
Neviete nahodou co s tym moze byt ?
NA SP3 to facha kamaratovi a pohode, ten isty SP3 mam aj ja a nic ... neviete co by s tym mohlo byt ?
-
Lord PROXI
King
je tu cely "log" z erroru, dufam to dako pomoze 
to Sheep: ee predtym som SP3 nemal, slapalo to normalne, teraz sa to dako ...
to Sheep: ee predtym som SP3 nemal, slapalo to normalne, teraz sa to dako ...
- Prílohy
-
- 2008-06-10 13.36.03 Error.rar
- (5.45 KiB) 59 stiahnutí
-
Lord PROXI
King